LONDON <3

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=sep&d=30&h=5&mi=0&t=LONDON-t55MED-t55REBECCA-t55OM&yn=emma&c=bl&mc=no = så långt äre tills jag och rebeccas familj åker upp till stockholm och tar flyget till london. Det kommer bli sjukt bäst ! 
Det enda problemet är att vi åker på torsdag och mitt pass kommer inte förräns på fredag, men det ordnar sig väl eller något.

OKEJ, SÅHÄR ÄR DET

Idag har jag varit på ganska dåligt humör av någon anledning. På idrotten hade vi orientering och vi gick åt helt fel håll och hamnade i träsk och skit, men sen hittade vi iallafall tillbaka.. Efter skolan kom rebecca ner till mig och vi har suttit och kollat londongrejer på nätet, sen skulle hon ha träning så földe henne sen hem och passa lillebror, kollade idol osånt. Just nu har jag suttit här med katten & måste jag plugga för har två prov och en massa annat tråkigt. Puss hare bra !


SOM ETT SLAG I MAGEN.


KAMERAN

vill jag ha, faktiskt

JAG LURADE ALLA, JAG LURADE MIG SJÄLV.

-


REBECCA & LONDON

Jag hänger med rebecca till london tror den 30 september, det blir ju sjukt bääst !


NY MOBIL SNART ÄNTLIGEN !


har haft svårt att bestämma mig men tror att det blir den här, för jag orkar inte vänta längre, plus att min mobil jag har nu är helt sär. Så kommer ha nytt nummer och comviq från och med snart :D

BILDER FRÅN HELGEN ♥ - loveugirls


rebecca, olivia & jag - verkligen as seriösa


rebecca, olivia, emilia & jag - och kelly sitter egenvärld nån annanstans :


jag, olivia


jag, olivia


DANS PÅ LÖRDAG !

hej gullungar, idag har jag inte gjort så mycket. Men imrn drar jag först till stan sen kommer olivia och sover hos mig. Och på lördag börjar jag, emilia & rebecca i ragga/streetdance :D
det blir grymt kul, och känns skönt att börja i någonting igen. Men nu ska jag käka, sen plugga & duscha, puss hare bra ♥

YOU'RE ALLWAYS HERE.

kl 7imorse kom rebecca till mig, sen gick vi till skolan och vi hade matteprov, haha jag skrattade så jag grät.. Efter skolan drog emilia och jag hem till mig och lämnade grejer, sen drog vi hem till henne. Käkade lite och senare kom rebecca och runt kl sju började vi gå mot dansen, för rebecca och jag tittade på när emilia dansade. Det kanske blir så att jag börjar i dans med emilia och rebecca, vi ska testa nästa vecka :D Men nu måste jag fixa en massa grejer så kan inte sitta här mer, puss hare bra !


CAN'T STOP THINKING ABOUT YOU.



TJA. idag började vi med att ta skolfoto, det gick allt annat än bra, och jag hittade inte allt mitt smink imorse heller och jag typ stressade ihjäl, men iallafall. Sen språk-so-lunch-engelska, sen hade vi hål så emilia oh jag drog hem nån timme sen hade vi idrott fast vi va inte med. Sen drog vi hem till emilia och jag hjälpte henne att städa och vi käkade bullar hehe. kom hem och käkade, och just nu sitter jag och kollar på film med lillebror, måste passa han ikv .. Igår hade jag största huvudverken och jag tillochmed somnade på bussen hem haha, men det är bättre idag men jag är sjukt förkyld och funderar på att kanske stanna hemma från skolan imorgon om det är värre. Aja nu ska jag fortsätta titta på filmen, sen ska jag måla om naglarna, plugga oh städa, hehe skitkul. Men puss och hare bra :*

TANKAR FRYSER FAST, JAG SPRINGER ALLT JAG ORKAR.

fan vad arg jag är, att det alltid ska bli såhär. Egentligen har jag bara lust med att somna in och slippa hela skiten, men jag vet att jag måste kämpa på.. Just nu packar jag ihop alla mina saker, för ikv ska vi tydligen till pappa..
utan mina vänner, hade jag inte klarat någonting, tack jag älskar er. Men nu ska jag fortsätta packa, hare bra.


11 september

åh så seg dag, vaknade runt kl 10. Och nu sitter jag och segar och har fortfarande pjamas på mig. Skulle dragit in till linköping med emilia men det blev för sent så det ska vi göra imorgon istället. Tänker kanske dra ut eller ngt snart, för alla i huset har damp eller ngt..

hejdå

KÄNSLAN ÄR TILLBAKS.



just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med mat, sen ska jag se på idol. Min hals har blivit värre och jag är typ förkyld, och på måndag äre klassfoto, blä. Dagen har varit okej, förutom vädret, har regnat och sånt. haha så irriterande, tappade bort mina nycklar för några dagar sen så idag var jag tvungen att köpa en ny skåpsnyckel för 30 spänn för trejde gången, bara för att hämta mina mappar, ohsen när jag kommer hem ligger dom i mitt fönster bakom en blomkruka .. Men nu orkar ja inte sitta här mera, hade ändå inget viktigt att säga. hare bra :)


NÄR DU TITTAR BLUNDAR JAG.

Igår efter skolan hängde emilia med mig hem och vi skulle plugga men blev inte så mycket av det, vi drog till stan en liten stund runt kl6 sen drog vi och solade.
Idag gick jag upp runt 7, sen stressade jag typ massa och sen gick ner till bussen. Hemkunskap - svenska - so sen slutade vi, och jag åkte hem och sen träffade jag olivia och ruvejda. Haha vi va i resecentrum, ah orkar inte berätta. Men sen iallafall drog ruvejda hem, och jag och olivia kollade typ nån grej på våra brorsors skola.
Nu sitter jag och har asont i halsen, har haft det hela dagen. Men ah ska väl plugga eller ngt snart, men lär inte orka det så ska nog sova.
hare bra alla sötisar !


VI HAR SÅ ONT OM TID, INGEN VILA INGEN RAST.

HEj, idag har jag inte gjort så mycket, skola sen utvecklingssamtal, som inte gick så bra.
Men i helgen sov olivia hos mig både på fredagen & lördagen, lördan blev mycket bättre än fredagen, vi vet varför. Sen på söndagen drog vi in till stan runt kl3. Jag och rebecca kollade bio: I rymden finns inga känslor. Sen efter bion drog rebecca hem och jag, olivia och emilia drog ut och sprang runt strömmen. Just nu känner jag mig ganska seg, ska väl sova snart nån gång. Och jag saknar kollot massamassa.. Puss hejdå <3
 


RSS 2.0