Jag lever, än.

Lever lite för mycket. (Anledningen till min usla uppdatering). Är i Dalarna med min bästavän och min pojkvän. Igår började Peace&Love och vi var längst fram på våran första konsert. Idag ska vi se Timbuktu, Mac Miller, Simple Plan och X-Alfonso, sen kanske det blir någon mer spontan. Älskar livet just nu.
 
Eftersom blogg.se inte vill vara min vän och lägga upp mina bilder eller uppdatera mobilappen så får ni en P&L video från förra året. (som inte är min)

IMORGON ÅKER VI!!


 

Imorgon åker jag och Olivia upp till dalarna! På lördag kommer Omer och på tisdag börjar festivalen.
Många bra artister, synd att man måste välja bort några. Kent är faktiskt de jag mest ser fram emot.
Kameran hänger med även fast den kanske inte hänger med in på konserterna pga stöld och så,
men kommer antagligen ha många bilder och videos sen när jag kommer hem! 

(Får se hur uppdateringen blir de 11 kommande dagarna. En dator kommer vi iallafall ha där och så kommer jag säkert uppdatera från mobilen då och då. Annars, MÅ JÄVLIGT BRA!) hejdå.

FOLKPARKEN

Igår var jag i folkparken med Rebecca, Olivia, Andre och sen Chrizz. Vi gjorde inte så speciellt mycket bara chillade och tog det lugnt. På kvällen gick jag ut och träffade Omer och det slutade med att jag stannade där för natten. Har precis kommit hem och ska städa rummet.

(Tycker blogg.se ser konstigt ut med alla nya saker, hoppas jag vänjer mig fort)

Godmorgon.

Sitter just nu och spelar Mario kart med lillebror. Har duschat, käkat och nu väntar jag på Rebecca. Vi ska kanske träffa andre eller bara chilla ute. Ha en fin dag. XOXO!


Just some pictures.


Tidsfördriv.


My dear, we slow dancing in a burning room

Gårdagen spenderades med roligt folk på himpa. Kom hem runt 2 och jag och Rebecca somnade ganska fort. Är hos pojkvännen nu där jag stannar inatt. Bara några dagar kvar tills jag och Olivia drar till Dalarna!!


FICK EN ÖVERRASKNING

Förut fick jag, Frans och Emil en överraskning av pappa. Vi tog en flygtur och åkte några varv runt stan och över Åby. Det var skithäftigt fast blev jätte åksjuk och varm. Nu har jag precis bytt om och ska ut och träffa folk! Mycket bättre humör nu. XOXO


GÅTT UT NIAN.


Åh, har precis gått ut nian. Blev många tårar och kramar. Känns konstigt att det är sommarlov redan, tiden gick så jävla fort. Ikväll ska jag antagligen vara med vänner och ha roligt, men just nu har jag ingen lust med det. Även fast jag precis fått sommarlov har jag ingen lust med någonting. Humöret kommer antagligen vända och jag kommer ha en rolig dag/kväll/natt iallafall. Ha det bra, kram!

KOMMER SAKNA ER ALLA.


Vi är inte såna som i slutet får varann

image description
Hejhej, har inte haft tid att blogga och kommer inte ha det på ett tag heller. 
Måndag till tisdag var jag med klassen i lillsjöstugan, det var roligt och mysigt.
Idag var vi i folkparken med klassen och efter det badade jag med Alice, Fideli och Omer.
Just nu är jag hemma med Omer och han ska sova här inatt. 
Imorgon är det hultadagen och jag ska dansa (inför hela skolan) 
På fredag går jag ut nian. Sen är det sommarlov. Känns ändå lite tråkigt..
Märker när jag har tid att blogga igen (visar er bilder från lillsjöstugan då också) 

Ha det bra sålänge. Älska att leva. XOXO

Ville bara säga godnatt. Godnatt.

(ibland glömmer jag bort att jag har tungpiercing)

 


You Got Me So High, So High I Can Not Feel The Fire


Skit väder, vill ha sommarvärme. Men om bara 40 dagar åker jag till turkiet!! Sitter och lyssnar på musik fast ska när som helst gå och handla godis med lillebror. Sen ska jag hem till min pojke, kolla på fotbolls EM och äta popcorn. Mysigt. Har duschat så nu ska jag gå och torka håret innan jag drar. Imorgon ska jag, alice och rickard handla eftersom på måndag åker min klass till lillsjöstugan och ska sova där en natt, det blir kul. Puss

LITE BILDER FRÅN IGÅR


(åh. jag är så himla kort) Hade en sjukt rolig kväll igår, vi käkade, dansade massor och så visade ju vi upp våran dans, om jag lyckas hitta en video kanske jag lägger upp den! Kommer verkligen sakna allt och alla sen, om en vecka tar vi ju sommarlov, men det känns jävligt skönt det också, det är inte långt kvar nu! Det finns så mycket jag ser fram emot och vill bara att tiden ska gå liiite fortare. Nu ska jag gå och göra Te igen, bort med den här jävla förkylningen. XOXO

Såhär mår jag just nu


Är hes, jätte snorig, har huvudverk och känner mig bara allmänt seg. Har 11 myggbett som jag kliar sönder hela tiden!!! Nu ska jag hämta mat, krypa ner i sängen och kolla på skins, sen kommer det nog kännas bättre!

(Försökte mig på en videoblogg men sämsta kvaliten på ljudet så det sket sig. Har en del bilder från avslutningsfesten som var igår, visar er senare!)

AVSLUTNINGSFEST OUTFIT

Såhär såg jag ut igår + mina höga svarta skor fast tillslut barfota.

Skins och en kopp te

image descriptionimage description
Har kommit hem från dansen, precis duschat och sitter nu framför Skins med en kopp te. Åh har blivit smittad så hela min hals kliar. Stackars mig. Sen ska jag måla på nytt nagellack och packa ner allt jag behöver till imorgon. Direkt efter skolan följer jag med Alice hem och så ska vi fixa oss till avslutningsfesten, sen stannar jag i Åby till fredag. Nu - bort med förkylningen! XOXO

Godmorgon!



Jag och älskling vaknade för ett tag sen och har precis käkat och fixat oss. Snart ska vi dra oss mot stan och senare ikväll ska jag ut till Åby för att dansa en sista gång, det är ju imorgon det ska visas upp!

Imorgon är det avslutningsfest, på måndag ska vi sova i lillsjöstugan, nästa fredag är det skolavslutning och om bara 20 dagar är det Peace&Love! Sjukt vad tiden går fort. Ska gå och klä på mig nu, XOXO!

Love doesn't need to be perfect. It just need to be true.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Under tiden jag inte har bloggat har jag hunnit
gått på bio (Jag och Rebecca såg Prometheus.)
sovit i min pojkväns famn
haft tusentals onödiga tankar och massa tårar på köpet
städat mitt rum (tillochmedrensatlådorochsånt)
möblerat om (Flyttade på håkan också)
kollat bigbrother finalen (tycker det var rätt som vann)
försökte fixa vg i musik men det gick åt helvete (får dock vg i engelska istället!)
längtat och saknat håkan (att köa i timmar för att sen få sjunga sig hes till hans låtar.)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Har haft en ganska dålig dag. Just nu sitter jag hemma hos mamma och har laddat ner säsong 2 av Skins.
Ska hämta något ätbart, bara för att, och sen sitta och glo på den grymma serien.
Bloggen ligger kanske nere ett tag till. Så att ni vet. XOXO Må bra & älska att leva.

FREDAG

Har precis kollat lite bb och om ett tag ska vi till hannes och käka, efter det tag jag bussen till stan och möter Omer en kortis. Inatt sover jag hos Rebecca och det kommer säkert vara mysigt & chill som vanligt. Nu ska jag packa och fixa iordning lite saker. KYSS

VAD VILL NI SE MER AV I BLOGGEN? HJÄLP TILL


Just nu har jag en period där jag verkligen är helt idé lös och orkar inte blogga om så mycket annat än om vardagen, som kanske inte alltid är så roligt att läsa om varje dag.

Så finns det något som ni vill se mer av? Ex. mer videos, outfits, bilder, tips?? Lämna gärna en kommentar.

(
Och så vill jag bara säga att ni har blivit bättre på att kommentera och att en kommentar faktiskt kan göra hela dagen bra) HA DET SÅ BRA! XOXO

RSS 2.0