alla de här är så jävla bra, ta er tid och titta

På den först videon, spola fram till ca 23:00
NI MÅSTE FAKTISKT KOLLA, OCH JO NI HAR TID.

Och det här ska alltså vara samma tjej? ↑ så mycket sötare i videon!


DAGENS:


14mm

sitter och chillar och lyssnar på Bastille & imorgon blir det en bra dag för då ska jag som vanligt DANSA! wuhu
 

DANCEHALL


alltså varför slutade jag ens dansa dancehall?? det är så jävla kul, och musiken är fett skön. ska nog börja nästa termin igen!


hejhejhej

var ledig i onsdags och torsdags och de senste dagarna har typ varit de konstigaste och bästa i mitt liv??? okej ska inte överdriva men har haft det jävligt bra iallafall. Och är jävligt tagg på en grej Olivia och jag ska göra, fast det är hemligt hehe. PuSS
 
 

godmorgon

(hoppas på att det blir en bra dag idag)

15/3

i fredags köpte jag en ny jacka, älskar den!!!
 

medans jag varit borta:

beställde ett par 14mm som jag nu fått hem!!
varit med om den mest perfekta dagen i mitt liv: signering och konsert med mitt favoritband 'You Me At Six'som jag har väntat på så jävla länge. + under hela dagen umgicks jag med bästa människorna, gamla som nya. (saknar detta redan)
idag var vi och hälsade på hos mormor. Deaf Havana spelades i lurarna hela bilresan (det band som var förband hos ymas och som jag börjat lyssna på väldigt mycket nu), kollade igenom fotoalbum och fikade alldeles för mycket, som man alltid gör hos mormor/farmor.

------

- Hoppas att ni har haft det bra, vet inte riktigt varför jag hamnat i någon slags bloggpaus men antar att det var något som behövdes just nu. Om ni saknar mig så kan ni följa mig på twitter@emmamatata eller instagram@eemmadahlstedt, där jag uppdaterar betydligt oftare.] KRAM! - 
 

dör


jag bokstavligen ÄLSKAR paret vid 0:53, förövrigt är alla så JÄVLA FINA. blir kär bara av att kolla på det

om mig/sanningar

- Jag har inte riktigt insett att man blir äldre, jag typ tror/vill fortfarande vara fjorton år, men sen så tar mina vänner körkort och går ut på krogen???
- mulattbarn med affro är typ det finaste som finns, vill ha ett när jag blir äldre.
- Jag har börjat få riktiga komplex över mig själv, vilket är skitjobbigt och som verkligen inte är likt mig.
- att köa, gå på konserter och festivaler är typ MENINGEN MED LIVET
- jag HATAR folk som utgår och dömer utifrån vad de ''hört''.
- jag ÄLSKAR koalor, pandor och apor, haha alltså det är typ gosigare djur än kattungar??
- det har varit jobbigt att vara jag under mina 17 år och det kan vara anledningen till att jag kan vara så osäker & sårbar.
- Jag är rädd för dagen då min katt kommer dö, hon är min bästavän och min barndom. Blir jätteledsen bara av att tänka på det.
- Jag har typ ingen uppfattning om mig själv? Antingen är jag blyg och tråkig eller en galen, överhypad brud som inte klarar av tystnad och som inte kan sitta still. (men antagligen beror det bara på om jag har en bra eller dålig dag) Ojoj, alltså om jag bara kunde träffa sig själv ur någon annans perspektiv så skulle jag få svar på så många frågor. 
- Olivia är typ min själsfrände, jag vet inte hur men vi behöver inte ens öppna käften för att förstå varandra.
- Jag tycker om mig själv för att jag egentligen faktiskt inte bryr mig om någon annans åsikter än mina egna, på det bra sättet. (men hatar att jag blir dubbelmoral och ibland faktiskt inte vågar pga ''vad kommer andra att tycka?''
- Jag är väldigt lik min pappa och det är ibland läskigt hur mycket jag känner igen mig hos honom.
- Jag tänker och känner alldeles för mycket för att ens kunna formulera och sätta ord på vad det är.
- Jag vill så otroligt mycket, men har inte råd/styrkan/modet att leva det liv som jag vill leva.

CAN YOU LIE NEXT TO HER AND GIVE HER YOUR HEART

idag bestämde jag mig för att sätta lösen på bloggen, men kom på att jag säkert skulle ångra mig imorgon ändå. Idag har det verkligen varit en såndär skitdag, men försöker hålla ut eftersom att bra saker väntar ändå: imorgon får jag mina töjningar, snart är det fredag och på söndag ska jag se ett utav mina favoritband live, asså shiiiiitt vad grymt det kommer bli!
 

vem är jag ens

Söndag. Kom hem ca tre inatt efter att ha varit med Frans, vi chillade och kollade på en film. Idag händer absolut ingenting. hoppas att få träffa min pojke men det kommer antagligen att dröja. så istället ska jag försöka samla motvation och plugga matte, behöver bara plugga tills fredag och sen kan jag säga hejdå till matten föralltid. (oj vad ointessant allt är). ha det bra 
 

första mars


(1) Har tagit tag i skolan och det börjar gå bra nu, det enda som är kvar nu är kursprovet i matte! (2) fick gosigaste strumporna av mamma förra veckan. (3) Igår firade vi Rebecca som fyllde 18, först käkade vi på tacobar och sen bara umgicks vi, hade det riktigt trevligt! (4) Idag har jag inte gjort ett skit, förutom att bara ligga i sängen och soffan hela dagen och tittat på pll. Borde lägga lite tid till att plugga matte men har verkligen ingen motivation idag. Pojkvännen är sjuk och jag är ensam hemma, haha så jävla segt. Hoppas ni mår bra!

RSS 2.0