Var bara tvungen..

Att blogga en gång till hehe, just nu sitter jag hemma hos olivia och hon håller på att packa till imorn. Vi håller på att ladda ner lite film också. Imorgon ska vi upp redan halv 9, och jag är helt speedad just nu haha, fick precis ett skalat äpple i handen omnomnomnom. Ae är i en helt annan värld just nu känner jag så hejdoo

Glömde berätta om filmen vi såg hos rebecca, Trust. Den var jättebra, ganska hemsk också men, heh börjar alltid gråta till filmer.. Iallafall här är trailern, den är faktiskt värd att se. Och så är det ju så det ser ut i verkligheten hos vissa.

Ingen bloggning på 5 dagar


- rebecca för några dagar sen -

Har packat klart och när jag väntade på att pappa skulle komma hem så städade jag, fick lust att flytta sängen och garderoben också så gjorde det haha. Nu ska jag åka in till stan och sen träffar jag leyla, senare åker jag och sover hos olivia!

Varför jag inte kommer blogga är för att imorgon åker jag till östervik igen och kommer inte att ha tillgång till någon dator. Mobilen vet jag inte om man måste lämna in, men ni når mig på den iallafall, puss!

Dag 4: Något jag älskar.

kramar /  we♥it bild

tja babes är hemma igen

Rebecca och jag tog tåget till norrköping runt 11 så kom hem för typ en timma sen.
Nu är jag hos pappa och ska duscha och packa om innan jag åker vidare till mamma.
Sen ikväll åker jag till olivia och sover där för imorgon åker vi ut till östervik igen!
Kanske hinner träffa Leyla en stund också.

jag just nu


trött, seg och har jävligt ont


miniköp



Just nu sitter jag med rebecca & felicia hemma hos rebecca och bara chillar. Förut va vi i stan och gick omkring lite, köpte också en såndär sololja eller vad det heter hehe. Om en halvtimma ska vi ta bussen in till vingåker där vi träffar Emilia & Tove! Sen får vi se vad som händer, har inte så mycket tid till att blogga så kanske kör på ett till videoinlägg ikväll eftersom det går snabbare. Ha det bra sålänge, pusshej!

CtrlF5 - Blev det bättre?




Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.




EmiliaBjörkdahl, OliviaLundmark,RebeccaLindén & OmerManov ♥ 
Går inte att bara välja en, och självklart finns det flera. Men det här är mina viktigaste just nu.

blev en massa bilder


nej men vilken söt startbild ......



erkänner att jag verkligen är sämst på att videoblogga haha, men bryr mig faktiskt inte så mycket, man kan alltid bjuda på sig själv ;)

Bilder & videos från flotten :D





MIN VIDEO - MOBILKAMERAN </3


OCH REBECCAS FÖRSTA VIDEOINLÄGG:


Shit vilken träning

känner mig helt död i kroppen. Först sprang vi i skogen typ 2,5 km med uppförsbackar och skit, sen sprang vi intervaller och gick utfallssteg i en annan uppförsbacke, sen sittups och typ stretchade. Är jättesvettig och mysig just nu så strax drar vi ner till sjön och badar!

Drar ut och springer


gullig jao

Nu har vi käkat frukost och tagit på oss springkläder för om en halvtimma åker vi. Haha är dyngtrött för vi somnade runt 4 igår. Som vanligt gick vi och la oss och sen gick upp och satte på datan igen och såg film och en massa grejer haha. Vi har med oss badkläder för kanske skulle iväg och bada efter springturen hehe, ingen aning när vi kommer hem men det märker vi. Pusshej :D

Sitter hemma hos Rebecca igen -


// inga bilder -bild från kollot

Som ni såg förut va vi ute och rodde i båten och så badade vi lite. Senare åkte vi in till vingåker och träffade Milla igen. Gick omkring och träffade lite andra och tog en fika på joan's. Nu är vi hemma igen och Milla sover här också, skulle egentligen tältat men blev inte så. Men vi ska iallafall se film, första harrypotter filmen. Sen ska rebecca och jag fortsätta se dom andra hehe. Imorgon ska vi upp tidigt för rebecca ska ut och springa med hennes fotbollslag och jag måste hänga med. Skriver inte mer nu men ni får ha det bra, pusshej!

Några bilder från nyss


Haha jag och rebecca i vintras


Stäädar

Rebecca och jag vaknade för ett långt tag sen. Vi har käkat frukost och nu håller vi på att städa hennes rum, eller mest jag hehEH. Vi har inte så mycket planer för dagen men vi kommer antagligen att träffa Milla och hon ska nog sova över med oss och om det är bra väder tror jag att vi ska tälta :D! Kommer säkert bada idag igen, aja nu ska ja fortsätta städa och bloggar mera senare, pusshej

Nattdopp nyss och nu blire kvällsmacka sen film


hatar rubrikerna


Milla och Rebecca förut idag

Vid 5 drog vi in till vingåker och träffade Milla och några andra. Köpte glass och har käkat pizza och nu ska vi ut igen så orkar inte skriva så mycket mer. Ikväll ska vi se film igen, ha det bra sålänge!

Drar ner till sjön

Vaknade för typ en timma sen, och nu drar vi ner till sjön och badar och solar!
får se om det blir någon bild, pusshej sålänge

Trust

Håller på att ladda ner den här filmen, den verkar bra. Sen ska vi väl sova någon gång som antagligen kommer bli ganska sent, men har inga planer för imorgon än så får se vad som händer. Vet inte vad jag ska skriva mer och tror inte det blir mer bloggning inatt för är redan trött. Men vi hörs imorn pusshej ♥

Hos rebecca

Har inte haft tid till att blogga förrens nu. För direkt när jag kom hit cyklade vi till bussen och åkte in till vingåker. Där träffade vi Malin och Lina och så har vi träffat massa annat folk också. Har varit vid skatehallen och gått omkring. Sen när vi kom hem vid ca 10 så har vi bara suttit och snackat och jag käkade. Just nu sitter jag och rebecca i hennes rum vid varsin data haha, ska väl sova någon gång också hehe. Pusshej 

inga bilder från idag så bjuder på en annan



Dagens outfit


jeanscubus / håkanhellström tröja rockhouse / kepsemilias

Nu har jag packat väskan och ska åka upp till rebecca. Bloggar någon gång när jag är framme, pusshej!

Inte den bästa uppdateringn

Men har varit iväg typ hela dagen, jag kom hem från emilia vid kanske halv 12. Och sen har jag städat mitt rum och packat lite för imorgon. Sov typ 4-5 timmar inatt så är skittrött just nu, ska sova om ett tag. Åker vid kl2 imorn så är framme hos rebecca vid ungefär 3.
Och de här dagarna ska vi ha så jävla roligt! sen åker båda tillbaks till norrköping och sen ska vi tillbaks till kollot igen med fritidsgårdarna! avslutar inlägget nu pusspuss

En bild på mig och rebecca sen april ♥


duschen nu ->

.. sen drar jag och träffar emilia igen, gah fortfarande arg på min hårlängd, saknar att ha långt hår :(

Shay Mitchell?



Fick en kommentar om att jag var jättelik Shay Mitchell, själv ser jag knappt några likheter haha förutom att båda har mörkt hår och mörka ögon och är lite av typ asiat. haha, tycker ni att vi är lika?

kommer inte på nån rubrik

random bild från när jag var med rebecca

tja, nu är jag hos pappa och gör ingenting. Ska iväg med pappa och emil och göra något, sånt brukar aldrig hända så känner inte så stor lust till det, men nu blire så, sen ska vi till maxi och senare ikväll ska jag nog träffa emilia igen. Det var bara det jag ville säga, hejdå


Jag Blir Sjuk Av Dej


kadriye, jag & rebecca // ännu en bild från kollot

Vi somnade ganska sent igår och vaknade för typ två timmar sen, sen drog emilia till tandläkaren men är tillbaks igen. Vet inte vad som händer idag förutom att jag åker till pappa och imorgon åker jag till rebecca och ska va där i 5 dagar men kommer självklart att blogga ändå. Jag bloggar sen när det hänt lite mera, puss ha det bra sålänge!

En video från idag


http://emiliaabjorkdahl.blogg.se/

Klicka på bilden för att komma till emilias blogg:

Dagens köp



idag har jag varit med emilia, kollat på bio, träffat leyla, och åkt omkring massa, ja ni ser det mesta på bilderna nedanför så orkar inte skriva mer om dagen. Emilia sover här och nu ska vi gå och käka macka så bloggar imorgon puss!

Dagen i bilder


Godmorgon bloggläsare


- Bild från kollot -

Vaknade för någon timma sen, har käkat och klätt på mig och ska snart till stan med emilia. Senare ska jag träffa leyla tror jag. Får se hur dagen blir drar iallafall in till stan nu, pusshej!


Sängen är stor här utan dig


en till bild från förut. Nu ska jag se Ingen kan älska som vi och sen sova, puss godnatt

Låten♥



Fast det ska vara med Tribute Mega Stars

Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.

Svårt att bara välja en, har många kvällar jag aldrig kommer glömma, och har inte bild på alla.
iallafall sista kvällen på hajkön när vi simmade till andra ön, grillade marswallows och sov på berget kommer jag nog inte att glömma


cp videoblogg



haha mobba mig inte, jag gjorde den för att bara testa, och det var ett tag sen men ville
inte lägga upp den då, fast tror inte ens att man hör vad jag säger, lite kanske, eller? (:

Inlägget försvann?

Skrev ett inlägg förut men tydligen så har det försvunnit nu så skriver om det lite kortare och plus lite till.


Vi pallade inte dra till stan men vi träffade Linn och sen drog och köpte glass. Gjorde typ ingenting mer för det var lika dött i åby som det alltid är. Jag tog halv 10 bussen hem och sen gick jag ut och träffade leyla, sen träffade vi cornelia och vi drog till Hageby och käkade Mc. Haha det var tre norskar som typ snackade med oss, sen på spårvangen hem kom josef och corneilias bror philip. Kom hem för typ 5 minuter sen och nu ska jag försöka fixa en ny header till bloggen och sen se film. Pusshej!

jag och linn förut idag - har inte fått resten av bilderna

BadBadBad

Emilia och jag vaknade vid halv 2, skypade med omer, vi har tre månader idag käkade frukost och sen gick vi ut och badade i poolen. Det var asvarmt, och så tog vi massa bilder. Klockan är redan halv 6 tror vi snart ska fixa oss och sen dra oss in mot stan och träffa linn. Bloggar mer ikväll pusshej!





svar till ali

ali om @ svar:
amen din tjej, på hedden, det var en kille och det var en tje

sv: jaha, det är jag och min pojkvän :D

02.55

Emilia och jag sitter uppe, har inte haft så mycket att göra för det har varit ett jävla åskväder igen så fick stänga av allting. Förut var vi och badade iallafall, hann inte få några bra bilder för sen började det åska och spöregna så vi tog ett snabbt dopp och sen gick hem i spöregn. Här kommer några bilder från idag:





emilias place


bild från idag

I Hageby träffade jag emilia, leyla, fille och henrik. Köpte glass och efter ett tag drog emilia och jag hem till mig, käkade och jag packade mina saker sen tog vi bussen till åby.
Nu är vi hos henne och ska sova här, ska dra och bada nu och ska ta massa bilder! puss

Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger

Förut var jag och mötte rebecca, josef, mohammed, salim och några kolloledare vid matteusskolan eftersom de kom tillbaka med bussen. Sen var jag på polisstationen och fixade ett ID-kort. Nu har jag tvättat mitt hår och ska fixa mig sen drar jag till stan och träffar emilia och leyla. Puss


Dagens outfit- linnemonki, shortsweekday

Dag 1: Facebook profil bild.


Kör på dehär

Dag 1: Facebook profil bild.
Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens klädsel.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Finaste bild du vet.
Dag 14: Finaste citat du vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 1: Facebook profil bild.
Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens klädsel.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Fin bild.
Dag 14: Finaste citat du vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.

Mera kollobilder ♥

Hajkön ♥

haha jag sitter helt mobbad
gulligt - när vi skulle sova på berget

Nattbloggning


bild från idag - mobilkamera </3

Har kollat film, och det åskar fortfarande, är skithungrig också. Ska nog försöka sova nu, klockan är snart 4. Vet inte om jag kommer lyckas somna eftersom regnet bombar mitt fönster, hah onödigt inlägg, godnatt

Åska & Blixtrar



Filmen är bara på 7% och det blixtrar som fan utanför mitt fönster, har iallafall dragit ur sladden så datan typ inte exploderar .. hehe nejmen, tror jag startar en annan film sålänge, och hoppas blixtrarna inte slår ner på mig. Sista inlägget för idag, så godnatt alla läsare, ha det bäst

Film - I could never be your


Kom hem för en timma sen, och nu laddar jag ner en film som jag ska somna till. 
Blev ingen outfit bild, men hade shorts & magtröja, som blev jättekallt sen hehe..
Först mötte jag upp emilia och leyla och vi gick till flygeln och träffade marika, fatima och lite annat folk.
Sen drog emilia och jag iväg, snackade lite, drog till eneby och träffade linn och några.
Mår så mycket bättre nu än vad jag gjorde innan!
Och om ca 20 dagar kommer älsklingen hem, åh så långt kvar :(

Nu drar jag


CtrlF5 - ändrade designen

Blev inte så stor skillnad men lite iallafall, och har headern bara som tillfälligt tills jag fixat en bättre.
Om ni inte ser tryck Ctrl F5

video från kollot



Vet inte riktigt vad vi höll på med, hade tysta timmen och hade inte så mycket att göra haha..

Fixade datan


// mobilbild från liseberg

Datan fungerar igen för vi var och köpte en ny sladd förut. Ikväll ska jag, emilia, leyla och marika iväg och kolla på veronica maggio som är i norrköping. Har varit på skithumör hela dagen så egentligen orkar jag inte men kommer antagligen må bättre och ha mycket roligare om jag går ut så ska fixa mig om ett tag och kanske lägger in en outfit bild innan jag drar, pusshej sålänge

@ svar

ali om Ingen data..:
hej ärr det din tjej på bildernan ?

sv: fattade inte vilka bilder du menade fast jag har ingen tjej så nae xd

Ingen data..

Min bärbara har inget batteri kvar och jag har råkat ta sönder elsladden så den kan inte laddas, duktiga jag. Så just nu sitter jag vid mammas data och kommer nog inte kunna blogga förräns jag har fixat min egna data. Ha det bra sålänge

HEMMA FRÅN GÖTEBORG



Det har varit 2 sjukt bra dagar i göteborg, igår var vi på liseberg, det var ganska bra väder och måste bara säga att atmosfear var asrolig! Började också snacka med några från eskilstuna som vi åkte med.

Idag gick olivia och jag runt i affärer och köpte inte så mycket men ni ser på bilden.
Ett par shorts, en håkanhellström-affisch och en håkanhellström tröja som olivia och jag fick köpa tillsammans eftersom det bara fanns en kvar och båda var tvugna att ha det hehe, men vi ska beställa en till på nätet senare så vi har en var sin.

Från och med imorgon ska jag försöka blogga vanligt igen, men just nu ska jag fortsätta kolla en film på tv med mamma och lillebror, pusshej ha det bra!

@ töjningen

agnes om skyller dålig uppdatering på sommarlovet:
vart köpte du töjningen ?:)


Vet faktiskt inte vad affären heter, men om du bor i norrköping, så är det den nya affären i spiralen mellan H&M och din sko där någonstans, annars vet jag att det finns töjningar på citylife ;)

HEMMA IGEN


*

Har så sjukt många fler bilder som ni kommer få se med tiden.
Men nu ska jag packa mina saker och sen gå till olivia för imorgon åker vi till göteborg, vi ska först vara på liseberg och dagen efter ska vi gå runt i gbg bara. Det kommer bli dönice!
Så bloggar när jag är hemma igen, puss ha det bäst

HEMMA IGEN


@ kommentar

ella fagerström om INGEN BLOGGNING PÅ CA 2 VECKOR:
vem/ vilka saknar du mest av dina vänner som du inte pratar med knappt längre ?

sv: hehe sorry, men jag förstod inte direkt vad du menade, om du kan förklara på ngt annat sätt kan ja försöka svara :D

INGEN BLOGGNING PÅ CA 2 VECKOR

REBECCA OCH JAG FICK PRECIS BESKED OM ATT VI KOM IN PÅ ÖSTERVIK, INGEN FATTAR HUR GLADA VI ÄR, SÅ VI SKA DIT IDAG OCH JAG KOMMER INTE HA TILLGÅNG TILL DATOR ELLER MOBIL SÅ VI HÖRS NÄR JAG ÄR HEMMA IGEN! HA DET BÄST


Lever livet


// några timmar sen

Förlåt för att jag inte har bloggat sen igår natt, men jag har varit seg & trött hela dagen så har inte haft lust.
Och så har vi varit med annsofi, lisa och evelina. Har också skypat med omer, som jag redan saknar jättemycket. När jag bara var med annsofi & rebecca så satt vi ute på altanen och måla naglarna och drack kaffe med chokladbitar i, haha det var jättegott. Orkar inte berätta mer i detalj så det får räcka, pusshej

Godnatt

Förut var vi ute igen och träffade annsofi, lisa och evelina. Sen har vi suttit hemma och käkat chips osv, pratade med omer nyss också, och så har vi gått en promenad, gonatt

Sitter och käkar


// förut när vi hade varit och badat

just ni sitter jag, rebecca, annsofi och jesper och käkar mat vi nyss lagade. 
Kommer inte blogga så mycket nu mot kvällen eftersom vi drar in till stan om en timme
vi har hela huset för oss själva inatt också, haha men vi hörs senare puss

Nu drar vi



Nu ska vi dra ut och träffa annsofi och badar och ikväll blir det ifk med vilma och josefin!
kör på osminkad och oplattat, lättast så, hörs senare pusshej, ha det bäst!

rrebecca hääär



ville bara att ni skulle veta att emma är världens underbaraste människa. hon är verkligen så otroligt omtänksam och förståelig. jag är jätte glad att ja har henne med mig. hon har varit med mig i flera år och vi har upplevt mycket tillsammans. vi kan varandra ut och in i stortsätt.
jag minns alla gånger jag fått sova hos henne pga att jag inte pallat va hemma, hur mycket hon ställt upp för mig. jag kan inte säga mer än tack. det känns så ynkligt att bara säga tack. men jag menar det verkligen.
emma du har hjälpt mig igenom allting.
och det är vad jag kallar äkta vän. emma är så äkta så det finns inte.

hon är en så fin person, tänkt om alla skulle ha hennes egenskaper? då skulle de verkligen vara suuper.

vi har gjort så mycket tillsammans, varit på grönan, liseberg, london, tyskland, skarasommarland, romme och ja allt möjligt. vi har så otroligt många minnen med oss i våra väskor, och fler och fler blir dom för varje gång vi är.

det finns verkligen ingeting dåligt med emma enligt min syn.

ville bara få det sagt, och emma jag älskar dig otroligt mycket.

syster ♥

/- http://sshootingstar.devote.se
- bjuder på lite fula och fina bilder på mig och emma -

VALDEMARSVIK


Godmorgon läsare


Vaknade för ett tag sen, och nu håller vi på och fixa iordning oss.
Sen ska vi ut och träffa annsofi, och det blir nog bad idag igen!
Vet att jag fortfarande uppdaterar dåligt, men som sagt det är sommarlov.
Så orkar inte sitta inne och nörda dator då, hoppas ni inte heller gör det (: 
Nu ska jag lägga in bilderna från igår puss sålänge!

hemma igen



I stan träffade vi maria och tove, senare träffade vi också på leyla elvira, alice emma och emelie. Ni ser mina inköp på bilden, iallafall olivia földe inte med till valdemarsvik men vi åkte dit iallafall, och det var helt dött där så vi drog hem tidigare. Lägger in bilder därifrån senare för nu ska vi ner i källarn och spela musik igen! puss

snabb testvideoblogg med rebecca


GÄSTBLOGGAR

emma sitter för tillfället och snackar med sin kille som är i bosnien.
tänkte bara säga att vi ska fixa oss och sedan dra in till stan och träffa maria och hennes kompis, senare emot kvällen så drar vi emot valdermarsvik. tillsammans med olivia.
|
v
/- rrebeccamarialindén - http://sshootingstar.devote.se

- lev din dag som det vore din sista -

Morgondagen


// rebecca & jag i vingåker någon gång

Dagen har varit asbra, är på lite sämre humör just nu, men det ordnar sig, en anledning är att jag är astrött också. Imorgon ska vi in till stan igen, där möter vi upp maria och tove tror jag. Senare träffar vi olivia och vi drar till valdersmavik(kan inte uttala?) det är iallafall karusseller och sånt där. Det blir nice, men nu ska vi sova gonatt mina läsare

PICS OF DAY



skyller dålig uppdatering på sommarlovet

Imorse vaknade jag vid halv 11, sen åkte jag in till stan och där träffade jag maria och rebecca. Vi gick på stan ett tag och jag hade inte så mycket pengar med mig men köpte en töjning, navelpiercing, och en varsin ansiktsmask.
När vi kom hem igen drog vi upp till kajen och skulle bada, melisa och arthur var där uppe så de hängde med oss till en badplats längre bort. Lägger in bilder lite senare!

Nyss var vi också ute och träffa jeppe, tobbe, simon och ali. Senare ska vi nog träffa några andra men får se, vi ska också dra ner och köpa glass och bara chilla, jag har det asbra iallafall, hoppas ni med har det! puss

Jag saknar dig



det blev mycket håkan



Sitter och lär mig håkan hellström - dom kommer kliva på dig igen. Känns som att jag har jättekorta fingrar när jag inte når haha :( ..

Har inte gjort så mycket, mest suttit vid datan. Imorgon hämtar vi upp Rebecca vid tågstationen och tror vi och maria ska till stan. Det här blir nog sista inlägget idag för sen ska jag sova, ni får veta mer om morgondagen imorgon, pusshej!

tidsfördriv



http://sarahtjulander.myshowroom.se/

Skansen 2011 - håkan hellström


Nu kan du få mig så lätt


// tröja jag köpte igår och håkans autograf <3

Har precis laddat in alla bilder och videor, tror jag klipper ihop alla videor istället till en och samma så slipper jag lägga upp massa olika för vissa är jättekorta, men det läggs upp med tiden. Ska packa och sen åka till pappa. Rebecca kommer nog ner till mig imorgon också! Men måste fixa nu pusshej

underbart - Håkan Hellström ♥

Olivia och jag satt och väntade på skansen, de repeterade och sa att håkan skulle komma, alla skrek och vi fick tårar i ögonen, men han kom inte. Sen gjorde de så två gånger till men han kom inte då heller. sen satt vi och åt lunch, vi ser hurricane gå gramför oss på gatan. Vi sprang till honom men han inte träffa honom. Så vi gick tillbaka och fortsatte äta, då ser två andra i Håkans band och vi springer fram och kramar dom, sen kramar vi varandra och börjar gråta. Vi fortsätter äta men ser en taxi och alla skriker '' det är håkan'' Vi kastar maten och springer dit och ställer oss vid staketet. Vi ser han kliva  ur bilen och börjar gråta igen, alla skriker och han vinkar och säger ''vi ses sen!'' När vi såg han repetera så bara rann tårarna ner. Han sjöng Shelly, Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din, två steg från paradise och efter han hade uppträtt så skulle han signera. Vi skyndade oss dit sen byggde vakterna upp ett staket. Jag hörde att alla skrek att håkan kom men jag såg honom inte. Sen när han var framför oss sträckte jag fram mitt papper, han tog olivias brev och gav henne autograf, jag trodde han skulle glömma mig men sen såg han mig intryckt i klumpen och tog mitt papper också och skrev på, vi såg på varandra och sekunden efter började jag gråta som ett barn haha, sådär hysteriskt som man gjorde när man var liten. Vi var tvungna att ta oss ut högen för att inte svimma. Direkt satte vi oss ner på gräset och bara lät tårarna rinna av lycka. Efter en stund gick vi närmare staketet där bakom, jag var tvungen att sätta mig ner annars hade jag ramlat ihop ändå. Människorna på andra sidan staketet frågade hur vi mådde, om vi ville att en vakt skulle komma, dom gav oss vatten och bad oss försöka andas. Vi sa att vi aldrig hade mått bättre. Sen ser vi håkan komma ut ut en dörr och gå mot taxin. Vi skrek allt vi kunde och jag kände mig som ett barn som skrek&grät tills det skulle va vad det ville. Men håkan åkte iväg. Det var en tjej som filmade på oss? folk tog kort och några skrattade bara åt oss för att vi inte kunde sluta gråta, men vi brydde oss inte just då. Sen kom jason derulo han som sjunger 'whatcha say' och frågade om vi var okej, vi nickade. Sen fick vi honoms autograf också. Vi höll på sådär säkert en timme, men vi var så jävla lyckliga. De som säger att de inte gillar håkan, förstår inte vad det innebär att göra det. Dagen igår var en av dom bästa i mitt liv och är oförglömlig! 






Står och väntar på att allting ska börja s...

mms_img51805 (MMS)

Står och väntar på att allting ska börja som är om typ 9 timmar hehe, vi står längst fram vid staketet och har typ damp. Bloggar senare puss


Nattbloggning Ligger i olivias säng och fö...

Nattbloggning Ligger i olivias säng och försöker sova för ska upp om ca 3 timmar, men det går inget bra. Kommer fan inte få någon sömn hur ska vi orka med morgondagen?


Olivias place

Sitter hemma hos olivia, hon är i duschen just nu. Förut var vi och handlade pastasallad, plättar, läsk, chips och det vi behöver imorgon, tror vi också kommer att ta med en kortlek så att vi kan fördriva tiden hehe. Min jävla hals har fortfarande ont, hoppas den är bättre till imorgon, eftersom det kommer bli mycket sång & skrik. Måste lägga oss tidigt ikväll eftersom vi ska upp 5-6 imorgon bitti, shit har aldrig varit så tidig på ett sommarlov? Orkar inte skriva mer nu, men vi hörs puss :D

Drar mig nu


Nu har jag packat ner allt jag behöver och tar självklart med mig kameran också. Mamma var just och tog ut matpengar till mig så nu ska jag gå och möta olivia sen går vi hem till henne, och sen går vi och köper mat för morgondagen. Fattar inte att vi kommer se håkan igen imorgon!! här får ni en video från sist:


Godmorgon läsare


Försöker skynda mig och dricka upp mitt te som jag gjorde nyss, men det är asvarmt hehe så måste vänta lite, kollar på andraavenyn tills jag drickit upp det. Har asont i halsen fortfarande. Ska till olivia om ett tag och innan det måste jag duscha, fixa mig och packa så därför måste jag skynda lite. Så skriver inte mer nu bloggar någon gång senare kanske pusshej!

vi ses om 37 dagar igen



har sprängande huvudvärk just nu, och ont i halsen så ska snart ordna te och sätta mig och kolla på film. Bion var bra, sen gick vi hemmåt och sa hejdå ett bra tag, kommer inte ses på över en månad nu, så hoppas att det kommer att gå fort, jag älskar dig♥

Imorgon ska jag sova hos olivia, och vi ska köpa mat, eftersom på tisdagen åker vi klockan 7 på morgon och kommer antagligen stå i kö ca12 timmar! För er som inte vet vi ska kolla på håkanhellström som är på skansen, så kolla om vi syns i tvn ;) Ska gå och göra te nu, ha det bra läsare!

ikväll


ikväll ska omer och jag se baksmällan 2 på bio, idag är sista dagen jag träffar han innan han åker, sen kommer jag sakna sönder honom. Iallafall vaknade halv två, inatt gick jag ut en gång till sen haha, och ska snart klä på mig och får se vilken tid jag träffar omer. Det är planerna för ikväll iallafall, puss

BLOGGPAUS?

Eftersom de är sommarlov lägger jag bara in något inlägg ibland när jag har tid, eftersom jag hellre är ute i solen istället för att sitta inomhus och nörda data. Men blir väl mest text om dagen osv, och de är inte alltid så intressant.
så kanske bättre om jag tar en bloggpaus? eller?

alltid lika söta bilder



saknar rebecca en massa, ska åka upp till henne om ca en vecka, det blir nice.
Orkar inte skriva mycket om dagen, jag träffa iallafall omer igen.
Sen träffa vi emilia, marika, elvira och leyla.
vid 11 drog omer och jag till mc och nu är jag hemma igen.
det är fortfarande förjävligt varmt i mitt rum, hoppar jag kan somna ändå
vet bloggen blivit tråkig igen ska fixa det, ha det bra sålänge bye

utgång



Drar mig till omer nu, tror vi träffar emilia en stund senare, får se
bloggar när jag kommit hem, pusshej ha det bra!

andra juli tvåtusenelva


// dalarna bild

Omer
sov här inatt och han drog för typ två timmar sen, vi har typ dött av värmen i mitt rum. Bairam kom igår vid halv 8 och drog senare. Sen gick omer och jag upp till vasa och mötte olivia, carl och några till. Va där ett tag och snackade lite sen mötte vi bairam och felix innan vi gick hem till mig igen. Tror vi somnade vid 3 eller något, tänkte ta en promenad mitt i natten men sen orkade vi inte haha. Fick strömavbrott förut eftersom det blixtrade och åskade massa, så vågade inte sätta på datan förrens nu hehe. Har duschat precis och  senare ikväll tror jag att jag ska träffa omer igen, pusshej

saknar mitt hår

Kom precis in, har varit i stan med emilia och leyla. Innan träffa vi mustafa och salim också, sen mötte jag olivia i stan senare. Det var aslänge sen jag var i stan och massa jag inte träffat på skitlänge! Iallafall om en stund kommer omer hit och bairam kommer nog lite senare. Nu ska jag fixa i mitt rum för gjorde aldrig det förut hehe, pusshej

vanligt bloggande igen


// ännu en bild från dalarna, gullig också

Emilia ringde och väckte mig för typ en halvtimma sen, hon kommer nog hit en liten stund sen. Sen vid 5 ska jag träffa omer och bairam. Får se vad vi hittar på haha. Just nu ska jag iallafall klä på mig osv, och fixa lite i mitt rum, ser förjävligt ut som vanligt hehe. Så skriver senare pusshej

BILDBOMB - DALARNA

Har ju lovat er bilder och så ni vet BJUDER VI


haha orkar inte mer nu .. har massa bilder till som kanske läggs in med tiden, men är hemma nu och bloggen kommer fungera som vanligt. Det var väl allt? :D

RSS 2.0