I hate this town it's so washed up

Just nu är jag med Emilia och det skulle egentligen blivit utgång ikväll men har nu bestämt mig för att stanna hemma. Är trött och känner att jag hellre fixar popcorn och kollar på film. Tycker det är synd att ''alla'' bara festar och knappt umgås på riktigt längre. Och nej, jag menar inte exakt alla och ja, jag har mina vänner som jag hittar på roliga saker med men just nu känner jag bara att jag behöver nytt - nytt umgänge och nya äventyr. Uppdaterar imorgon babes, ha det bra sålänge!

FRÅGOR & SVAR

 


Fick en fråga på blogrespone angående min skola och linje som jag svarat på, vet inte varför det inte syns?
Hade också en frågestund för ett tag sen som jag sen glömde bort, HÄR finns den om ni vill fråga något mer!

B L O P P I S ?

Orkar egentligen inte lägga upp det här inlägget men känner att jag har så mycket kläder hemma som bara ligger, så kan lika gärna köra på en mini-bloppis. Hör av dig om du skulle vara intresserad, jag har ju inget att förlora iallafall!
Skjorta från monki, köpt för 400kr, använd några gånger, 200kr.                         Klippt tshirt från gina, 40kr.
Vanlig grå tröja från gina, 50kr.               Stickad från veromoda, 50kr 
tshirt, aldrig använd, 50kr.                                   linne från gina, använd endast en gång, 100kr
skinnjacka från cubus, storlek 34, i bra skick men finns dock en liten röd färgfläck någonstans på armen, men ingenting man tänker på. 150kr.
Jättesnygga byxor från vero moda, storlek XS, säljes pga lite för små för mig, 180 kr. (SÅLDA)

Kan mötas upp i Norrköping och om ni vill ha bättre bilder, fråga mig något eller diskutera pris så kommentera här eller skriv till mig på facebook: Emma Dahlstedt eller mail: [email protected].
 
 

LÅNG DAG

idag har jag: överlevt matteprovet, spelat in serie ute i snön, sökt jobb, dansat & målat naglarna. Mår ovanligt bra idag och hoppas att det håller i sig veckan ut, vilket det antagligen kommer att göra eftersom att endast bra saker väntar! xoxo
 
 

MOCCARON OLJA

Idag efter skolan drog jag och Filippa till stan för jag behövde köpa lite nya saker. En ny sport-bh och moccaron olja fick jag med mig hem. (Tröjan på vänstra bilden blev jag helt förälskad i och kommer antagligen åka in och köpa den någon annan dag, åååh vad jag längtar till sommaren och sommarkläder!!!) 

Har också varit duktig och försökt plugga matte, till skillnad från igår då jag bara låg och grät pga kändes värdelöst. Ska fortsätta nu och ber till gud att det ska gå bra på provet imorgon, sen blir det att kolla paradise! HOPPAS NI MÅR BRA, PUSS!
 
 

LÖRDAG

Styrde alltså fest igår vilket blev ungefär som jag förväntat mig, åt helvete? Det var väl helt ok men pga respektlösa människor som inte vet hur man ska bete sig så förstörde det bara min kväll. Tror och hoppas iallafall att de flesta andra hade det roligt och tänker inte berätta mer om det nu! Nu ska jag träffa Rebecca och bjuder på några fula bilder från igår:

take a sip of my drink fuckin' take the bottle

var hemma från skolan idag pga mått skit hela jävla veckan och är så skoltrött att det är sjukt, men sen träffade jag ändå amanda och rebecca en stund. För övrigt är jag lite mer tagg på morgondagen, det är ju ändå fredaaag och ska vara hemma helt själv hela helgen, helt ok ändå?? måste verkligen sova nu, hörs antagligen imorgon xoxo 

 
 
 

noll

livsstatus: är totalt jävla sönderpank och har äntligen börjat ta tag i att söka jobb - ska också börja komma igång med lite träning, idag köpte jag gymkort (JAG har köpt gymkort???) och nästa vecka börjar dansen igen, åh är så tagg!!! - har levt på dåligt humör den senaste veckan vilket kanske bara beror på att jag är tjej men blev förvånad för har aldrig varit såhär sur tidigare pga det?? - på fredag väntar planer som jag hoppas blir bra eftersom min magkänsla säger att det kommer bli skit - jag är numera värdelös i skolan och framför allt i det enda ämnet jag kände mig duktig i: matte, som jag antagligen inte ens kommer bli godkänt i om jag inte pluggar arslet av mig och det är ingenting det finns ork för. Ja ungefär så ser mitt liv ut just nu

HOODIE ALLEN


lysssnaaa råå, så jävla sköna låtar!

17 januari:

 

Drar till Alex!

& myskläderna är på!

HEJ PÅ ER.

Idag har jag haft fullt upp: Efter skolan åkte jag med mamma och inhandlade en ny spegel, hylla och klädhängare till mitt rum. Det är så svårt att möblera här hos mamma eftersom att mitt rum är så litet, så det är vad jag kämpat med fram tills nu. Är fortfarande inte riktigt klar haha men var tvungen att ta en paus, tänkte visa er sen när det är helt färdigt!

Annars så hoppas jag på att få träffa Alex ikväll, har ju sovit med honom ca varje dag så att sova ensam har börjat bli jättejobbigt haha.. Får se hur det blir! Nu ska jag iallafall laga mat och sen fortsätta med rummet. Ha det bra babes
cozy on Make A Gif
 

Outfit - 14 januari

 
 
 

MY ROOM

Antar att jag spenderar mest timmar här, i världens skönaste säng.

och här står jag ungefär varje morgon och försöker bli nöjd med mig själv.

 (haha affischen från film-tävlingen vi vann) - behöver verkligen inskaffa mig mer plats åt kläder
 
 
 

NYASTE TRÖJORNA


Såhär ser mina fyra nyaste tröjor ut när de sitter på, har verkligen fullt med vita toppar nu? Det blommiga linnet är iallafall helt klart favoriten, något som kommer användas mycket i vår & sommar! (Det var inte meningen att se så sur och bitching ut, sry)

Vilken gillar ni mest?

den här låten går på replay denna månad:


(egentligen vill jag se filmen ikväll men kommer inte orka med det pga kommer gråta sönder)

-

Idag är det måndag och jag har försökt att plugga matte eftersom att jag har omprov imorgon, men det gick åt helvete och nu ligger jag i min säng, lyssnar på musik och tänker alldeles för mycket. Den halva bilden på mig visar hur jag har sett ut idag:
 
 
 

new babe

 

FREDAG

Vill bara säga att jag hade det jävligt roligt hos Filippa igår med mina fina vänner! Bjuder på några bilder också: 
- XOXO -
  
 

cause I don't wanna go in the wrong direction again

Just nu är jag hemma hos Alex och har också spenderat de senaste dagarna med honom. Idag åkte jag också in till stan en snabbis för att klippa mig, blev stor skillnad och ångrar lite att jag tunnade ut det så mycket, men äh det växer ut så småningom, det var iallafall skönt att fräscha till det!

Imorgon tar lovet slut och då är det bara att kämpa sig upp till skolan, fast att det suger så jävla hårt. Helst hade jag velat ha lov i minst en vecka till, eller resten av livet. I vilket fall har jag ju haft ett bra lov och hoppas att ni också haft det. KRAM <3
 
 
 
 
 
 

SENASTE FRÅN MIN IPHONE:


Första fotot: Olivia och jag drog och käkade där vi åt tillsammans första gången, och vi blev proppmätta. // Andra fotot: Efter att ha tryckt i mig en hel kebabtallrik så mötte jag upp familjen vid bion och vi såg ''Sunes Bilsemester'' haha, den var helt okej men jag tyckte att förra filmen var mycket bättre! 
Tredje fotot: haha en ful snapchat bild och fula strumpor men på ett par byxor jag velat ha jättelänge. // Fjärde fotot: Imorse myste jag omkring i min tröja när Alex och jag gjorde frukost (och jag har börjat undra varför jag gör peacetecken på typ varje mobilspegelbild som jag tar??)

vitt & spets

Vet inte vad det är med mig och vita tröjor i spets, men de här två fina fick följa med mig hem igår.

BRA KVÄLL:

Jävlar vad gårdagen blev högre än mina förväntningar. Först drog jag hem till världens bästa vän, käkade mat och snackade skit om livet. Senare mötte jag upp Emilia och Tolga och vi drog till en fest där dom andra också var och bara hade så jävla roligt. (ett råd: stanna aldrig hemma för att du är tex trött, istället för att dra ut med vännerna)

Kom hem vid kl6 imorse vilket gjorde att jag knappt har kommit upp ur sängen än och förmodligen så kommer jag stanna här hela dagen, kolla på film och bara chilla. KRAM



nothing goes as planned everything will break, people say goodbye

Efter att ha varit i Uppsala några dagar så tog jag tåget hem idag. Nu vet jag inte om mitt humör betyder att jag ska sega framför film hela dagen eller hänga med vännerna ut och ha roligt istället. Det återstår att se. Hoppas att ni mår bra och kramas mycket.
 
// xoxo

NYÅR

Började kvällen med att äta middag och efterätt hemma hos Frida. Senare började det komma mer och mer folk och det var rätt så chill, trots att jag mådde smådåligt. Vid tolvslaget hamnade vi iallafall på bron och kollade på raketerna, därefter skulle vi egentligen vidare till Linköping men hade ingen ork till det så vi drog hem istället. Helt ok nyår, hoppas ni hade det bra!
Såhär såg jag ut igår, en utav de få gånger som jag bär klänning.
 
(fanns mer bilder tagna med kamera men tyvärr så försvann minneskortet)

RSS 2.0