VI HAR DET BRA





här händer ingenting

det kan vara så att jag sitter och gör ingenting när jag egentligen har massor att göra - Om en stund kommer Olivia hit och vi ska kolla på Idol. Jag ska också hinna med att packa två väskor, duscha, städa rummet och kanske handla lite godis inför den långa tågresan. Tåget går iallafall 04.00 imorgonbitti och jag kan nästan lova att vi inte kommer att få någon sömn inatt, brukar alltid vara så när vi ska iväg någonstans och är taggade, haha. Nu måste jag hoppa in i duschen, XOXO
 

VI VANN!


(här var vårat bidrag, kolla gärna i högsta kvalité)

Det senaste filmprojektet vi gjorde i skolan 
var en reklamfilm för att sluta röka. Vi var också med i en tävling på SF bio och idag var vi på prisutdelning - VI VANN!! Alltså så kommer våran film att visas under hela november på bioduken, så jävla grymt!

(!!!)

överlevde operationen med hjälp av lite lugnande och ca 7 bedövningssprutor.
och med några nya stygn i munnen så säger jag godnatt! 

 

 

T I S D A G

instagrambild! @eemmadahlstedt

Hej! skoldagen avslutades med filmlektion som vi har varje tisdag, vi bombade med massa idéer eftersom att vi snart ska skriva manus till en kort serie, så jävla roligt! Var också och plugg-fikade under håltimman idag (alltså. chailatte i mitt hjärta)

Atm: kom precis hem från apoteket och nu SKA jag plugga, jag måste verkligen det. Trots att min linje egentligen är rätt så chill och vi inte har så jättttte mycket läxor så hinner jag verkligen inte med, jag är för skoltrött och skjuter bara upp allting hela tiden.. Ska iallafall ge det ett försök nu. HA DET BÄST
 
 
 

vad fan

7januari: --- men den här gången, någonting som är bra för mig.
4juli: --- ''kommer du ihåg vad --- ?''klart som fan att jag kommer ihåg, han har tagit sönder mig helt och hållet, men jag bryr mig inte. --- (jag brydde mig inte.)

 
29augusti: det är inte din lukt som jag andas in för att det är det bästa som finns. och det är inte dina kyssar som det gör ont att sakna. det är inte du någonstans, och jag är ledsen för det.

+ jag kommer väl aldrig glömma hur jag låg och hysterigrät hela natten då jag bara ville att du skulle hålla om mig samtidigt som jag hatade dig utav hela mitt hjärta. hur du sa att när du tar steget ut ur dörren så är det hejdå, då syns vi inte mer. och jag kommer väl aldrig glömma hur jävla ont det gjorde i mig men hur stark jag visste att jag var när jag tog det där steget. även om jag bröt ihop i hissen på vägen ner, på väg bort från dig, jag var på väg bort från oss. och jag antar att det var väl bäst så. oavsett om jag kanske aldrig kommer komma över hur det kunde gå såhär fel. 
 

SORRY bloggläsare för kanske ett för personligt inlägg trots att jag strykit de värsta raderna, men ville mest bara lasta av lite eftersom att jag snart svämmar över utav tankar och det hinner jag inte med eftersom att jag egentligen borde ha pluggat och just nu behöver jag nog bara sömn. (snälla, säg bara att det är okej) 
 

• mobilarkiv •

 

MOT LINKÖPING

nu drar jag mot ljungsbro tillsammans med Olivia. Uppdaterar er imorgon kram! 
 

dålig update:

instagrambild från skolan.

Hej på er! Har precis duschat och nu ska jag försöka komma igång med lite kvällsplugg. Har inte haft tid/ork till bloggen då jag försöker kämpa mig igenom allt plugg. Känns inte lika roligt heller när jag knappt har några nya bilder.

Idag har jag iallafall varit i skolan hela dagen eftersom att vi hade filmkväll runt 5. Dock var det mindre än halva klassen som kom haha, men hade det kul och mysigt ändå! Mina kanske-planer inför helgen är att åka till ljungsbro och sen fest på lördagen, men får se hur det blir med det! Nu måste jag verkligen plugga. HA DET BRA!
 

F E S T I V A L A B S T I N E N S

 
alltså blir så jävla tagg på festival utav den här videon! Hopppas att de släpper både artister och biljetter till Bråvalla snart!

videos:

bjuder på lite vines/vardagsvideos eftersom jag inte har någonting intressant att blogga om.
 

sorry men orkar inte blogga just nu

har en dålig tjejdag, är mest arg, lyssnar på kent och nu tänker jag klippa mig. hur det ska gå
 

GODNATT

haha söta, jag och emilia igår! 

Det blev en riktigt lyckad kväll igår, trots kaos i början och ett långt äventyr haha. Det blev visst festande idag igen och jag kom hem alldeles nyss, nu ska jag bara packa och käka lite innan jag kryper ner i sängen. Ska upp vid 8 imorgon för att åka till Jönköping där jag ska hälsa på min mormor! Hoppas ni haft en bra helg, XOXO

 
 

F R E D A G

(såhär tråkig har jag gått runt idag)

Inatt fick jag endast 4 timmars sömn vilket gjorde att jag var väldigt seg under skolan, dock så jobbade jag på bättre än vanligt! Efter skolan så drog jag och Emy till cnema för att kolla en liten ''filmfestival''. Just nu sitter jag och väntar på maten, efter det blir det fix och ikväll är det fest som gäller, har inga alls förväntningar. Hoppas ni får en bra fredag! XOXO
 

forget how much it hurts and try again

Hej på er! dagen har varit bra: jag och emilia drog och solade och sen kollade vi runt på massa nyårsklänningar (ja det är ett tag kvar, vad). Har också planerat lite inför min födelsedag som är om ca en månad, längtar en aning! för övrigt så känner jag mig lycklig, iallafall idag & ikväll - hoppas att det håller i sig ett tag. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och tagga helgen! xoxo
 

IPHONE

- första bilden är tagen ifrån kulturnatten, sent på kvällen, på en bänk med fina vänner.
- vad ni ser på andra bilden är något jag längtat länge efter: tågbiljett till Östersund och till Richardo. (med min bästavän)
- tredje bilden är vad jag har ätit alldeles för mycket av utav de senaste veckorna.
- fjärde bilden är från en kväll då jag var ensam och ute och gick efter en spontan biltur som varade i 5min.
- näst sista bilden är från igår då en utav mina bästa vänner sov hos mig, tycker om henne så himla mycket.
- sista bilden är tagen idag. var barnvakt, såg på film och åt chokladbollar. 

(ska väl krypa ner i sängen snart, fast jag inte vill sova utan någon brevid mig. men okej lol orka godnatt.)


FILMTIPS - STUDENTFESTEN


Såg precis den här filmen, riktigt rolig och värd att se kan jag lova! 

8 OKTOBER

Kom precis hem från dansen och är verkligen helt slutkörd, så jävla skönt! När som helst så ska jag möta upp Rebecca och så ska vi dra och handla lite gott till ikväll. Hon ska sova här inatt och vi ska bara mysa och kolla på film! KRAM

såhär ser nya tröjan ut på:
 

vad jag lyssnar på just nu:



Klockan är snart 4 och jag har verkligen inte gjort någonting idag. Borde verkligen plugga, men har verkligen ingen motivation så det blir aldrig av, ja ni vet hur det är? Annars så ska jag dansa ikväll vilket jag ser fram emot. Imorgon är det sista lediga dagen och då är det utvecklingssamtal och vara barnvakt som gäller. Hoppas att ni har det bra, kram!


LIKE NOTHING EVER HAPPENED HERE

kan inte sova pga är för ensam, men håller på att somna ändå. såå godnatt
 
 

NEW IN

en vit basic - en grå/transparent tröja - torrshampo

Det här fick jag med mig hem från stan idag. Emilia och jag drog in till stan ganska tidigt och var där i stort sett hela dagen. Vi testade kläder, käkade Mc, solade, fikade och träffade också Tolga och Rebecca. Nu är det dags för mig att plugga. XOXO


 

GÅRDAGEN

igår blev det spontana festligheter med Filippa, Maja och Sara. Träffade på både gammalt och nytt folk och sen sov jag hemma hos Filippa. At the moment ligger jag hemma i min säng och segar och om ett tag så drar jag till Emilia och har myskväll!

(den här helgen förtjänar ingen ångest eftersom att jag är ledig ända fram tills torsdag ✌️) K R A M
 
 
 

(TYCKER OM MINA VÄNNER SÅ HIMLA MYCKET)


Godnatt!

du behöver inte förstå, men det här är sättet som jag gör det på

Ligger och lyssnar igenom Melissa Horns nya album. Så jävla bra. Som vanligt.

så mycket jag vill ha så lite pengar

skulle inte sitta fel med: nya kläder - en biljett till håkan - en you me at six konsert - åka till östersund nu på direkten - klippa mig - och inskaffa mig nya festivalbiljetter som också är biljetter till äventyr.

Det är en av anledningarna till att jag längtar ihjäl mig till min födelsedag och julafton. Jag hatar pengar och jag hatar att jag vill så himla mycket, hatar att resor kostar så himla mycket. Dags att skaffa sig ett jobb kanske?

PLEASE STOP PRETENDING

Idag var jag hemma från skolan för att friskna till, men åkte ändå in på eftermiddagen för att skriva ett prov som jag ville bli av med. sen träffade jag omer en stund och just nu lyssnar jag på musik och ska städa rummet (ni ser ju själva hur stökigt det är). 

Hoppas att allting är bra med er, annars - det kommer att bli bättre, promise! XOXO

♥ BEN HOWARD

 

inatt behöver jag andetag som knappt är millimetern bort

(såhär såg jag ut idag) - Att plugga gick inte som jag tänkt mig, har i stort sett inte ens börjat än.. fan då
Nu ska jag gå och fixa te & macka, sen krypa ner i sängen ovanligt ensam. G O D N A T T !
 
 
 
 
 
 
 

S K O L F O T O

Inte så svårt att hitta mig va? så jävla charmiga vi är hahah

STAY IN BED

atm ligger jag i sängen med dubbla tröjor under täcke och filt, har jävligt ont i halsen och mår så dåligt att jag inte orkar vara med på dansen ikväll - vilket suger. Men det är nog bara en vanlig vinterförkylning så jag hoppas att jag frisknar till mot helgen! Istället ska jag väl dricka massa te, plugga till prov och titta på PLL. // xoxo

RSS 2.0