SÅ IRRITERANDE

Blev ingen film idag. Det laggade sönder och orkar inte berätta mer haha ska iallafall sova nu. Godnatt!


PLUGGAT FÄRDIGT



wuhu. Jag äger. Snart ska jag kolla på filmen Remember Me och sen ska jag nog sova, får för lite sömn om nätterna alltså. Imorgon ska jag träffa omer, och sen på fredag träffar jag kadriye och sover hos henne. Saknat henne massor det var ca en månad sen vi sågs sist!

Kanske dags för ny design snart igen?



Ganska tråkig dag. Stannade kvar på so-lektionen så är typ klar med arbetet nu. Har gått ofixad idag, inte ens plattat håret, jo bara luggen. Nu när jag äntligen har fått bort det slitna ska jag inte slita sönder det igen med plattången, kommer sluta som flintskallig då. inte kul. Nu ska jag käka lite och sen plugga. Händer inte så mycker mer idag. Puss

Kom precis ut från duschen



.. Eller aa, jag har ju hunnit klätt på mig också. Dagen har varit klockren.
Rebecca och jag gick på stan och kolla skor och sen drog vi och omer till elgiganten. Sen käkade vi på maxi och sen drog rebecca hem och jag och omer hem till honom. Har skrattat i stort sett hela dagen. Nu har jag precis duschat och ska försöka lägga mig tidigt idag.

Skulle egentligen träffat olivia imorgon men hon är fortfarande sjuk så blir inget med det. Kommer antagligen vara hemma och plugga om jag inte hittar på något annat. Men får se, orkar inte blogga mer nu. KRAM



äntligen funkar det, fast det laggar ju..


Godnatt mina läsare!



Fick en tröja av omer förut (bilden, som blev ganska dålig men ändå) kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar den killen.

Imorgon slutar jag skolan runt 1, tisdagar är aschill. Sen ska jag träffa Rebecca och vi går nog en runda på stan och senare träffar vi omer. Bloggar när jag har tid, blir mest på kvällen.
Är skittrött nu så ska göra mig iordning för sängen. Godnatt ha det bäst!

Filmtips - The Hot Chick



Den här filmen är antagligen ganska gammal. Och det var ett tag sen jag såg den men har sett den flera gånger om och tröttnar aldrig på den.

Iallafall den handlar om att en tjej och en man byter kropp med varnadra och tjejens vänner (minns inte vad hon heter haha) och hon försöker få tillbaka hennes kropp igen. Jag suger på att förklara så ni får se den själva och så vidare!

Såhär såg jag ut idag;


glöm inte Blogresponse

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

varifrån är dom här shortsen: http://emmadahlstedt.blogg.se/2011/november/shortsen.html#comment ? Grym blogg!

Jag köpte dom av en som från början köpte dom ifrån chicy.se tror jag sidan heter! tack va glad jag blir :D

Vad ska du göra på din födelsedag, och vad önskar du dig?

tar för givet att det är samma hanna som kommenterade under, så läs svaret där :D

Vad ska du göra på din födelsedag, och vad önskar du dig? /Hanna

Jag ska vara hemma med min familj, mamma kommer också. Och så kommer omer också. Tror vi ska äta tårta och lite sånt. Men hatar egentligen att fira min födelsedag haha Vet inte riktigt vad jag önskar mig, tycker sånt är jättesvårt vet inte varför :D

saknar du österviks kollo ? :)

klart som fan, skulle kunna bo där ute haha. Sen saknar jag också alla människor som var där!

är din navel stor eller liten ?

Haha kan man ha en stor och liten navel? Min kanske är typ mellan haha? :D

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


28 november

Försökte göra en videoblogg igen, men det failar som vanligt, fattar inte vad det är för fel.

Slutade halv 4 idag men skolan har ändå gått väldigt fort, har faktiskt börjat tycka om min skola.
Nu kom emilia precis och senare vid 6 drar jag till omer




SÖNDAG



Nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting. Jag och omer har gått i pjamas hela dagen och kollat klart på filmen vi såg igår och sen såg vi en till, ganska seg söndag haha.

Ska käka om ett tag och sen får jag se vad jag hittar på. Har faktiskt inte känt så mycket blogglust den senaste tiden, som ni säkert har märkt. Fast orkar inte bättra mig heller haha, bloggar när jag orkar. XOXO

hos älskling ♥


// bild från oktober

Har inte hunnit blogga för hade ingen data hos mamma och sen har jag varit hos omer och hade inte lust att blogga då. Igår kom jag hit vid 5 senare drog vi till eneby och köpte chips och läsk. Senare kollade vi på film, vi såg Rush Hour men va aströtta så vi somnade efter typ halva.

Vaknade för ganska längesen men har inte klätt på oss än och senare måste ja plugga så får se när jag bloggar. Ha det bra sålänge!

Jag idag


har asbråttom nu drar jag till älskling och sen sover jag hos mamma och sover hos älskling imorgon bloggar imrn eller när jag hinner puss!

FRIDAY


Har varit blandat övertrött och hyper idag. Skolan gick så jävla långsamt med alla tråkiga lektioner, men dagen har varit ganska bra ändå. Pappa kom precis hem med mat, visar er outfit senare. så BRB

BLACK


Resultatet kommer strax!



Okej det blev lite krångligt...

En av dedär som står imitten var helt försvunnen, så vi chansade och blandade lite men det blev bra ändå. Just nu håller mitt hår på och torkar så visar er när det är tort. Själv såg jag ut som en blå apa förut med färg över hela armarna och hela ansiktet.
XOXO

Efter klippningen



Sen drog jag och pappa ner till centrum och aktiverade mitt kontokort. Sen drog jag till konsum och tänkte köpa en till hårfärg men dom var helt slut. Så nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska komma hem med en hårfärg så att jag kan färga. Drar nog ändå till emilia ganska så snart. Puss ha det bra!

Kevlarsjäl





Kom hem från skolan för en stund sen, ska strax käka lite och sen ska jag dra och klippa mig.
Efter det träffar jag emilia och vi ska färga håret.
Visar resultat på både klippningen och färgningen senare, KRAM 


Öppet hus - DeGeer

Gjorde en videoblogg förut men hann inte lägga ut eftersom den blev 'trasig' och han inte göra en ny för var tvungen att dra till bussen.

Iallafall jag träffade olivia och vi drog till DeGeer på öppet hus.Sen mötte jag älsklingen i resecentrum och vi tog bussen tillsammans hem till mig. Hihi idag spelade jag för honom och han fick en tröja av mig, det hemliga på bilden jag la upp igår haha. Just nu sitter jag vid min brors data och ska gå och lägga mig efter det här inlägget, är skittrött! Godnatt ♥


chilloutfit idag


7 underbara månader <3


Tror man mer än vad man kan, så kan man mer än vad man tror.


Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och sen plugga lite. Blir sista inlägget för kommer inte ha internet. Tror att jag ska kolla
2 Steg Från Håkan innan jag somnar också. Godnatt sötnosar!



NEW



Dagen;

Direkt efter skolan mötte jag rebecca och vi gick på stan ett tag. Jag köpte lite saker jag visar alldeles strax, och sen så tog vi en fika innan vi drog oss hem till mig. Har färgat håret på rebecca och hon ska hem om ca en halvtimma. Bloggar strax igen puss!

Ont i halsen

Så just nu sitter jag här med en asful mugg och dricker te.
Kom hem från älskling med 10 bussen och nu är jag astrött så ska lägga mig tidigare.

Imorgon slutar jag tidigt och sen ska jag träffa rebecca. Vi ska gå lite på stan och jag ska hjälpa henne att färga håret. Så bloggar nästa gång imorgon kväll.
Ni får ha det bra sålänge och stå ut med min dåliga uppdatering XOXO!

I brist på bilder - från we♥it

Kom hem från skolan för längesen, varit ganska så seg hela dagen. Har käkat och bara chillat och om en kvart tar jag bussen till omer. Kommer nog hem med 10bussen som vanligt, bloggar ikväll! PUSS

Fråga&svar:



SVAR: nej men jag är halvkorean (:
btw som jag sagt tidigare kom ihåg att om ni har frågor så fråga mig i bloggresponse!

Köpte en halsduk i lördags!



Gårdagen



Rebecca
och jag vaknade tidigt och sen drog oss mot stadium arena för att kolla fotbollscup. Vid 6 drog vi till hagaMc där vi träffa Omer, Macke & Sebbe. Sen drog rebecca hem och jag och omer tog en buss hem til mig vid 8 och han sov här och drog hem för två timmar sen. Orkar inte berätta detaljerat men har varit mycket skratt som vanligt.

Och idag blir det råplugg. Eller alltså, det skulle behövas. För har inte pluggat någonting på 3 veckor och tror jag ska redovisa imrn och lämna in 2 stora arbeten. Imorgon börjar skolan igen, känns väl sådär, med tanke på att man snart ska välja gymnasium också är bara stressande. Får se vad det blir. KRAM


FILMEN VAR SÅ JÄVLA BRA

Kom hem för en timma sen och har käkat glass och är övertrötta så skrattar typ varannan sekund. Var bara tvungen att säga att alla måste se den här filmen så jävla bra godnatt fast sover inte än XOXO

Outfit, bloggar ikväll eller imorn bitti PUSS


Besök Kandylandy.se för att hon har;



Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

Ikväll - In Time



Ikväll kl 21.00 ska rebecca och jag se den här filmen på bio
Tänkte se nyaste twilight men den ska jag se snart med olivia :D

18112011



Idag var det sista praodagen, vi ville stanna kvar där ju haha. 
Och vet ni vem som kom in idag, Anders bagge eftersom de ska va i linköping ikväll, hihi ja tyckte det var ascoolt ångrar att jag inte kramade honom.
Nu har jag duschat och ska klä på mig jag slänger in ett inlägg sen innan jag drar hemifrån! XOXO


skäms på min uppdatering jag vet


Senaste på Blogresponse!

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

varifrån är dom här shortsen: http://emmadahlstedt.blogg.se/2011/november/shortsen.html#comment ? Grym blogg!

Jag köpte dom av en som från början köpte dom ifrån chicy.se tror jag sidan heter! tack va glad jag blir :D

Vad ska du göra på din födelsedag, och vad önskar du dig?

tar för givet att det är samma hanna som kommenterade under, så läs svaret där :D

Vad ska du göra på din födelsedag, och vad önskar du dig? /Hanna

Jag ska vara hemma med min familj, mamma kommer också. Och så kommer omer också. Tror vi ska äta tårta och lite sånt. Men hatar egentligen att fira min födelsedag haha Vet inte riktigt vad jag önskar mig, tycker sånt är jättesvårt vet inte varför :D

saknar du österviks kollo ? :)

klart som fan, skulle kunna bo där ute haha. Sen saknar jag också alla människor som var där!

är din navel stor eller liten ?

Haha kan man ha en stor och liten navel? Min kanske är typ mellan haha? :D

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


Utvecklingssamtal


Dagen har gått långsammare än vanligt, och jag snubblade på en barnstol, trodde barnen skulle flyga ut. Nu har jag duschat, torkat mitt hår och funderar om jag ska ringa och beställa klipptid, för måste verkligen klippa mig. Lyssnar på kent och om en stund ska jag käka och efter det ska jag till skolan för har utveckligssamtal, hatar sånt, förstår inte meningen liksom. Sen direkt efter det drar jag hem till omer. Och sen får jag se när jag kommer hem.

Nästa vecka blir det bättre bloggning, det lovar jag er!

Ibland har jag inget för mig.


brist på bilder, tidsinställt



Idag har alice och jag bytt uppgifter, alltså nu är hon i köket och jag är servitris, eller vad det heter.
Så just nu jobbar jag nog för fullt hehe. Slutar klockan 16.00 och får se om jag efter det möter rebecca och olivia eller om det blir att åka hem.

:
Kommer bli lite tidsinställda inlägg framöver eftersom att jag slutar sent varje dag och har bara tillgång till internet ibland. Och finns inte så mycket att berätta just nu. just so you know. Kram!

saknar dig bror


Förlåt för den usla uppdatering...

.. men tror den kommer forsätta vara ganska dålig veckan framåt, uppdaterar när jag orkar.
Ha det bäst mina läsare!

Videoinlägg :DD


Haha wtf, kolla första videon och sen den andra.

De första är ju faktiskt duktiga men sen kommer de en random kille, som typ, haha så jävla skön



Dag 10 - 1 person jag litar på


Anledning till dålig bloggning

Tänkte blogga igårkväll men min lillebror har hällt vatten över modemet så internet fungerade inte. Idag fick vi sluta en timma tidigare så har nyss duschat och ska snart packa och sen käka och senare drar jag till omer och sover där. 

Igår träffade jag och olivia julia, henke och tobbe. Och vi käkade B&J och gick mest runt. Skrattade tills tårarna rann. Senare drog jag till omer en stund också. Orkar inte berätta mer haha. XOXO





TIDSINSTÄLLT: Dagens outfit!


Eller nee. inte direkt men såhär går jag omkring och ser ut på praon.

Haha har en aladdin mössa som knappt får plats på huvudet. Just nu gör jag väl pizza, eller skär grönsaker, eller sitter bakom ett hörn och vilar. Sen ska jag träffa olivia och vi ska käka på B&J♥, ta bilder, annars får vi se vad vi gör. Kommer hem någon gång ikväll så bloggar då!

Mitt allt


har inga nya bilder just nu

Kom hem från älskling för ett lång tag sen, och ska sova hos honom i helgen, underbart.
Imorgon direkt efter praon åker jag till stan och ska träffa olivia. Så kommer inte hem på ett bra tag imorgon så kommer fixa ett tidsinställt inlägg bara för att hålla mig uppdaterad under dagen. Iallafall nu är jag trött och hungrig ska göra iordning mig för sängen nu, orkar inte blogga mer nu ha det lika bra som jag läsare!

Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

1 - sjunga, alltså riktigt jävla bra så alla bara wow haha :D
2 - parkor / skejta, haha tänk er mig kunna det, grymt ju

paketet = Håkan ♥


Hämta nyss ett paket på posten!



JAG VET VAD DET ÄR I, fan vad jag har längtat! men visar er senare ikväll :D
Blir ingen bloggning om dagarna eftersom jag slutar praon vid 4, idag fick jag göra pizza.
Nu ska jag käka lite fort och sen drar jag till älskling.
Kommer nog hem runt 9-11 men bloggar när jag kommit hem igen. KRAM

Shortsen ♥


Godnatt

Måste verkligen sova, ska med bussen imrn så måste upp halv 8.
Fastnar så jävla lätt vid datan på kvällarna, men det gör nog många.
GODNATT MINA LÄSARE ♥ (fast jag hoppas ni redan sover)

PÅMINNER! om ni har frågor

Om ni undrar något fråga i blogresponse! Finns knappar under varje inlägg och i menyn.
Har märkt att några fortfarande frågar som kommentarer.
Men kommentera gärna om det är någonting annat! :D kram



Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. Hej
2. Puss
3. jävla

haha okej lite random men svårt att komma på ju ...

En lång dag & en bra dag:

förlåt har märkt att jag inte haft tid att blogga för har haft fullt upp.
-Praon var mycket roligare idag men fanns inte så mycket att göra mot slutet. Och mina tårar rann som en idiot när jag skar en hel säck med lökar. 
-Efter det blev jag hämtat och så hämtade vi mamma och åkte till åby och jag fick presenterna och så åt vi tårta. Köper shortsen imorgon istället för blev krångel idag.
-Senare kom Omer till mig, vi kastade tårta på varann, igen. Så båda fick både i ansiktet och i håret haha, älskar verkligen den killen, han är allt. Ganska nyss duschade jag och nu ska jag bara chilla vid datan. Förlåt för lite långt inlägg, men eftersom jag inte bloggat idag, ha det bra nu!

lite av det jag fick

Godmorgon läsare!

Har fått frukost på sängen och några kuvär(orkar inte stava rätt). Måste klä på mig nu för ska åka till praon snart. Tänkte bara uppdatera lite när jag ändå var här. Men börjar få bråttom nu KRAM!



För 15 år sen föddes jag.



http://svt.se/15

Sitter och kollar på videos på den här sidan just nu. Fattade inte hur man lägger in videorna på bloggen så ni får en trailer i stället. För att komma till alla videos klicka här. Dom handlar typ hur det är att vara tonåring och det kommer en ny varje tisdag.


Attack The Block



Har legat och kollat på den här filmen. Riktigt bra faktiskt men lite annorlunda.
Och så har jag dampat på min data som laggade varannan sekund, asjobbigt ju haha..

Imorgon fyller jag år.
Har prao och efter det ska jag köpa ett par shorts jag visar er imorgon, är kär i dom. Sen ska jag hem och mamma & omer kommer också. Ska väl käka tårta och lite så, sen får vi se ;) XOXO

Helt död

Kom hem nyss och är helt död överallt, plus att jag inte somnade förrens 4 imorse. Har knappt suttit på hela dagen, förutom när vi hade rast.Iallafall jag började vara i köket och fick ha en jätteliten mössa på huvudet haha. Har gjort typ 200 pizzadegar, nu ska jag kolla på film och bara chilla för orkar inte göra någonting annat. Bloggar senare puss!



Godnatt bästa ni

Måste helt klart gå och lägga mig, imorgon börjar ju dom vanliga rutinerna igen, eller nästan iallafall.
Börjar vid 9 så ska upp halv 8 sen skjutsar pappa in mig och alice. Måste vara pigg första dagen ju haha! Bloggar inget mer idag godnatt sov gott om ni inte redan sover!

Utan Dina Andetag


Du gör mig till lyckligast på jorden



Omer och jag kollade på en film som hette trojan, den var tre timmar lång haha.
Och nu är jag hemma och har precis käkat, saknar honom redan.

Imorgon börjar praon och som ja redan sagt ska jag och alice praoa på pizzahut.
Och efter det ska jag träffa kadriye. Har inte så mycket blogglust ikväll, pusshej ♥

Outfit - Nu drar jag till omer <3


Jag lever


Förlåt för dålig uppdatering idag



Omer
kom hit vid halv 6 och drog runt 10.
Just nu sitter jag och spelar massa gitarr har lärt mig lite nya också, kanske visar er någon gång.
Tror jag startar en film senare och somnar till som vanligt. Ni får ha det så bra, pusshej!


I Skuggan Av Värmen


Min katt får stå för bilden

Olivia drog runt 2, sen kom pappa hem med mat och jag har kollat på I skuggan av värmen. Det är en sån film man mår dåligt av men den var bra, och några tårar rann som vanligt haha. Snart ska jag duscha och senare kommer älsklingen hit, puss

BLOGRESPONSE

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

saknar du österviks kollo ? :)

klart som fan, skulle kunna bo där ute haha. Sen saknar jag också alla människor som var där!

är din navel stor eller liten ?

Haha kan man ha en stor och liten navel? Min kanske är typ mellan haha? :D

vad gjorde du i sommras och hur var den ?

Jag gjorde massa saker, var i dalarna med bästavän, var på östervikskollo 2 gånger, umgicks med massa härligt folk, grillade, badade, solade, en massa underbart!

hur dags brukar du vakna när du ska till skolan ?

ca 20 min innan jag börjar

är du morgon pigg eller morgon trött ?

det första jag vill göra på morgonen är att somna om Men ibland från ingenstans kan jag flyga upp ur sängen haha men är typ alltid morgon trött ;)

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


Jag har aldrig sagt att vi är normala



NU ÄR JAG GLAD!


FREDAGSMYS



Jag idag + lillebror ♥


- Bildlöst -

Hej, käkade nyss pannkakor mums, nu sitter jag och lyssnar på musik och ska börja klä på mig osv..
Senare vid 4 kommer olivia hit och vi ska laga tacos, se idol och kanske se någon film senare, asmysigt!

Och så är jag med i veckans blogg hos http://ammm.blogg.se ! :D


IDAG KOMMER BÄSTAVÄN


Har precis vaknat och sitter med datan i sängen.
Idag träffar jag olivia och hon sover hos mig, det var faktiskt längesen! Får se vad vi hittar på. Iallafall såg nyss en trailer av en film och jag måste ladda ner filmen nu direkt! Här är trailern, var bara tvungen:


FILM



Den första filmen såg jag igår men somnade, men har sett den förut.
Captain America blev precis färdigladdad funderar om jag ska se den nu direkt eller senare ikväll. Den verkar bra iallafall. Klicka här för att komma till trailern.

Min finaste ♥



Jag och älskling kollade på tv och pratade om massa gamla saker, sen tog jag 11 bussen hem från den underbaraste killen på jorden. Nu är jag trött som vanligt, blir nog att somna till en film idag igen, orkar inte blogga något mer heller. Vi hörs imorgon! Godnatt puss

Ett videoinlägg innan jag drar


outfit


Tryck CtrlF5 tills nya headern kommer fram!

FÖRE:


EFTER:



Tänkte egentligen inte visa er men



Nae blä, jag har så jävla svårt för skolfoton, blir aldrig nöjd.
Och så tar fotografen kortet jag sa att han inte fick ta :( Så nu ser jag ut som en kanin/köttbulle haha

Håller på med en ny header! ;)


Godmorgon bästa ni



Startade en film efter två och somnade till den. Ligger i sängen med datan så har fortfarande inte gått upp än. Har lite småplaner för dagen men får se vad det blir. Bloggar mer sen puss!

Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer

1. När emilia och jag en sommar 2009 packade badkläderna, tog med oss kebabpizza och gick upp till en sjö och badade. Asmysigt var det!


2. När jag gick i 6an och jag, lotta, emilia, robban och christian klättrade upp på skoltaket och hade lövkrig sen, haha.


3. När emilia & jag en vinter hade finspång som ett andra hem.


4. Alla gånger jag varit på östervik, underbart





Känner för att dygna



Nae är faktiskt skittrött, men har absolut ingen lust att sova. Sitter vid bloggen, facebook, msn och skype och kommer säkert kolla lite filmer sen. Får se när jag somnar, puss

btw; ni har blivit bättre på att kommentera osv, fortsätt så, det ger mig mer blogglust :D

Hemma och är trött



två bilder jag hitta från keilkryssningen // februari

Sitter och fixar med massa bilder jag ska ta ut som vanliga kort och sätta upp på min vägg. Är verkligen astrött och hungrig. Resten av familjen sitter uppe vid tvn ska hitta något att äta sen gå upp och göra dom sällskap! Säger också godnatt med det här inlägget. XOXO

Drar till pojkvännen nu!


LESS PÅ MITT HÅR! LÖSHÅR? - HJÄLP MIG



Kolla vad kort och fult mitt hår har blivit, så fort jag får pengar ska jag klippa mig och färga det!
saknar mitt långa hår, funderar starkt på att köpa löshår fast ändå inte.
Är det värt att köpa löshår? vad tycker ni? HJÄLP MIG!



Klockan är halv 4, Godmorgon!

Känner mig verkligen jätteseg och nyvaken även fast deva ett tag sen vi vaknade. Älskling drog för typ en halvtimma sen, och nu ska jag dra upp och duscha och det ska bli så jävla skönt så jag blir piggare sen. Annars sitter jag och drogar håkan. Brb bloggar sen igen XOXO



Jag älskar dig mer än allt.




Med älskling ♥

Omer kom hit runt halv 6 sen drog vi ut och träffade emilia en stund. Sen drog vi hem och lånade storebrors ipad och nördade Temple Run. Sen käka vi och nu ska vi se film kommer antagligen somna sen så säger godnatt ♥

bjuder på två bilder haha



STÄDAT



Förut städade jag mitt rum men avbröts när det där läskiga hände. Sen fortsatte jag och sen kom emilia till mig en stund. Sen drog vi hem till henne käkade mackor och jag hämtade mina kläder. När som helst kommer älskling hit och han sover här inatt. Bara det jag ville säga, PUSS & KRAM

Idag chillar jag


Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

1. Musik
2. Ben & Jerrys
3. Mat
4. Min gosiga säng
5. Alla som jag älskar

NEW


HAHAHAHA


Rebecca och jag var sjukt trötta när vi spelade fifa igår och gjorde gubbara skitfula och döpte de till gretchen och doris. Har inte skrattat så mycket på länge seriöst jag grät av skratt. Rebecca loveu

Skrivet i augusti, men nu kom den äckliga känslan tillbaks. Hemma själv och blev rädd som fan.


Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Den här känslan är tillbaks igen. Det är så fruktansvärt obehagligt så att jag inte vet vad jag ska göra. Det är någonting som skriker inuti mitt huvud. Någonting som slår mig. Någonting puttar bort mig. Mitt huvud bombas. Tiden går så jävla fort. Mina fingrar, allt jag hör i denna stund, går så oerhört fort. Vad beror det på? just nu hör jag någon skrika rakt in i mina öron, personen skriker och slår på allt den ser. Den är arg på mig. Jag kan inte ta mig ur det här. Jag bara väntar på att det ska försvinna. Förlåt, jag vet inte vad som händer. Det är som att en ilska tar över mig. Eftersom mina fingrar skriver så jävla fort känns det som att det är jag som slår på allt. jag slår på tangenterna, ju snabbare det går ju mer skriker det i mitt huvud. Det känns som att någon kollar på mig. Något tar över mig för en stund. Snälla försvinn nu, bara bort. Jag vill inte mer. Det var faktiskt konstigt, känslan försvann precis.

Godmorgon!


Bild från Keilkryssningen

Har precis gått upp från rebecca jättemysiga säng. Nu ska vi väl klä på oss och så, sen åker vi härifrån kvart i 11 och då blir jag hemskjutsad till åby. Hoppas dom får det kul i holland :D Bloggar när jag är hemma igen!

RSS 2.0