det här gör mig lite gladare just nu:

På tisdag åker jag och Olivia upp till Stockholm där vi också träffar Richardo som vi inte träffat sen i somras på peaceandlove, så det kommer säkert att bli skitkul! Det blev lite smått spontant eftersom jämtland aldrig blev av. 
 

äntligen lov

har varit ganska dålig uppdatering, lite som vanligt, men har iallafall fått lite tips i inlägget under, fortsätt kommentera om ni kommer på något! Nu är det iallafall äntligen lov och igår var jag hos andre med Calle och Alice. Kollade på film och chillade (jag sov för det mesta). Idag har jag varit arg men nu är jag med Alex och det mesta är bra ändå. Imorgon väntar det antagligen festligheter, får se hur det blir med det. Hoppas ni har det bra, kram!
 

BRIST PÅ INLÄGG

Okej, jag känner att jag verkligen inte har någon fantasi till roliga inlägg längre. 
Så om du orkar slösa 5 sekunder av ditt liv på att svara på den här frågan skulle det vara snällt.
 


Annars så börjar jag med Önskerubriker. Om ni har någon rubrik eller någonting speciellt ni vill att jag ska blogga om så kan ni kommentera det här inlägget. kommentarerna kommer bara att synas för mig. Tack för mig

NYA TILL BRÅVALLA

 

Idag släpptes det nya band till bråvalla. Bland annat Far East Moverment.
Jag köpte iallafall min biljett igår. Gud vad jag längtar, det kommer bli grymt!



GODNATT

Sitter just nu och skypar med Alex och har precis startat filmen "so undercover". Kommer somna vart efter, ville mest bara säga godnatt! xoxo


hej söndag

En bild från igår.
 
Det blev en mini grabbkväll igår och vi kollade på filmer och åt gott, det var chill. Idag är det söndag och för första gången är den inte sämre än alla andra dagar, hela den här månaden har varit jobbig och dålig och jag längtar bara till lovet och festivaler. söndag betyder ändå att det är skola imorgon och det betyder att jag måste plugga idag. Är iallafall hemma nu och väntar på att pappa ska komma hem med mina saker. Hoppas ni haft en bra helg, kram!

idag är allting bra

Hej, hur mår ni? Idag mår jag jävligt bra. Jag, rebecca och amanda vaknade ganska tidigt, drog in till stan och jag fick med mig ett par träningstights hem. Nu har jag precis duschat och städat rummet och ska packa lite innan jag drar iväg. Bara några dagar kvar tills det är lov igen, längtar!

bleeding out



Lyssnar på den här låten just nu.

Dagen har varit helt ok. Hade bara tre lektioner idag och frams tills nu har jag bara chillat till massor bra musik. Nu ska jag till stan med Rebecca och Amanda och sen sover vi hos amanda. Ha en bra fredag, kram!

Dag 5 - 6 sånger jag tycker om

Håkan Hellströms nya - Det kommer aldrig va över för mig


M88 - Midnight City


Bon Iver - Blood Bank

Imagine Dragons - Demons


Petter & Daniel Adams-Ray - Håll om mig


Ben Howard - Only Love

Hade helt glömt bort den här dag-grejen. Men nu kör vi igen!

ansiktsmask du kan göra själv:

- Allting du behöver är lite citron och lite socker.
- Pressa ut lite citronsaft, behövs inte så jättemycket.
- Häll i lite socker i taget och blanda = inte för rinnig och inte för ''degig''.
- Smeta på på ansiktet (undvik att få citron i håret.) 
- Ha på det i minst 10 minuter innan du tvättar bort det med ljummet vatten.

Jag lovar er att huden känns jättelen och fräsh efteråt, värt att testa!

nya designen

Som ni ser så har jag gjort om designen på bloggen. Kände att allt var så vitt och tråkigt.
 Får se hur fort jag tröttnar den här gången haha, men det är alltid skönt med nytt! 
Vet inte riktigt om jag är helt nöjd ändå men bättre än innan iallafall. Vad tycker ni?

dethärärenrubrik

 
är ganska arg på livet och mår dåligt, på alla sätt. för att överleva ska jag krypa ner i sängen och kolla klart på en bra film. (var tvungen att göra detta onödiga nlägg) hoppas att ni mår bra iallafall, kram.

-

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där. jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här. nu kan det vara för sent att säga som det är. Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut. jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut - Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut
 
// godnatt finisar
 

är inte riktigt hel

En bild från söndags.

atm ligger jag i sängen och har precis käkat, är proppmätt! Har hunnit duscha och pluggat lite grann också. Om ca en timma så ska jag iväg på utvecklingssamtal, tror det kommer gå rätt bra ändå. Sen blir det mer plugg!

Mina planer för helgen känns helt okej än sålänge. På fredag ska jag träffa min saknade vän Rebecca och Amanda, får se vad vi hittar på! Sen kanske vi kör på ännu en grabbkväll haha. Vad ska ni göra i helgen?

TISDAG



kiwi & apelsin - min frukost imorse


GODNATT!

En bild från när jag och Emilia fikade förut.
 
Imorse efter de andra hade dragit hem så tog jag bussen till stan och träffade Emilia. Vi tog en fika och pratade om allt möjligt. Fick med mig två småsaker hem också: en eyliner och en ny hårinpackning. Hur som helst så har det varit en bra söndag. Är ganska så trött så ska krypa ner i sängen nu, godnatt fina ni!

jeansjacka


såhär har jag gått runt idag. strumpbyxor och jeansjacka.

mmmmmmmm



hej vänner


har verkligen inga roliga bilder just nu, så bjuder på en halvtaskig bild på mig själv.

Har egentligen ingenting roligt att säga, men vill inte lämna bloggen tom. Om ca en timma är mina fina tjejor här och kommer att göra min kväll så mycket bättre. Får väl se vad vi hittar på, kommer antagligen bli filmmys och äta onyttigt! Hoppas att ni har en fin helg, kram! 

BILDER FRÅN DET SENASTE:

Rebecca och jag köpte god glass. | Sen var jag med Calle och frös ihjäl när jag väntade på bussen hem.
Varit med Alex, spelat gitarr och tjockat oss.Såg en massa snö och blev arg.| Nöjd efter att ha städat hela rummet.| Hade en spontan, random och rolig kväll.


Livet är bra ibland.

nystädat

spenderade hela onsdagen med att städa mitt rum, sånt händer inte ofta

är nog tillbaks igen

Kände för att komma tillbaks lite. Hade studiedag både igår och idag, så jävla skönt! Sen imorgon är det redan fredag så blir jag ledig igen, wuhu. Idag är jag barnvakt och så försöker jag plugga till historiaprovet som är imorgon, kan inte direkt säga att det går så bra men. Ska fixa lite tidsinställda så att det inte blir så tomt här!

[ om jag blir såhär off på bloggen igen så uppdateras det alltid mycketmycket mer på instagram-eemmadahlstedt och på tumblr. Där uppdateras det typ dagligen.] KRAM!

BEN&JERRY'S


Jag lovar, det här är typ det godaste jag ätit mmmmmmmm. 
(om ben&jerrys var nyttigt skulle jag leva på det.)

snurra min jord igen, radion spelar vår sång

Begravningen var jättefin och det blev många tårar och kramar. vila i frid farfar. ♥
Kommer vara lite off från bloggen ett tag. Statistiken har sjunkit massor men jag orkar inte riktigt göra någonting åt det. Kommer tillbaks snart igen, eller senare. Hejdå sålänge, eller nåt.

I always swore to you I’d never fall apart


PÅ VÄG TILL DALARNA

Är på väg till Dalarna för att imorgon är det begravning. Hejdå.


TISDAG


Idag i skolan var det DeGeer dagen, alltså hade vi inga lektioner utan vi gick runt på olika stationer, hela skolan dansade och vi åt bulle, helt ok dag ändå. Har pluggat matte, målat naglarna och just nu sitter jag och käkar vindruvor och alexis kom precis. ointressant inlägg - XOXO


KÄNN INGEN SORG

Åh, längtar tills 24 juli då Håkans film ''Känn ingen sorg'' kommer ut. Här är något av en trailer:

Tror det kommer vara riktigt bra faktiskt!

Dag 4 - 7 rädslor

hajar - clowner - kärlek - föda barn - att växa upp - (kommer inte på mer)
 

SLUTAT TIDIGT

Hade bara två lektioner idag så är redan hemma, skönt! Nu ska jag fixa lite käk sen plugga matte. XOXO

söndags inlägg


Helgen gick lika fort som förväntat. Bra har den varit iallafall. Igår var vi hemma hos jonte och hade grabbkväll, tjockade oss med pizza osv. Blev inget söndagsplugg idag, tog en kvällspromenad med bästavän istället. Nu ska jag duscha och sen ska jag och alex kolla skype-film, standard ju. Hoppas ni haft det bra. Kram.
 
 

HELA HELGEN PLANERAD

En bild jag tog i onsdags.

Freeedag! Den här veckan har gått jävligt fort. Idag efter skolan gick jag och köpte ben&jerrys och sen har jag gjort klart en skoluppgift, börjar bli duktig när det gäller skolan. Iallafall, hela helgen är planerad: snart ska jag ta bussen till alex och bara chilla. Imorgon ska jag och ca 14 till spela laserdome och sen blir det ännu en grabbkväll, skitnice! Nu ska jag gå och fortsätta packa lite. XOXO kram

(vet inte om ni riktigt hittade hit idag, verkar vara något fel med alla blogg.se bloggar) 

TORSDAG & FREDAG

 

första mars


RSS 2.0