CROSS MADE BY ME


Kände att jag led av bildbrist ännu en gång så visar er ett halsband jag gjort, dock inte perfekt och än så länge hänger den på ett skosnöre, hittade ingen jävla kedja eller bättre band. Haha.

Idag efter skolan var det dans i en timma, och idag har jag haft så roligt med Alice, haha våran humor♥ Iallafall efter dansen drog jag hem till Omer, standard. Hatar att åka hem igen. Ska hämta något att äta, kolla ett bigbrother avsnitt och sen gå och lägga mig. Också standard. Brukar inte tycka om standard, men ibland är det ganska skönt ändå.

(((Kan säga redan nu att bloggningen kommer nog vara dålig i helgen, imorgon sover jag hos rebecca och sen på lördag kommer älskling till mig och stannar tills söndag. Ha en jättebra helg iallafall, även fast vädret kommer suga. )))

SÅHÄR SÅG JAG UT IGÅR


STÄDNING

Kom hem för ett tag sen och ska vara hemma hela dagen för att ta hand om lillebror. Hade tråkigt så började dra fram massa kläder men märkte tillslut att det bara blev kaos. Så nu ska jag städa och sen läsa färdigt min bok, ca 150 sidor... Uppdaterar när jag är klar, vilket kan ta ett långggt tag. XOXO


CENTRALBADET

Idag hade vi idrottsdag och jag var på centralbadet. Just nu är jag hemma och senare kommer Omer hit. Vädret suger ju så finns inte så mycket att göra än att sitta inne. Vi får se vad som händer. XOXO


BEKINI & MORSDAGSPRESENT


(skitdålig bild) Funderade på en grön också som jag fortfarande vill ha, men orkade inte köpa båda och den blåa var så sjukt bekväm så den fick följa med mig hem också. Blev också en liten present till mamma. ♥

HAR HUNNIT MED EN DEL IDAG



Fick med mig 2 saker hem, visar er snart. Innan Olivia skulle hem han vi också stanna och käka lite glass. Sen åkte jag hem och packade och sen tog jag bussen till åby. Samtidigt som jag pluggade så solade jag i en timma, riktigt skönt! Åkte tillbaka till stan igen och va med Omer & Andrej, vi cyklade mest runt. När jag kom hem käkade vi grillat för första gången i år och just nu sitter vi och kollar på BigBrother! Hoppas ni haft en bra helg. XOXO

And in those clothes and on those lips


Nu drar jag mig in till stan med Olivia för att försöka få med mig en bekini hem. Uppdaterar senare XOXO!

OM EXAKT 25 DAGAR

Är jag med bästavän i dalarna och badar, solar, äter jordgubbar, skrattar och taggar för fullt inför Peace&Love eftersom det bara kommer vara några dagar kvar. Omer kommer med tåg till oss den 23. Åh det kommer bli så jävla grymt!

Bjuder på en bild från förra året.

LOOK OF TODAY


Dubbelringen har jag gjort själv i slöjden, hihi ♦

HIMMELSTALUND



Kvällen spenderades med Rebecca, Omer, Sebbe, Macke, Arvid, Guss, Lucas och 2 till fast de drog tidigare. Var i himmelstalund och chillade. Omer, jag och rebecca gick vidare till haga och senare till rese där rebecca tog bussen hem. Kvällen/Natten slutade hemma hos omer efter en behövade pratstund/promenad och Mc ätandes. 

Idag vaknade jag i pojkvännens famn, vi tog en dusch och käkade Ben&Jerrys. Vi kollade på fotbollsmatch också men då somnade jag samtidigt i Omers knä. Just nu sitter jag med familjen och kollar på eurovision och hoppas att mänskligheten inte sviker oss. Har inte tid att blogga något mer. XOXO

The one you should listen to, is your heart.


NEW


VÄRD DAG.


Som jag sa, fullt av fräknar.

Berättar lite om dagen, när jag satt på bussen till åby blev det ändrade planer och jag åkte till omer istället och vi var ute och solade i nästan 2 timmar, käkade glass och hade det mysigt. Sen träffade jag Emilia, vi drog till stan där vi också träffade Amanda. Kl6 hängde jag med emilia ner till rese och sen var jag ute ca 2 timmar till, pratade i telefon men var dock ensam. Klockan är halv 12 och jag kom nyss hem. Tog en promenad till haga eftersom jag fick lite abstinens efter min pojkvän. 

Har glömt bort att käka, ska göra det nu. Sen borde jag läsa bok men antar att det inte blir av som vanligt. Imorgon är det fredag, har lite planer för dagen och ser fram emot det. Hoppas det inte blir ändringar. Uppdaterar er mer snart, nu ska jag käka!

STUDIEDAG


Har ni märkt att jag har massor av fränkar? (syns inte så mycket på bilden) Och så vet jag inte vad jag har för hårfärg längre, det är typ allt mellan Svart, Brunt och Rött.

Idag har vi studiedag, vaknade för ett tag sen och ska nog röra mig hem till åby och sola. Senare åker jag tillbaks till stan igen för att träffa Emilia, längesen igen nu. Nu när jag typ inte behöver spara mina pengar längre känns det som de kommer ta slut direkt ändå, det finns massor som jag vill ha!!! snart är plånboken tom igen. Men nu ska jag ut i det fina vädret, ha en bra dag. XOXO!

13 månader med min fina pojke

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
4 bilder från idag.

Idag fick vi sluta 1 och en halvtimma tidigare. Efter skolan drog vi och köpte glass och chillade lite. Tog bussen hem till omer, vi har 13 månader idag♥. Vi hämtade en filt och gick ut och solade i nån timma, dock fick jag inte direkt någon färg. Senare träffade vi Senad & Mede och var ute och bara chillade. Kom hem för en stund sen och nu ska jag städa, ladda ner film, kolla bigbrother och plugga lite av det som behövs.

Imorgon har jag studiedag och ska träffa Emilia och gå på stan lite. Hoppas jag får med mig något hem. Uppdaterar er mer imorgon. XOXO!

24 dagar kvar till frihet.


Gjorde inte så ont faktiskt, bara vänta och se hur resultatet blir. Det ska ju hålla i en månad ändå.

Omer
var här och vi somnade till ett tag, skrattade en massa också. Efter dansen var jag helt slut, kom hem, duschade och kollade lite bigbrother. Har också planerat veckan lite och det ser ut att bli en bra vecka med bra väder, jävligt nice. Åh vad det är nära sommarlov nu. Är jättesugen på cola, ska hämta ett glas och ganska snart ska jag krypa ner i sängen. (Idag hade vi provmatlagning och jag kan verkligen inte diska). XOXO

Memories take us back, dreams take us forward.

Omer är på väg hit och ska vara med honom tills jag ska ut till åby igen. Ska dansa i en timma så kommer hem senare. Innan det ska jag vwaxa mina ben också, har aldrig gjort det förut, känns lite läskigt, men skönt till sommaren ändå.
(Och just det, igår var jag med Olivia. Vi åt mackor, gick på stan en snabbis, åkte spårvagn, åt glass och kollade på film. Hade så himla roligt och jag älskar henne så otroligt mycket, ville bara nämna det) XOXO

Ollats & Ados kemilektion


ROAD TRIP


(Våra nya kompisar. Vet inte om de är fula eller söta??)


Man kan ha så kul med en haka och tre prickar.


BARA EN UPPDATERING.

Sover hos pojkvännen inatt, det blev så, kameran och datan lämnade jag hemma men så fort jag har tid och tillgång till datan ska ni få se roligare bilder och inlägg än från mobilen hela tiden. Vet inte om jag kommer va hos mamma eller pappa för allt krånglar, men imorgon ska jag iallafall träffa min bästavän Olivia som jag saknar så otroligt mycket, Inte träffats på länge så vi har mycket att prata om. Åh bara 26 dagar kvar till sommarlov. 37 dagar till Peace and love. 60 dagar till Turkiet. Längtar såå till värmen och allt kul. (okej. Kände att det blev ett alltför långt inlägg och tråkigt eftersom det blev bildlöst) hörs imorgon, fina läsare. XOXO


INSTAGRAM

Känns som jag uppdaterat mer där än här. Instagram@eemmadahlstedt.

 


NAVELPIERCING

Någon ville se min piercing, här är den!

 


FÄRGAT HÅRET

image descriptionimage description

Näää, skojjjjjaa, det har jag inte alls :( åh men funderar faktiskt på att göra det, men om ni minns förra sommaren när jag fick klippa av mig TYP allt hår? Är skit försiktig(rädd) med att slita på mitt hår efter det. Synd att inte Platttången och hårfärg gör håret mjukt och fint, så borde det ju va, då skulle jag iallafall kunna färga håret mycket oftare. Tycker Inte ni ??? XOXO


LÖRDAGSMYS


At the moment

image description

Håller jag på och fixar nudlar, det blir min lunch. Omer sov här inatt efter att vi varit med Andrej, Mede & Senad. Idag ska jag träffa rebecca och stannar där inatt. Hade förväntat mig mer av den här långhelgen, hoppas ni har haft det kul iallafall! XOXO.


FÖRÄNDRING


- Åh. Vill ändra på allting just nu känns det som. Jag vill ändra på mitt hår, vill pierca mig igen, vill elda upp min garderob och inhandla en ny. Jag tror ni fattar. Blev trött på designen ännu en gång så tog bort allt och la in en random bild som header - Om det inte syns tryck CtrlF5.

[[ Tillbaks till förändringar, någon som har tips som kan hjälpa mig lite?!?!?! ]]


du, du, du gör mej hel

image descriptionimage description
Vaknade upp i min pojkes famn, underbart. Igår kollade vi på hockeyn och tog en liten kvällspromenad. Har varit på dåligt humör och tyckt att livet suger, men jag har tagit en dusch och solen skiner och livet är fint ändå. Om en timma drar jag mig inåt stan och ser vart kvällen leder mig, sover där också. Hoppas ni mår bra. XOXO.

Mammas skjorta, pappas tröja.



HEj fina! Idag vaknade jag ovanligt tidigt och kollade två bigbrother avsnitt. Har inte gjort speciellt mycket, spenderat tid med min lillebror som inte händer så ofta, ätit farmors goda blåbärspaj som jag dränkte i vaniljsås, omnomnom. Om ca en timma tar jag bussen hem till Omer och vi ska antagligen hitta på något, senare ikväll åker vi hem till mig och sover här. Ha en bra dag! XOXO. Älska att leva.

- Om stockholm brinner åker vi dit


Idag har varit en bra dag. Förutom att mitt franska nationella idag var något av det sämsta jag någonsin har gjort inom franskan. Annars har jag varit på asbra humör. I skolan var det modevisning och när vi slutat tog jag bussen till stan. Gick på stan med omer en snabbis och köpte tågbiljett och sen åkte jag hem. 

Farmor & Farfar är här
nu och det är så himla skönt väder ute. Gick ut och cyklade med min lillebror en stund förut, har nästan glömt bort hur man cyklar haha. Har tagit tag i pluggandet och gick ut i solen och läste 20 sidor i min tråkiga bok förut. Nu ska jag göra roligare saker än att sitta här. XOXO. Älska att leva.

Nu ska jag sova. NattiNatti. ♥


Mobil blogg - förlåt igen för tråkiga bilder men har inget annat att bjuda på just nu.


Nationella gick ganska bra, snart är alla proven över! Skönt. Efter skolan drog jag hem och hämtade lite saker innan jag gick tillbaka till skolan för att dansa i en timma. Just nu sitter jag hos mamma och har hunnit möta Rebecca och duschat. Magen kurrar, ska käka lite och sen drar jag till Omer. Uppdaterar er mer ikväll när jag har kamera sladden också! XOXOO


Ge mig fel, ge mig nåt lika trasigt som du och jag.

Hej, har haft en ganska dålig dag. Vet faktiskt inte varför, behöver såna dagar ibland ändå.
Förlåt för massa tråkiga bilder, tog en massa nya idag, men sladden är inte här så de får vänta.
Imorgon har jag matte nationella, ska försöka fixa ett VG nu. 
Efter skolan ska jag göra ett ärende, möta rebecca en kortis och va med min pojkvän, standard.
Ska kolla på bigbrother och krypa ner i min stora säng, imorgon ska bli en bättre dag har jag bestämt.
Ha det så bra. XOXO. Livet är fint.

KAN DEE


Åh, har varit sugen på det här linnet i flera dagar. Gick in på deras sida och såg nu att man kan vara med och tävla om ett sånt här linne. Självklart är jag med! Dock händer det aldrig mig att jag vinner, men värt att försöka. Finns en massa annat fint också. Kika in -> kandees.com

KENT <3


Pluggar .........

WP6GMY on Make A Gif, Animated Gifs
Jo, det går väldigt bra. Är liksom helt, Inne i boken.

4 pics

Har inte haft lust att blogga. Igår sov Rebecca hos mig, först va vi med Omer och träffade phille ett tag sen va vi hos Omer och spelade Xbox, runt 10 drog vi hem, checkade film och somnade. Idag var vi först i himmelstalund och skulle dragit till skärblacka fast det regnade så vi drog och träffade Emilia i stället. Vi checkade skräck film och sen drog jag till älskling. Nu har vi precis duschat och ska spela fifa, sover här inatt. Kram! XOXO


Jag trodde kärlek som din, var lätt och fånga nu


Såhär har min dag sett ut. Ungefär. Nää, för tillslut stod jag inte ut mer så gick ut med mina älskade bröder och spelade fotboll och handlade lite. Imorgon ska vi flytta tillbaka till våran gamla lägenhet så har packat ner alla mina grejer och hunnit ta en snabbdusch och kladdat in benen med brun utan sol

Bara 2 dagar tills helg nu, ååh har blivit så himla skoltrött, nära på att somna under nationella idag. Ibland tänker jag: ''NU JÄVLAR SKA JAG VERKLIGEN KÄMPA'' - Fast några dagar efter: nä orkar inte, 30 dagar kvar till sommarlov tagga!! Iallafall, i helgen är det Bob Marley minneskonsär och om vädret inte drygarrr så blir det antagligen att dra dit och kanske grilla! Nu orkar jag inte skriva något mer. Herå. XOXO!

Kort mobil inlägg

Sitter just nu framför gårdagens bigbrother och käkar lite mackor. Det har varit en seg dag, och så fick vi våra tröjor också, dock var min ganska stor eftersom jag hade storlek xxl. Ska fortsätta kolla nu. Ha det bra!


GIVE ME SUMMER AND A LOT OF MONEY.


Jag är inte Rädd för mörkret

Sitter och lyssnar på ''Jag är inte rädd för mörkret'' Längtar såå tills jag ska se Kent i sommar!!!


GRATTIS ÄLSKLING ♥

image description
Idag fyller om 17år, grattis till honom ♥ Skoldagen blev ännu kortare, fick gå hem direkt efter hemkunskapen ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa. Vid 3 hämtas jag och åker hem till mamma och runt 5 kanske ska jag hem till Omer. XOXO!

GLÖM INTE BORT!

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Vilken majbrasa brukar du gå till på Valborg?

Ingen nu längre, umgås med mins vänner osv på Valborg. Men när jag var mindre gick jag till en här i Åby (:

vet du om man kan klippa ut i photoscape? jag hittar det inte i alla fall.. alltså, inte klippa ut i fyrkanter eller cirklar, utan som man kan på photoshop, att man markerar typ runt en person, om du fattar? :)

Jaha, det tror jag inte. Vet bara att man kan beskära. Annars finns ju gimp att ladda ner och där funkar det ;)

oh hur märkte du att du va gravid??

Hihi, nu är jag ju inte gravid. Har dock trott det 2 gånger. Det finns ju flera tecken på att man kan va gravid.

är du gravid?? isåfall hur berätta du för din mamma, hur tog hon det osv.

Om du kollar frågan under så. Nej jag är inte gravid !! Men om jag skulle vara det och när jag skulle berätta för mina föräldrar så skulle jag bara berätta det, eftersom det ändå kommer märkas så kan de ju lika gärna få veta det direkt!

Är du gravid? (rykten talas)

Haha nej, det var på skoj :)

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


EN TITT PÅ KLÄNNINGEN



Just nu ligger jag i sängen och ska sova när som helst. Imorgon är det ju tisdag så slutar 1. Efter skolan ska jag hem, duscha, packa och sen åka mamma. Lite senare drar jag hem till älskling som fyller 17år! (Vet att uppdateringen är dålig, jag bloggar när jag har lust & tid) XOXO ha det bra!

MOBIL INLÄGG

image description

Dagen har varit bra, sista lektionen hade vi idrott och sprang mer än 2 km, stolt över mig själv. Efter skolan köpte vi glass igen och sen tog jag bussen till Omer och vi drog till stan. Igår la jag undan en klänning som jag köpte idag! Så nu har jag det klart, skönt. Sitter just nu och kollar på bigbrother och sen ska jag försöka sova tidigt.


RUTIGT


Dagens outfit, skjorta och jeans. Bjuder på en sne facelook bild också.

Har duschat, städat mitt rum och käkat. När som helst åker jag in till stan där jag möter rebecca och vi ska köpa hårfärg till hennes hår. Senare drar vi hem till Emilia där vi ska slinga rebeccas hår och runt 6 träffar vi  Omer. Får se vad vi hittar på osv. XOXO

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Vaknade brevid min pojke och han stannade ända tills 6. Ikväll lagade jag maten eftersom jag har provmatlagning ganska snart, ganska bra gick det iallafall. Just nu Chillar jag i soffan framför Tvn och är jätte trött, har inget kul att skriva egentligen men uppdaterar lite bara för att. Ska snart krypa ner i sängen. Sov gott readers, XOXO!


SHORTS BY ME

De mörka började jag med ganska nyss och de blåa för ca ett år sen. Inga av de är klara än, nu fattas det bara nitar och lite små grejer att fixa till! ''Gylfgrejen'' är sne eftersom det är min pappas gamla jeans så midjan var väldigt stor. Jag klippte ett nytt hål och satt dit en till knapp, det syns säkert på bilden.

Håkan Hellström.


DAGENS OUTFIT


Svart linne & Usa-shorts. Enkelt.

Älskar att man kan börja gå i shorts nu, dock är det liiiite kallt men ändå!
Idag gjorde jag mitt engelska nationella prov som jag missade förra veckan, det gick sådär. Skulle egentligen till stan med Rebecca & Olivia men båda sa sen att de inte kunde, lite surt. Så nu ligger jag hemma och chillar och väntar på att klockan ska hoppa 2 timmar framåt så att jag kan åka hem till min pojkvän. ♥ Sålänge ska jag gå och käka, PUSS OCH KRAM

OUTFIT & KÄKAR GLASS MED VÄNNER


Svar på fråga!

Fick en kommentar;
Feet fiin!! måste bara säga att jag är sjukt avundsjuk på ditt hår! Hur får du volymen och allt sånt? Är adopterad från Kina och passar inte direkt i svenska frisyrer osv.. så min fråg är då; HUR GÖR DU? tacksam för svar! kram!:)

Svar: först, tack så mycket! Själv har jag ganska tjockt hår och brukar inte göra så mycket med det. Har självlockar och då jag inte plattar hela håret så plattar jag bara luggen. Ett tips är volym pulvret dust it, använder det inte så ofta men det håller iallafall jättebra! Annars kan du ju tupera underhåret lite, låt det ligga och sen kamma ner det, lite svårt att förklara. Kanske har tid att fixa en video om du vill. Hoppas du fick svar iallafall! Kram


I'm sexy and I know it. Haha.


SOMMARKÄNSLA


Vaknade, käkade frukost. Köpte vindruvor och läsk - Satte oss på en filt i gräset med musik och bara chillade.Jävligt skön dag, nu känns det äntligen att sommaren är på väg. Runt 5 tiden drog jag hem och städade, sen gick jag hem till Lotta och vi bakade till franskan imorgon. Nu ligger jag med i sängen med min katt brevid mig och vi ska checka BigBrother avsnitten jag missat. 

Imorgon är det skola, och nationella prov i matte. Hoppas det går bra så att jag kan fixa VG till slutbetyg. Efter skolan tror jag att jag ska träffa Olivia & Omer igen. Är sugen på att dra och bada, men vi får se vart dagen leder mig. XOXO!

BILDER FRÅN MIN VALBORG

Mysig valborg med härligt folk. Efter grillningen drog vi oss till borgen och åkte karuseller tills jag mådde illa. Olivia, jag och omer drog till Mc och sen sov vi alla hemma hos Omer. Kändes som vi skrattade hela kvällen/natten, ni ser ju den charmiga bilden längst ner. Tillslut somnade vi till en skräckfilm.
Hoppas ni hade en lyckad valborg för det hade jag!

2 PICS.



Rebecca och jag gick på stan och senare åkte vi till eneby och käkade pizza. Sen följde jag med henne till tågstationen där hon tog tåget till vingåker. Gick hem, packade tröja och kamera och drog vidare hem till Omer. Så småningom tog vi spårvagnen till Vasaparken där vi träffade massa annat folk och bara chillade och grillade. Ska göra ett till inlägg med alla bilder nu, plus en video. snart tillbaka hihi

RSS 2.0