''du gör mig galen''

Är för taggad för att kunna sova så nu tänkte jag starta igång den här filmen!
 Silver linings playbook | Du gör mig galen - den verkar jättebra!
 
 
 

BRÅVALLA-MAT


allt det här fick olivia och jag med oss hem, om det var bra eller dåliga köp märker vi när vi väl blir hungriga haha. Är så himla onödigt stressad: måste duscha, packa klart och planera en massa saker men istället sitter jag här och taggar med lite youtube videos. Åh det kommer att bli så sjukt jävla grymt (!!!)
 

mot bästavän och affären!

 
 

IMORGON IMORGON IMORGON!



Vaknar upp med tanken att det inte alls är långt kvar nu. Imorgon bitti åker vi mot bråvalla och möter upp en del kompisar och så vidare till campingen. Min biljett har hängt på min vägg ända sen i mars och jag är så sjukt jävla taggad. Ser mest fram emot All Time Low, Macklemore, Paramore, Avicci, Nause, A Day To Remember osv och så klart alla människor man kommer att umgås med. SES VI DÄR?

HAIR

Tror jag glömt nämna att jag klippt mig! dock bara topparna så inte så stor skillnad.
 
 

20132406

(sorry men har inget bättre att bjuda på än mobilbilder)

Godmorgon! Jag och Alex vaknade precis. Igår tog vi först moppen och drog och badade i spöregnet, det var jätteskönt faktiskt! Sen umgicks jag med familjen och kollade på gamla videos innan Alex kom in till stan igen. Då gick vi till himpa och träffade emilia, frida, tolga och zebbe. Vi satt mest och snackade och lyssnade på musik och hade det nice.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kommer antagligen att hitta på någonting senare. För övrigt känns det som att sommarlovet har börjat på riktigt och nu är det bara 2 DAGAR KVAR TILLS BRÅVALLA!! Då kommer också min vän från jämtland ner, kommer bli kul att träffa honom igen också! Hoppas ni har det bra, kram!

 
 
 
 

godmorgon!

 
 
Godmorgon! Gårdagen spenderades med emilia, alex, frida och tolga. Vi var här hos emilia och kollade film, lyssnade på musik och chillad på balkongen. Vi somnade inte förrens halv 5 och nu har jag vaknat precis men de andra sover fortfarande. Har lite småplaner för idag också, men uppdaterar er senare igen! KRAM
 
 
 
 
 

MIN MIDSOMMAR

 

kom hem tidigare

Tänkte bara säga att emilia och jag drog hem från landet tidigare än planerat. Nu har vi precis varit nere på konsum och köpt macka, chips och nu ska vi kolla på skräckfilm. Ikväll ska vi umgås med lite folk. Uppdaterar senare. Hoppas ni har haft det bra!
 
 

FIZZY BUBBLIZZ

så jävla gott!

De senaste två timmarna har jag bara suttit på mitt rum, lyssnat på musik, ätit godis och packat. När som helst ska jag gå hem till Emilia och vi ska åka ut till hennes land. Kommer vara där tills söndag om jag inte åker hem tidigare, men kommer iallafall att fira min midsommar där. Det blir säkert jättemysigt, har ju inte umgåtts med henne på jättelänge heller! Vad ska ni gör på midsommar? KRAM
 

LISEBERG

Godmorgon! Vi vaknade för ett tag sen och har precis käkat frukost. Igår var vi ju på Liseberg hela dagen och hade det bra trots spöregn. Bjuder på lite mobilbilder då jag inte orkade släpa med mig systemkameran:
 
 
 
 

3 pics

 
 

dålig update

 
Har varit jättedåligt på att blogga den senate tiden. Har helt enkelt inte haft tid. De senaste dagarna har jag umgåtts med alex och igår var vi ute och chillade med lite folk innan vi tog moppen hem till mig där vi somnade direkt. Idag va vi ute ungefär hela dagen innan han drog hem och nu är Amanda hos mig. 

Imorgon bitti blir vi hämtade och åker upp till Göteborg där vi också träffar Rebecca. Vi kommer vara på Liseberg under hela dagen och kommer hem någon gång på kvällen så jag antar att jag inte kommer hinna blogga någonting imorgon heller. Hoppas ni mår bra iallafall, vi hörs när vi hörs! ♥

 (rebecca är bäst)
 
 

HEMMA IGEN

ännu en bild från den mysiga grillkvällen!

Hej! har inte direkt haft så mycket tid att blogga eftersom att jag och alex kom hem nu ikväll efter att ha varit på kryssning. Nu är vi så himla trötta och vi ska gå och lägga oss när som helst. Ville mest bara säga att jag har haft det bra och jag antar att jag kanske bloggar imorgon, sånt som märks! Godnatt!


 

jag i fredags

 

#STUDENT

 
 
 

en kväll med vänner


Hej! Blev visst inte att stanna hemma ikväll, det blev mycket bättre än så. Jag har umgåtts med mina gosiga vänner och vi har som vanligt skrattat, pratat, ätit och så spelade vi lite kort (tycker om er massor). Jag kom hem för en stund sen och klockan börjar närma sig 12 så nu ska jag stänga av datan och krypa ner i sängen. får se om jag har tid att uppdatera er imorgon. Ha det fint! K R A M


- jag är så himla glad på livet just nu och mår bra. det känns bra nu igen. 
 
 
 
 

titta rakt fram inte runt om

en gif från igårkväll!

Hej på er! Jag kom precis hem från skolan. Idag har jag fått betyg i foto, film och digitalt skapande och är rätt så nöjd! At the moment så sitter jag nyduschad i mitt nystädade rum och bara tar det lugnt. Senare ikväll kommer farmor hit och jag tror att jag stannar hemma ikväll för att umgås med henne. Imorgon är det både skolavslutning och sen studentfirande för min bror. Jag tycker fortfarande det är sjukt hur fort tiden har gått, tycker inte ni? 

HOPPAS NI MÅR BRA // XOXO
 

BÄSTA NI

bilden är lånad från Filippas blogg!

Kom hem för ca en timma sen efter flera timmar spenderades i vasaparken med några ifrån klassen. Vi grillade, lyssnade på musik, pratade, skrattade, gosade och hade det riktigt bra. Det är snart dags för mig att sova så resten utav bilderna visar jag er någon annan gång! (vill också säga att jag tycker om min klass så himla mycket, alla är så gosiga och jag ser fram emot de 2 åren till som vi har tillsammans) K R A M P Å E R

PANCAKES


Idag bestämde vi (jag&filippa) oss för att vara lediga och vi startade dagen med lite pannkakor! Nu har vi gjort iordning oss och senare ska vi in till stan för lite mys med klassen. Tar med mig kameran och det kommer antagligen att bli en hel del bilder!

För övrigt mår jag bra, mest på grund av alla nedräkningar som befinner sig i mitt huvud: om 2 dagar har jag sommarlov - 3 dagar kvar tills jag följer med alex på kryssning - om 2 veckor exakt öppnar Bråvalla camping.
 ALLTING SKA BLI SÅ HIMLA NICE. Har ni något speciellt att se fram emot?? ♥
 
 

SKOLPROJEKT


(en liten kärleksfilm som jag och några kompsar gjorde i skolan, titta gärna i HD)

VASA

Två bilder från förut!

efter en tjugominuters lång skoldag så tog jag och Filippa en filt och satte oss i Vasaparken, var riktigt skönt. Sen drog vi hem till mig, packade och jag följde lite spontant med hem till henne och ska också sova här inatt. Fram tills nu har vi stekt i solen, chillat vid poolen och lagat mat. Får se vad vi hittar på ikväll! K R A M
 
 
 

m å n d a g

dagens lunch och inköp!

Det enda jag gjorde i skolan idag var att jag fick veta matte nationella, blev ganska nöjd med ett C! Sen mötte jag upp Emilia och vi drog till stan. Käkade på McDonalds som lunch (även fast jag har lovat mig själv att sluta äta skräpmat eftersom jag gjort det 393457 gånger den senaste månaden.) Alex kom senare också! Vad jag fick med mig hem var en byxdress (velat ha hur länge som helst), en tröja, höga jeansshorts och ett par till shorts som var jättesköna! Nu är det bara 4 dagar kvar till sommarlov, SJUKT! 
 


 

H Å K A N H Å K A N H Å K A N



Har haft det ganska bra i göteborg: köat i ca 32 timmar, lärt känna många fina nya människor, haft håkan-allsång och håkan-quiz, sovit bland löven, stekt i solen, blivit myggbitna, taggat, taggat och taggat! 

Av ca alla 26 000 människor som var på konserten fick jag nummer 78 och det var det värt. Hamnade längst fram ungefär och trots att jag inte mådde så bra under konserten så var det grymt ändå. Efter konserten kändes det som att min kropp var ur funktion och min röst var helt cp (det är den fortfarande). Vi gick, jag GICK med mina onda fötter ända till centralstationen för att vänta på våran buss i ca 8 timmar. Såg ut typ såhär:


(snodde några bilder från chompisars instagram)




n y t t


sommar


hade inte tid för att blogga mer igår. jag, alex och lillebror satte upp ett tält på gården lite spontant, sov där också haha. Idag var det så varmt att vi låg ute och solade och sen tog vi moppen upp till sjön för att bada. Ganska skönt faktiskt! Om ett tag kommer mamma och hämtar mig och senare kommer Olivia och Sebbe och de ska sova hos mig. kl 06.10 imorgon går våran buss till Göteborg. är sååå himla taggad!

FÅTT HEM PAKET


fick precis hem ett paket från madlady! Visar innehållet senare! 

Kom hem för ett tag sen efter en stund med Filippa på stan och Alex kom precis hit. Nu är jag ledig i 4 dagar, jätteskönt! Kommer ha det jätte bra under ledigheten, redan på fredag morgon åker vi upp till göteborg för att börja köa till håkan hellström. Och om exakt tre veckor öppnar campingen till Bråvalla, wuuh! 

vi är inte såna som i slutet får varann


såhär har jag gått klädd idag. fina fötter, jag vet.
 
 
 
 

orkar inte blogga


hårångest(!)hjälp

mitt hår har blivit långt men sjukt ojämnt (haha!), kan bero på att jag brukar klippa mig själv när jag får lust.. Ska försöka gå till frisören så snart som möjligt. Som ni ser är färgen fortfarande lite halvt ombre/jagvetintevad och jag har beslutsångest om jag ska göra en förändring eller ha kvar det som det är. Helst vill jag testa något nytt och inte färga mörkare igen förrens sommaren är slut, hm.. Någon gullig själ som kan hjälpa mig med förslag?

kan vi fly härifrån, du och jag?


och bara glömma allt och alla som har med livet att göra.

JUST NU:

 

första juni


mina senaste bilder från instagram - eemmadahlstedt @insta!

 Hitills har jag inte gjort så speciellt mycket. endast legat i sängen, spelat gitarr, ätit ben&jerrys och varit med min lillebror. Det regnar ute och det finns väl ändå inte speciellt mycket att göra idag. Ska fortsätta att göra ingenting om inte någonting annat roligt dyker upp, sen ska jag nog iallafall ut och äta med familjen! Idag är det 1 juni och det är inte långt kvar nu tills jag sitter i Göteborg med mina vänner och väntar in håkan! wuhu KRAM

precis som i augusti

7pgBDN on Make A Gif, Animated Gifs
f å r   s e   v a r t   d e n   h ä r   d a g e n   t a r   m i g

jag har lurat mig själv, för många gånger nu

random bilder från igår då jag var med Rebecca, Amanda, Sebbe och Jimmy. 

 

RSS 2.0