F M L

ALLTSÅ OKEJ. egentligen skulle jag varit framme i skåne nu och varit supertaggad på livet och alla konserter som väntade. men nej, så blev det inte. istället har jag suttit här i 6 timmar nu. jag har lyckats få ihop en rapport på ca 1000 ord men är ändå inte klar. ännu ett prov väntar imorgon, som är ett halvår försenat men eftersom att andra saker måste gå före så har inte tid att plugga till det nu.
fml. på fredag är allt över
 
 

T I S D A G

(mitt ansikte har varit sådär pixligt hela dagen.)

nej det är inte bra


skräckfilmer(!)

Här är tips på fem bra skräckfilmer! Jag gillar bäst Stay Alive och The collector + uppföljaren The Collection som är ännu bättre! Mirrors var jätte längesen jag såg men minns att den var sjukt äcklig! Värda att se iallafall!

        1. stay alive              2. mirrors            3. one missed call           4. the mist              5. the collector 

jobbig söndag

min och Alex pommepizza som vi käkade igår!

Just nu ligger jag hemma i sängen och har för mycket ångest över allt plugg att jag gör ingenting istället. Igår så var jag ju först med Amanda och Rebecca och vi chillade i åby ett tag innan de skulle dra. Jag drog hem och packade och sen tog jag bussen hem till Alex. Vi käkade pizza och kollade film. Ikväll ska jag försöka få lite plugg gjort, även om det inte ser så ut just nu - försöker glädja mig åt att det bara är 12 skoldagar kvar. XOXO

l ö r d a g s o u t f i t

jag ser ju ut som en bitch. jag är faktiskt snäll

tummen upp på dagen

slutade skolan runt 12 idag, så jävla skönt! Resten av dagen har jag spenderat med Amanda och Rebecca. Vi har käkat glass, umgåtts med folk och bara chillat. Just nu ligger vi och kollar på film, ska nog sova sen direkt efter! Uppdaterar mer imorgon, kram!

ALLTSÅ OKEJ

2mkTS9 on Make A Gif, Animated Gifs
det regnar ute och jag försöker plugga men det blir ingenting gjort som vanligt. Nu ska jag käka lite snabbt och sen ska jag vara barnvakt. Uppdateringen är seg men jag skyller på att liver suger atm. Hoppas ni mår bra!


asdfghjkl

ni som följer min blogg dagligen vet ju hur mycket jag har sett fram emot siestafestivalen, håkan och allting. Idag var det 8 dagar kvar tills jag skulle åka. Allting var fixat, tält, festivalbiljett, resa, packlista.. OCH IDAG PLÖTSLIGT SÅ BLEV DET INSTÄLLT. kan någon förstå hur arg och ledsen jag blev?? nae. så jävla besviken. ska ha varje jävla krona tillbaka.


tjugofyra dagar kvar

bjuder på en bild från förra veckan även fast jag ser ut som en dryg cheyo. | idag var det gymnasieslaget, det var kul, trots att vi inte vann - vi äger ändå. Annars så är jag lite sur på livet ikväl, min största längtan är fortfarande till allt som väntar: skåne och sen sommarlov. Det är så himla mycket jag har att göra i skolan just nu: två prov + matte nationella, 4 inlämningsuppgifter, en fotouppgift och en egen producerad film ska vara klar. alltså jag orkar inteeeeee. ska försöka kämpa med det sista som är kvar nu, sen är jag fri. kramisar till er

5 filmtips: typiska kärleksfilmer



1. A Walk To Remember
2. The Notebook
3. Dear John
4. Safe Haven
5. The Last Song

Många av er har säkert reda sett de här, själv har jag sett alla minst tre gånger haha... Förutom Safe Haven som jag såg nyligen som också var jätte bra! Samma ''författare'' till alla filmer tror jag. Typiska gråt/kärleksfilmer som man kan se fler än en gång! Så himla bra!
 

I wanna go back to being you


IPHONE

- snart är maj slut och jag är rädd för att tiden ska gå för fort under sommaren.
- när som helst åker jag till skåne och ska campa med min bästavän för första gången. får se hur vi överlever.
- tycker om att gå till skolan eftersom att jag har så fina vänner där som gör mina dagar. 
- klockan 02.00 en natt skrev en person till mig. vi blev nära så himla fort och det är jag glad över.
- jag har lärt mig vad jag behöver i mitt liv och vad som borde hållas utanför. 

allting känns bra nu.

lördag 18/5


 

årets första dopp:


idag äger livet

fler bilder finns HÄR

Efter skolan åkte jag med Filippa hem till henne och vi bytte direkt om till bikini eftersom att det var minst 20 grader ute! Vi solade, lyssnade på bra hög musik, tog årets första dopp (i poolen), pratade tjejsnack och hade det nästan för bra. Just nu ligger vi bara och chillar och sen ska vi avsluta dagen med en film!

Imorgon ska vi in till stan och kolla lite, typ första gången på länge som jag kan använda mina pengar till något annat än festivaler och resor. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. KRAM!
 
 

två filmtips - KOMEDI



Tänkte tipsa er om de här två filmerna. (tror de är mest tjejiga men de passar nog killar lika bra ändå)
har sett båda filmerna minst tre gånger och tröttnar aldrig. Om ni inte redan sett dom, gör det!

She's The Man: handlar om en tjej som åker till en ny skola, utklädd till sin bror. Alltså låtsas hon vara kille hela tiden. Jag är jätte dåligt på att förklara, men filmen är jättebra och rolig! + channing tatumn är med heho

The Hot Chick: 
en tonårstjej och en gammal man lyckas på något sätt vakna upp i varandras kroppar och det skapar många problem för deras vardag. Tonårstjejen kan ju tillexempel inte gå till skolan eller umgås med sin pojkvän förrens hon fått tillbaka sin egna kropp igen. Återigen är jag dålig på att förklara, men ni får helt enkelt kolla på filmerna själva och se! 



OUTFIT I VIDEO

okej. det här är första gången jag någonsin gör en sån här.
gjorde den mestadels för att jag redan var ute och filmade och tyckte det var kul att testa.
Vad tycker ni? Är det roligare att se outfits i bilder eller video?


(vet inte varför kvalitén blev så dålig)

every day, like this

bild från förra veckan - fotat och redigerat av mig.

Idag är det onsdag och dagen har väl typ varit så bra den kan bli. Hade först engelska nationella och jag tror att det gick helt okej faktiskt! Sen efter skolan så var vi vid strömmen och filmade igen, så nu ska filmen bara redigeras! Kom hem ett tag innan jag packade lite och drog till Alex där jag är nu, sover här inatt också.

Har skrattat i stort sett hela dagen och allting känns bättre idag. Om exakt två veckor är jag på väg till Skåne med min bästa vän. (vet att jag tjatar men är så sjukt taggadtaggadtaggad). Förresten så släppte siesta alla tider för artisterna idag och jag kommer att se Håkan se sist av alla, på natten, kl 00.00, underbart.

jag förstår inte kärleken, inte det minsta

 
men imorgon ska allting vara bra igen, har jag hört
godnatt och kram.


H Å L L . D I T T . H U V U D . H Ö G T 

tre kilometer √


SMÅKÖP


Idag under förmiddagen gick jag och Filippa till stan, fick spontant med mig en tröja hem, kostade bara 50kr så det var värt det. Annars är det bara kallt och regnigt och jag gör inget speciellt. Har städat mitt rum och funderar på att gå en promenad senare, får se hur det blir med det.

F ö r r e s t e n (!!!) det är exakt en månad kvar tills det är sommarlov, då är jag ledig från läxor och istället upptagen med festivaler. men nu ska jag plugga till det sista som är kvar. Ha det så bra mina läsare! 

måndags

igår var det varmt och jag såg ut såhär!

GÅRDAGEN


Igår tog jag och Alex först en buss ut till svärtinge där vi skulle grilla med några kompisar. Dock började det regna och sen blev det så jobbigt att sitta ute och frysa så vi tog bussen tillbaka in till stan, käkade på mc (det var så jävla gott) och sen drog vi till en kompis som hade fest. Var dock så trött att jag egentligen bara ville hem och sova och tillslut tog vi bussen och kom hemma ca två inatt. 

Mår inget bra för tillfället, ont i halsen och hostar, tror jag håller på att bli sjuk.. Olivia kommer hit om ett tag iallafall och ska sova här inatt. Vi ska planera lite inför Skåne! Hoppas ni har det bra. Kram

l ä n g t a r



Just nu är jag och Alex hemma hos mig i Åby. Det är sol ute och jag mår bra. Jag lyssnar på Håkan på högsta volym och är så jävla skit taggad på livet och allting som väntar:

- Olivia, jag och Sebastian har köpt tågbiljetter till GBG nu och om mindre en månad står vi i skogslottsvallen och dansar och sjunger oss hesa på håkans konsert.

- Olivia och jag åker till Skåne om 19 dagar och det enda som fattas just nu är ett tält. Ska se håkan för andra gången den veckan och massor andra bra artister: Dada Life, Movits, Petter, Bingo Players, Ansiktet osv!

- Om ca sju veckor ska jag på ännu en festival som dessutom är här i Norrköping. Så jävla grymt kommer det bli! + då har det också hunnit bli s o m m a r l o v 


tog fram ryggsäcken


och såhär såg jag ungefär ut igår kväll när jag skulle till alex

LATEST FROM MY IPHONE


i början av maj


30 dagar kvar till Håkan. 21 dagar till Siestafestivalen. 80 dagar till Bråvallafestivalen.
 

onsdags-plugg-allt-ångest


Idag har det nästan varit sommarvärme utomhus och det gör mig lite gladare, gick dock runt i svarta jeans hela dagen.. Efter skolan så träffade jag Omer och vi tog en fika och gick promenad. Sen åt jag mat med familjen och farmor. Hade tänkt att plugga ekonomi hela kvällen men allting gick åt helvete och jag gav upp nästan direkt. Imorgon ska jag med tidigaste bussen så måste sova typ. nu. men först ska jag äta kiwi. HERÅ

s å r a d e k ä r l e k s s j ä l a r


kärlek är någonting som alla kommer att uppleva, redan har upplevt eller kanske upplever just nu. men låt aldrig det ta över så att du själv blir sårad tillslut, aldrig någonsinhur hårt du än har fallit för en person så låt a l d r i g den personen behandla dig så dåligt att hela ditt psyke förstörs.
 
Lögner. Otrohet. Det är någonting av det värsta som finns och jag hoppas att ni aldrig utsätter er själva för det. 
Jag vet att det är jävligt svårt, för oavsett om det är världens idiot man är förälskad i så går det inte att släppa taget. Man gör allting för att få känna samma kärlek tillbaks. Men jag lovar dig, om någon sårar dig gång på gång medvetet, är han/hon är inte värd dig. Du förtjänar bättre än att lekas runt med. Att stanna hos någon som gör så mot dig, att ge honom/henne tillåtelse att såra dig gång på gång, då tar du bara sönder sig själv ännu mer. Även om man tror att han/hon är det det bästa och enda man har, var stark, våga släppa taget och försök gå vidare. Hur svårt det än är så kommer du att må bättre än att vara kvar i den där jävla cirkeln. För vet ni vad felet är? Man vet redan någonstans där inne att det inte är rätt, men man älskar så jävla hårt att det får en att tro att det är det enda rätta. Det finns ingenting som kan hindra en. Man låter det gå över gränsen, alldeles för många gånger. Man låter sig själv sitta uppe långa sömnlösa nätter utan att få något bra svar på varför allting är åt helvete. Man blundar för verkligheten för att man fortfarande tror att det kommer förändras. (jag menar inte att allting är omöjligt, saker går att ordna om man väl kämpar) men låt det aldrig gå för långt, det är fel om du redan kämpar ensam.
 
Ni som väljer att såra (för det finns faktiskt personer som är medvetna om det), det är en människa som ni tar sönder, tänk på vad ni gör, för har man gått sönder på det sättet en gång så är det svårt att bli hel igen. Du gör mer än att bara såra någon, du tar så mycket mer ifrån den personen. Man blir rädd för att släppa in nya personer i sitt liv, oavsett vilken ny bra människa som kommer in i ens liv så har man tappat förtroendet. Så jag ber er, lek inte med någons känslor på det sättet. 

Jag vill inte att ni ska vara rädd för kärleken, det är inte det jag vill komma fram till. Men jag ber er, om du är med någon som behandlar dig fel, inte älskar dig på samma sätt, ljuger för dig eller helt enkelt sårar dig hela tiden - det är
faktiskt inte värt det. kärleken är fin men den äcklar mig ändå, jag tror jag hatar den.

[okej det var verkligen inte meningen att jag skulle skriva så här mycket, men just nu behövde jag skriva av mig och kände för att dela med mig. Lyssnar gärna på era åsikter om ni har några eller något annat som ni bara känner för att dela med er av.] kram

 

s ö n d a g

en bild från när vi fikade på waynes

Hej!  har inte direkt haft tid för att blogga så mycket. Rebecca fick åka hem en dag tidigare eftersom att hon inte mådde så bra, riktigt synd. Runt 11 tog jag spontant en buss till krokek och sov där inatt. Just nu är jag hemma och har precis duschat, ska packa och sen åker jag ut till krokek igen. För övrigt har helgen varit bra, skönt väder hela tiden och umgåtts med fina människor. Nu måste jag gå och fixa lite saker. Ha det bra! xoxo

bra dag


Just nu sitter jag hemma hos mig med Rebecca, Olivia och Hanna. Vi har varit ute hela dagen och det är sjukt skönt väder ute, man känner verkligen att det är på väg att bli sommar! Vi ska ut snart igen och jag ska göra färdigt en fotouppgift tills på måndag. Uppdaterar mer senare om jag har tid! KRAM

COULD YOU TELL ME WHAT THE PROBLEM IS, WITH THE WORLD AND ALL THE PEOPLE IN IT?


Såhär har jag sett ut idag. Det var faktiskt ganska varmt ute.
 

nationella

imorse hade jag engelska nationella - uppsats, vet inte om det gick bra eller dåligt. Snart är det lunch och sen har jag bara en lektion till innan jag slutar. Så himla skönt med korta fredagar! 

FILMKVÄLL

en bild från min instagram @eemmadahlstedt
 
Duschade och käkade precis efter att ha kommit hem från filmkvällen! Vi var inte så många men det ägde ändå. Vi  kollade på skräckfilmen ''mama'' och efter det så blev det mchäng och massor av chill. Imorgon kommer min fina, saknade vän Rebecca till mig och stannar hela helgen, mys! XOXO

tisdags - grå och tråkig

ser ni hur konstig min hårfärg har blivit? slingor lite överallt. någon dag ska de bort.

nu ska jag sova

klockan är snart halv tre och oliva ligger brevid mig och sover. Mitt valborg såg ut så att jag hängde med till herstaberg på fest och sen tog vi sista bussen tillbaka till stan. Kollade läget lite och sen gick vi hem då vi insåg att vi var utelåsta. Efter ett tag väckte jag mamma som fick komma och öppna. Imorgon ska jag upp tidigt för att vi ska till kolmården, men uppdaterar er mer när jag kommit hem. KRAM. hoppas ni hade ett bra valborg!
 
 

RSS 2.0