ord för längesen

2014.07.13 / 17:42
behöver någon som gör mig lycklig istället för ledsen och behöver någon som kan laga mig istället för att ta sönder mig ännu mer. behöver någon som förstår och tröstar istället för någon som skrattar åt mig och jag behöver bli bevisad för att jag är älskad istället för att lyssna på tomma ord som betyder ingenting.

2014.10.18 / 21:26
Och hon frågar mig varför jag fastnade för just honom, och jag svarar att jag vet inte, kanske för att han är så speciell, (kanske för att han är ca det finaste jag sett).
Kanske för att det inte längre är någon som tar sönder mig, det är inte längre någon som inte förstår. Det är inte längre någon som gör det för lätt och inte någon som heller gör det för svårt. Jag vet inte om jag är rädd längre men än så vågar jag inte erkänna hur jag känner i hans närhet. 

  
2015.02.21 / 01:21
(Idag öppnade jag din konversation igen. Denna gång hamnade jag högst upp på toppen och gick igenom allt från start igen. det gör mig ledsen att vi är så långt ifrån varandra nu, och med det menar jag inte för att jag är 100 mil ifrån staden, utan för att vi knappt når varandra längre, trots att vi alltid kommer vara vi. (Vi brydde oss aldrig om vad någon tyckte, vi brydde oss inte om att ingen annan förstod, för vi förstod ju, vi två visste ju, vi visste exakt vad vi två var och ingen annan spelade någon roll).
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0