DAGARNA MED REBECCA ♥

på måndag morgon åkte vi och hämtade rebecca i katrineholm sen åkte vi mot dalarna.
På kvällen såg vi nog film och så. Sen på tisdag & onsdag åkte vi skidor i rommealpin.
Det var grymt kul, fast vi failade nåra gånger och körde in i en gubbe så att vi ramlade hehe.
Sen i liftbacken tappade vi stavarna och rebecca körde störtlopp förbi alla andra i liften, haha jag trodde jag skulle dö!
Igår va vi på kupolen och köpte typ tröjor, smink, smycken, underkläder och massa sånt.
Sen tog vi tåget hem hit till rebecca, då gjorde vi ansiktsmask om jag minns rätt :D
Inatt somnade vi runt klockan 6, sjukaste natten och det vi gjorde var gamska dumt heh..
Iallafall snart ska rebecca och jag gå och göra sanfransisko (kan inte stavatill det) sen vet jag inte riktigt, tror vi kollar raketer eller så.
hejdå sålänge skriver mera sen

TJARRÅ

dålig cambild sen sist,
men iallafall imorgon åker vi och hämtar rebecca och sen till farmor i dalarna. Blir nog att gå på kupolen och sen ska vi va i romme två dagar, det kommer bli sjukt bäst! Haha när vi va där för två år sen vi körde över allihopa!, naerå men det blir askul som alltid. Sen på torsdag tar vi tåget hem till henne för blir att fira nyår där också. Är redan astaggad för 2011.
Så ah kommer hem nästa år igen, vi ses

PICTURES BY ME

tagna för länge sen

BLOGGPAUS

det är många saker som gör att jag inte kommer orka blogga på ett tag nu. Och jag vet att designen är ganska ful och att menyn typ har flyttats ner, jga ska försöka fixa det när jag har tid eller orkar, blir nog inte på ett tag. Men ni får ha det bra sålänge, pusshej nu ska jag sova




-

hela helgen har jag sovit hos olivia, orkar inte skriva om allting men på idolfinalen vare askul. Iallfall jag kommer nog inte orka skriva något mer på ett tag nu, så att ni vet. pusshej

TAGGA IDOLFINALEN

kom precis hem från skolan, just nu ska jag packa och sen hämtar olivia och dom upp mig. Sen åker vi mot stockholm och ska se idolfinalen i globen, kollar knappt på idol längre men det blir grymt kul ändå. Synd att olle åkte ut bara, men nu måste jag sluta skriva så jag hinner packa, pusshej :)


DÅLIG UPPDATERING

Har inte hunnit/orkat skriva på ett tag, iallafall idag var jag i stan med julia&emilia och så klippte jag mig. Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen gå och sova. Jag har typ varit trött i flera dygn nu, ah man kan ju undra vad det beror på. Hehe iallafall kommer nog inte skriva på ett tag igen, ni får hare bra iallafall !


sena bilder från helgen <3

BÄSTAREBECCA ♥

Sitter här med rebecca och snart kommer kadriye hit och då drar vi nog ut. Senare ska vi dra och kolla harrypotter på bion, hoppas den är bra :D !

INGEN RUBRIK

ae fyfan äntligen är man hemma, så jävla skönt. emilia och jag drog från festen lite tidigare för att vi skulle hämta våra saker hos frida och sen ta tåget hem. Men istället tog vi av oss våra skor och sprang barfota i snön till mcdonalds, det gjorde så jävla ont att vi höll på att dö, något av det värsta jag gjort faktiskt. Iallafall nu är vi hemma igen men har alla grejer kvar hos frida, men det fixar sig nog imorgon. Och imorn kommer rebecca till mig och sover här, vi ska typ kolla bio ochså, det blir skitkul iallafall, men puss ni får hare bra :D

DET ÄR KALLT UTE

TJA. Idag i skolan har vi haft volleybollturnering hela dagen, jag och mitt lag kom sist av alla 8orna, fast vi var ändå bäst. Iallafall efter skolan skulle emilia och jag ha dragit till linköping men vi drog till maxi istället, vi köpte typ tröja & klänning och smink och lite grejer. Och nu ska jag strax hoppa in i duschen sen måste jag göra klar svenskan som fortfarande inte är inlämnad, ojdå inte bra. Så måste avsluta nu, skulle också bara säga att jag älskar min bästA


shit va gammal bild :D

TJENIXEN

Imorse missade jag bussen igen, så tog nästa. Hemkunskap-svenska-so, sen drog jag hem till emilia och vi fixade lite sen drog in till stan och träffade olivia, clara & frida. Sen var jag med olivia för dom andra skulle dra hem, vi har typ suttit här ohså haha. Haha vet ni? jag tappade kameran i golvet så den blev helt sne, går inte att ta kort mera fast den funkar typ ändå. Hehe får önska mig en ny i julklapp eller något. Men nu ska jag tvätta håret, plugga ochså, hejdå hare bra alla !



RSS 2.0