22.22

Sitter här beredd på att se film, sen ska jag sova nån gång. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, skolan, sen drog jag hem, duschade och fixade lite grejer. Inte skrivit på ett tag men har inte varit på bästa humöret direkt, men sånt har löst sig. Och för nån vecka sen dator tappade jag i golvet så skärmen typ lossnade och det kom rök från den, hehe läskigt.. och min mobil är verkligen helt trasig. Ska dra in nån dag och köpa en ny, men vet inte vilken jag vill ha. Och imorn ska jag dra in till maxi med bästavän, men nu orkar jag inte skriva mer, så nu ska jag se på film. PUSS <3



7 augusti

i tisdags, först klippte jag mig vid halv ett, sen träffade jag olivia & vi gick till folkparken och träffade wiktor som drog hem vid 4. Va med olivia ett tag till sen drog jag hem. 

i onsdags drog jag, rebecca & emilia in till maxi oh köpte lite grejer, sen åkte jag till stan och träffade olivia och vi blev hungriga så vi drog oh käka pizza. Sen vid halv 12 eller ngt åkte jag till rebecca oh sov där.

torsdag vaknade jag med rebecca, vi klädde på oss oh drog upp oh käka frukost. Sen drog jag hem oh fixade massa, sen åkte jag, rebecca & emilia in till linköping. Vi höll på att missa tåget hem så vi fick springa ända från stan ända ner till tågstationen, men hela dagen var sjukt bra :)

fredag fixade jag mig ohdet sen träffade jag matilda, va hos henne ett tag sen åkte vi till söderköping. Vi åt glass på smultronstället ohså, när jag kom hem käkade jag ohsen gick jag till matilda igen och vi kollade film, sen kom jag hem ungefär runt 12.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, kanske träffa nån lite senare. Men nu först ska jag klä på mig & städa oh sånna tråkiga grejjer ..
PUSS



2 augusti

Just nu så ska snart malin & jag sova, hon kom hit vid halv 6 och jag har hjälpt henne att ta hål i örat, haha det tog typ en timme, :D



3 veckor till skolan ..


RSS 2.0