Outfit idag

När vi fixar oss och så byter jag självklart om då också, men hinner inte visa det nu.
Nu ska jag hoppa in i duschen!

EN BILD FRÅN INATT



Inatt kunde Rebecca & Jag inte sova så först satt vi vid datan ett tag och skypade lite. Sen gick vi och la oss men kunde verkligen inte sova så gick ner och hämtade mackor och te och satte oss vid tvn. Sen somnade vi runt 4 någon gång.
Nu på morgon har vi pratat om lite allt möjligt, som vi brukar göra. Och ska strax käka frukost och duscha för att sen ta bussen in till norrköping. Kommer ha ganska mycket att göra så bloggen får avstå. KRAM!

REBECCAS PLACE

haha bjuder på en bild från solariumet, skulle lätt kunna sova där


I stan mötte jag upp Rebecca, Cassandra och Angelina. Vi gick runt lite på stan och sen tog rebecca och jag bussen hem till henne. Vi har solat solarium och kollat på film. Imorgon tar vi 14.00 bussen hem till mig där vi ska fixa oss och så vidare. Kommer ha med mig kameran så lägger in en massa bilder sen. Hinner nog blogga någon gång imorgon innan jag drar. XOXO



SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG


Tröjan jag fick av omer - tjocktröja jag inte använt på 100 år - jeans.

Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner



Godmorgon! Jag och lillebror var uppe till halv 6 och kollade på film så har inte sovit så bra. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen klä på mig, packa och möta rebecca. Ikväll ska vi sola och fixa en massa saker, asnice

Vet att de senaste inläggen har varit ''tråkiga'' eller, jag tycker det iallafall. Men dagarna har varit så stressiga så hinner inte med bloggen så mycket. Forstätt svara på ''en fråga till er läsare'' frågan så ska jag ta tag i det någon gång ;) Ha det jävligt bra nu!

Var tvungen att kluddra



Omer och jag kom hem till mig vid 6. Mysigt. Vi tog bussen tillsammans runt halv 10 så nu är jag hemma hos mamma. Fick också en tröja av honom, det är den ni ser på bilden! ♥

Planerna för imorgon
är hittills att jag iallafall ska jag träffa rebecca runt 3 och sen ska vi åka och sova hos henne. Om 2 dagar är det redan nyår, tiden går så jävla fort! Är skittrött men orkar inte sova, säger ändå godnatt nu. Statistiken har ökat också btw! Kram ha det bra!

REDIGERINGSPROGRAM



http://picnik.com/app - PhotoScape

Dom här programmen brukar jag använda när jag redigerar foton. Jag använder mig mest av photoscape där jag har testat mig fram. Själv tycker jag att picnik är lättare, fast med photoscape blir bilderna bättre. Photoscape är lätt när man väl kan det. För att komma till picnik är det bara att klicka på bilden, photoscape måste laddas ner, det är bara att söka efter det på google!

VID PROTESFABRIKENS STÄNGSEL, LA DU DIN HAND PÅ MIN AXEL, OCH SA ATT LIVET VAR NÅGOT ENKELT. MEN JAG KUNDE INTE HÅLLA MED DIG.




En bild från julafton.

Sitter i sängen och har fortfarande inte gått upp än. Men ska börja fixa mig snart och sen drar jag till emilia för ska hämta min vågtång och har saknat henne massa! Sen ska jag ner till centrum för att köpa nytt fritidskort och ska möta upp älskling som kommer med bussen. Har inga andra planer för idag. XOXO

EN FRÅGA TILL ER LÄSARE

Ibland vet man verkligen inte vad man ska blogga om, så varför inte låta läsarna bestämma? Och eftersom de flesta är lata och inte orkar kommentera gjorde jag det lite lättare för er. 

Det räcker bara med ett klick,
så jobbigt kan det inte vara!

CUT OUT ALL THE ROPES AND LET ME FALL

lUKxA2 on Make A Gif, Animated Gifs

Nu blir det film --> Never Back Down



Just nu sitter jag och skypar med omer. Ska strax byta om till en stor t-shirt och sen krypa ner i sängen med datan i knät och glo på '' Never Back Down '' Får se när jag somnar, känner iallafall på mig att jag kommer va vaken ett långt tag till. Tror inte jag orkar blogga mer. Godnatt alla läsare!

RITAR LITE



Den här dagen har kännts totalt värdelös. Okej, inte imorse då när jag vaknade upp brevid pojkvännen. Men resten av dagen har varit skittråkig. Var hos mamma jättelänge och gjorde ingenting. Sen åkte vi hem hit och jag har rensat & städat garderoben. Just nu sitter jag och ritar, har också laddar ner en film jag ska kolla på sen! Hoppas ni haft en rolig dag iallafall, kram!

Älskling får stå för bilderna



Bion igår var jättebra! Sen kom vi på att det inte gick några spårvagnar så jag följde med omer hem och sov där, fast vi somnade inte förräns 4 inatt. 

Nu sitter jag hemma hos mamma och kom hit för typ en halvtimma sen. Farmor och alla har också kommit tror att vi ska fika eller något. Bloggar när jag är hemma i åby igen, XOXO!

Ikväll blir det bio!



Jag och omer
vaknade ganska sent som vanligt haha. Sen när jag kom hem runt 5 hoppade jag direkt in i duschen sen har jag käkat tacos. Nu ska jag klä på mig och torka mitt hår för att sen ska jag ta en buss och träffa omer igen.

Klockan 21.00 börjar bion, vi ska se The Girl With The Dragon Tattoo, den verkar asbra! Kommer komma hem efter 12 och sover hos mamma så blir ingen mer bloggning idag. Ha det så jävla bra, puss!

En lång jävla dag

Vid 10 imorse åkte jag och Olivia in till stan och sen drog hon vid 12 då jag mötte upp rebecca. En timma senare kom frida också. Gick på stan i ca 6 timmar, var sjukt jobbigt bland allt folk. Från stan fick jag iallafall med mig 2 tröjor, en ring, en väska och en ny töjning.

Runt halv 5 käkade vi på Paus och sen sprang vi ända från hörsal ner till rådhuset där vi tog en spårvagn. Dom gick av i rese och jag fortsatte åka för skulle till omer. Var så jävla trött så sov i två timmar och sen drog vi ut och mötte Sebbe & Macke och så drog vi till Mc.

Nu har omer och jag käkar lite mackor och så och vi har seriöst garvat som idioter åt ingenting, får se om vi ska se film eller något nu. Puss hej!



Filmtime :D



Förut var vi och träffade omer en stund sen drog vi hem och käka och sen har vi gett varandra lite massage osv. Nu ska vi starta en film och sen sova eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon! PUSS

mini-julafton


Olivia kom till mig vid 2 och sen bytte vi julklappar och jag fick 2 skivor i 1 skiva eller hur man säger, ni ser ju på bilden ovanför. Sen lyssnade vi på skivan på högsta volym och bara gjort absolut ingenting, haha vi gör aldrig någonting, ändå har vi alltid lika roligt.

Imorgon ska vi gå upp tidigt för att sen ta en buss 09.30 till stan och ska gå på mellandagsrean. Sen träffar vi rebecca där också! Nu ska vi fortsätta lyssna på håkan och göra ingenting. Ha det bra!

2 bilder + Julklapparna!







bild1: bodylotion, lipgloss, gitarrsträngar, värmeskydd, escada parfymen, tekopp + te & manikyrgrejs.
bild2: massa dåligt och bra för tänderna, haha.
bild3: bh, 2 par tights, 3 par strumpor.
bild4: massa pengar & biopresent kort
bild5: nagellack

Har fått flera saker också men orkade inte fota allt, just nu sitter jag, lillebor och pappa och kollar på sunes jul. Imorgon kommer olivia till mig och sover här och så ska vi ha egen julafton! Ha det bra!

Morfar, jag saknar dig


Idag var det exakt två år sen du gick bort. hoppas att du har det bra ♥

GOD JUL!


En av mina julklappar, åh så glad. Visar kanske dom andra senare,om jag orkar.
Dom andra ska käka snart så ska gå ut och va social istället för att sitta här.
Hoppas ni har haft en grymt bra julafton! Puss

24 december - Såhär ser jag ut idag!



JULFILM - GRINCHEN


Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Grinchen. Har inte sett den på jättelänge haha så minns inte om den är bra eller inte, har inte sett en enda julfilm heller än. Hihi om 11 minuter är det julafton!! Godnatt alla läsare, bloggar någon gång imorgon när jag har tid!

23 december


En bild jag tog förut idag.

Vaknade med omer brevid mig, minns inte hur mycket klockan var. Farmor fyller år idag så runt 5 fikade vi med tårta osv. Sen tog Omer bussen hem. Jag har spelat lite piano (harlärtmigännumerwuhu) och nu ska jag städa mitt rum och sen hoppa in i duschen. Dagen före julafton går alltid så himla låååångsamt! :((

8 månader med världens underbaraste pojkvän ♥


JULGRANEN



Förut pyntade vi granen osv och sen har vi nördat spel på mobilen haha. Just nu är jag, lillebror & omer i mitt rum och orkar inte vara på datan något mer så ska stänga av den nu. Godnatt, kram, ha det bra!

3 VG och resten G



Hade till och med bättre betyg förra året och då var jag sämre i skolan, så är inte helt nöjd men det duger. Efter avslutningen osv drog jag till omer och vi gick och köpte pizza. Idag vaknade vi runt 12 och sen har vi varit ganska sega hela dagen. 

Drog hem för ett tag sen och då var farmor och farfar här! Julgran har dom köpt också som vi ska fixa senare. Och ikväll kommer älsklingen hit och sover här, imorgon har vi 8 månader Puss!

JULAVSLUTNING

Bild jag tog förut idag. Ska samlas i klassrummet om 10 min så måste dra mig nu, kommer inte hem efteråt så bloggar imorgon någon gång. Pusshej!

Goodiebagtävling på blogkeen!



Är med i en tävling på blogkeen där man kan vinna en goodiebag.
Klicka här för att komma till tävlingen!

Klicka på knappen för att följa mig på blogkeen: emmadahlstedt.blogg.se

Jag idag



Jeans - cubus
tröja - gammal från monki
halsduk - gina

Nu har jag duschat och om ca en timma ska jag gå till skolan och ha avslutning. Orkar inte fixa mig till det eftersom vi bara ska va där en timma, få betygen osv. SEN ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!!! Vet inte om vi skulle dra nånstans me klassen efteråt, men senare åker jag iallafall till älskling och sover där inatt, PUSS!

TRE BILDER FRÅN SKOLAN



på bilderna - hannes, lova, jag och alice

Började dagen med vanliga lektioner och sen efter lunch fick vi fika och typ bara chilla, kärlek till våran klass. Blev mulad 2 gånger idag också .. Sen slutade vi 1 fast jag och några satt och väntade i en timma på några andra så jag kom hem ganska nyss.  Nu ska jag hoppa in i duschen, XOXO!

OM DAGEN

Imorse när jag vaknade var jag levande död typ. Somnade efter halv 3 igår, filmen var seg ibland men ändå ganska bra. Efter skolan drog jag och mötte upp rebecca, vi gick på stan och köpte julklappar och lite annat. Träffade några stycken också. Efter 4 timmar på stan var vi helt slut och rebecca skulle iväg så då mötte jag upp omer i rese och vi tog bussen hem till mig. 

Uppdateringen blir som den blir, vissa dagar bättre än andra. Men ska inte komma med ursäkter längre eftersom det är min blogg så jag bloggar när jag vill hihi. Inget mer att säga, kram!



FILM



Har verkligen svårt att somna om kvällarna nu för tiden, eller ja. Det är jag som inte vill sova.

Så nu ska jag titta på filmen här ovanför, nu är det bara 2 skoldagar kvar. SÅ JÄVLA NICE!

Förut var jag hos Omer och vi kollade på film. Sen blev jag på skratthumör så skrattade tills jag satte i halsen och knappt kunde andas. Vad kul man kan ha åt ingenting haha!
Men nu ska jag fixa mig sen krypa ner i sängen och starta filmen.
Imorgon blir det köpa julklappar, lite sent men, det måste göras så. Bloggar när jag har tid. Kram på er!

DRAR TILL POJKVÄNNEN NU


BRÅTTOM OUTFIT BILD



.. fast pratade med mamma nyss och har inte ens bråttom. Började dagen med kemi sen fick vi 2 timmars hål, vi va ashungriga men sen vann jag en macka på gården haha för jag svarade på en fråga. Har skrattat åt allt och inget och nu sitter jag hemma och är beredd för att hoppa in i duschen. Drar iväg senare vid 5 men slänger in en inlägg innan jag drar! kram

MITT RUM


.. hemma hos mamma, har inga andra bilder och möblerade ju om där för några dagar sen.


Har inte gjort något speciellt idag, efter vi hade gjort klart pepparkakshuset så har jag spelat gitarr och piano. Har lärt mig Rivers Flows In You, eller ja början iallafall.
Segt, för jag har inget kul att berätta. Vi hörs imorgon, kram!

Blogresponse



Vill bara ta upp att om ni har så starka åsikter om någonting kan ni lika gärna skriva ut era namn.
Anonyma kommentarer om att man ska växa upp blir ju bara riktade till den anonyma, eftersom det är dom som borde börja tänka lite.


Ville bara nämna det, mamma kom precis. Nu blir det baka pepparkakshus osv, kram!

Gårdagen + idag

Igår gick jag och omer upp vid halv 2, sen åkte vi hem till mamma och åt lunch. Sen drog vi vidare hem till omer och kollade på massa gamla kort, aw fick ett asgulligt kort när omer var liten, fick tårar när jag såg det haha. Kollade lite tv innan vi drog med Sebbe till Mc, har blivit en vana att dra dit på lördagar haha.. 

Idag vaknade jag hos mamma för orkade inte åka ända till åby igår. Vi käkade och sen tog jag bussen hem till pappa. Nu ska jag göra en läxa tills imorgon samtidigt som jag försöker vänja mig vid att gå i nya skorna. puss ♥



Älskling är här



Förut gick jag och omer ner till golfa och köpte pizza. När vi hade käkat tog vi en dusch och nu gör vi inte så mycket. Förresten har statistiken ökat massor idag, vet inte varför, visar bild här under. Vet inte om jag bloggar något mer idag, iallafall ha det bäst, ni äger!


ÄLSKAR DOM!


Outfit idag



NELLY.COM

Fredagar är så otroligt sega och långa, men har varit en bra dag hittills ändå, och den lär bli bättre. 
I skolan har vi sett film 3 gånger, en gång sov jag igenom hela filmen, sjukt segt.
Efter skolan hängde jag med anton till banken och nu är jag hemma.

Senare kommer älsklingen hit och sover här inatt. Pappa har varit och hämtat ut mitt paket också, så öppnade det alldeles nyss. Här är en bild, och visar er skorna lite senare!




Bara skojade, är fortfarande vaken.



Jag tänkte ju lägga mig tidigt .. men är liksom fastbunden här i datastolen. Förut var jag ashungrig så gick och hämtade en apelsin, gör inte så mycket annars. Sitter och snackar med älskling, han sover här imorgon.
Känner att imorgon kommer bli en himla bra dag. Helg, och sen är det bara 3 dagar kvar tills julavslutning, 5 dagar kvar tills jag och omer har 8 månader, 6 dagar kvar till julafton. Underbart.

sista inlägget



Mötte upp Omer & Orre i rese och sen drog vi till Lager 157. Sen drog jag och omer hem till honom och jag tog 10 bussen hem. Har lite ont i huvudet och börjar bli lite småtrött så ska nog gå och lägga mig snart. Wow, lägger mig faktiskt tidigt idag. Vet knappt vad jag skriver, godnatt mina läsarae, ha det bäst! 

Drar till stan nu, bloggar när jag kommit hem!

bjuder på en bild från i somras på mig och olivia! ♥


IT'S TOO COLD OUTSIDE, FOR ANGELS TO FLY.



Imorse ringde klockan 07.30, somnade om men kom upp tillslut ändå och pappa hämtade mig hos omer runt 8. Dagen har gått skitfort. Är hemma nu och skulle egentligen träffat olivia idag men sen kunde hon inte. Får se vad jag hittar på, ibland är det ganska skönt att bara vara hemma också.

Väntar också på att mitt paket från nelly ska komma också, det borde komma senast imorgon, hoppas jag iallafall. Nu ska jag spela lite gitarr. KRAM!

Sover hos älsklingen

Just nu är jag hemma hos Omer och sover här inatt. Förut kom emilia till mig en stund och vi käkade kladdkaka och chillade, va ett tag sen ja träffa henne. Kommer antagligen inte blogga något mer idag, sov gott & ha det bra ♥

KLADDKAKA


Idag i skolarna fick vi ut läsloggarna och jag fick VG, woh!

Är hemma själv och är det ända tills kl7 när jag åker till omer.
Har en kladdkaka i ungen också, haha bara för att jag kände fört.
Måste plugga lite nu också, uppdaterar senare! XOXO

00.21

De senaste nätterna har varit ganska sömnlösa, och drömmer massa konstiga drömmar. Hoppas ni sover gott iallafall, ska börja göra iordning mig för sängen nu och sen lägga mig i sängen. Kommer frysa som ett as, har börjat hata att sova ensam. Godnatt alla läsare, ni äger



LITE JULSTÄMNING


KÄLLAREN



Idag har jag och rebecca varit nere i källaren, det vi kallar 'musikrummet'. Har använt mikrofonen och sjungit haha, askul faktiskt. Spelade in några videos men inget jag lägger in idag. KRAM

LUCIA


// arkivbild på mig och rebecca

Började dagen med att kolla på lucian i skolan. Efter det hade jag samtal där jag fick massor papper om gymnasiet osv, har ju inte bestämt mig riktigt än, eller, har knappt börjat. När jag kom hem gick jag ut och fotade lite för måste skicka in bilduppgiften idag. 

Om 10min ska jag gå ner och möta rebecca i centrum och sen drar vi upp till mig igen, får se vad vi hittar på. Kommer kanske lite bilder senare. Ha det bra sålänge!

TODAYS


rip



GODNATT!


JAG ÅT UPP ALLT DITT GODIS - HAHAHA


UNDERBART



Förut ringde olivia mig och berättade att kent kommer till peace and love, fatta hur glad jag blev!

Idag har jag varit i skolan mellan 10.00 -15-30. Just nu är jag bara hemma och chillar och om ett tag kommer älsklingen. Är så hungrig att magen bara skriker efter mat. Och det är bara ca en vecka kvar sen är det JULLOV. Älska livet, puss!

- BLOGKEEN

emmadahlstedt.blogg.se emmadahlstedt.blogg.se emmadahlstedt.blogg.se emmadahlstedt.blogg.se emmadahlstedt.blogg.se

OUTFIT IDAG


Haha det här gör mig glad. Älska ansiktsuttrycken!


ALLA DESSA SÖNDAGSKVÄLLAR.

Idag vaknade jag hos mamma, eftersom jag inte orkade åka till åby halv12 igår efter bion. (Förresten, filmen var jättebra!) Sen städade jag och möblerade om i mitt rum, ganska skönt med förändringar ibland, och ganska skönt att få bort allt damm som legat under sängen ett tag.

Runt 4 åkte jag hem till pappa och har gjort absolut ingenting, men det är ju söndag så.
Orkar inte säga förlåt för dålig uppdatering längre, även fast den har varit skitseg, jag vet.
Bloggar när jag känner fört, men nu känner jag för att glo på lite film. Puss på er!


En teckning jag ritade förra månaden.


SKOR


Har kollat runt lite på skor. Och funderar på någon av dom på bilden ovanför.

De första kostar 399 - kommentar av folk:
jätte snygga men lite svåra att gå i.
De andra kostar 299 - kommentar av folk: bekväma att gå i men går sönder lätt.

Just nu lutar det mest mot de första. Vad tycker ni?

Bio för 3e gången



Jag och omer vaknade vid 2, sen käkade vi och nu vid 5 tog vi bussen hem till mig. Hämtar pengar och har bytt om och om en timma drar vi till honom igen. Assegt väder ute finns inget att göra så vi drar på bio ikväll, Real Steel ska vi se. XOXO

webbild från nyss



Omer kom hit för ett tag sen och nu kom emilia hit för att låna en locktång. Ska käka nu och sen drar jag och omer till honom och jag sover där inatt. Bloggar kanske inte på ett tag, kram!

Lilla London - (Broder Daniel)


SKOLAN


snodde bilden från facebook.

Dagen har verkligen gått jättelångsamt, som de flesta fredagar. På biologilektionen såg vi en film som var 90 minuter lång så vi fick ta med oss godis osv. Kom hem precis och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen är det värsta stormen utanför, känns som jag ska blåsa iväg om jag går ut. Bloggar igen senare!

CHRIS MEDINA

Jag rebecca och leyla mötte omer och orre, sen träffade vi också emilia jennifer robin och senare lite andra, orkar inte skriva ner allt. Vid halv 6 tog jag, emilia och omer tog bussen tillsammans hem.

Sen käkade vi och omer och jag tog bussen till stan igen för att kolla på Chris Medina som var i norrköping idag. Såg han i ca 10 min sen träffade vi niko, johan och damir. Kom hem ganska nyss, just nu sitter jag och käkar godis. Blev så jävla mycket över från igår, men ska ha med till skolan imorgon också, vi ska se film eller ngt sånt. Är verkligen astrött orkar inte blogga något mer. Ha det bra, puss!

Stressigt

Slutade skolan halv 2, sen drog jag direkt in till ungdomsmottagningen och fick en tid till p-plåster. Sen träffade jag malin på bussen, inte sett henne på skitlänge. Nu är jag hemma och ska snart ta bussen till stan igen där jag möter rebecca, omer och orre tror jag. Ganska stressig dag men bloggar ikväll om inte innan, ha det bra! 



GODNATT LÄSARE


Jag för 1 år sen - förändrats?


Mina senaste frågor på blogresponse!

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

va ska du söka för linje till gymnasiet o vilken skola? om du inte vet de nu, va funderar du på att söka o så då??:))

Har inte riktigt bestämt mig än, har missat typ det viktigaste, gymnasiemässan plus alla öppet hus förutom på DeGeer. Funderar på att gå på degeer, kanske foto film, har också funderat på någon frisör linje men är inte säker, fast just nu lutar det mest åt degeer ((:

Ha svart det var fint :)

tack vad gullig du är :D

Vilken hårfärg föddes du med ? FIn blogg

tack så mycket :D Jag föddes med svart hår!

varifrån är dom här shortsen: http://emmadahlstedt.blogg.se/2011/november/shortsen.html#comment ? Grym blogg!

Jag köpte dom av en som från början köpte dom ifrån chicy.se tror jag sidan heter! tack va glad jag blir :D

Vad ska du göra på din födelsedag, och vad önskar du dig?

tar för givet att det är samma hanna som kommenterade under, så läs svaret där :D

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


Mobilbilder




Olivia och jag gick på stan och mötte också sebbe, emilia & jennifer. Nu har jag 2 julklappar färdigt iallafall. Sen gick vi och köpte alldeles för mycket godis + 2 liter cola. Filmen var bra, men inte den bästa av alla twilight filmer, började nästan gråta ju haha. Men nu måste jag plugga engelskan som ska lämnas in imorgon!

Breaking Dawn



Just nu sitter jag i biosalongen med olivia brevid mig. Filmen borde ha börjat nu men det är säkert en massa reklam. Hihi bloggar när jag kommit hem!

Bild från i somras


// jag och kadriye, saknar redan sommaren ♥

Jag va hos omer till 10 då jag tog bussen hem. Är sjukt trött och vet att jag borde lagt mig för längesen, som vanligt. Så ska gå och göra mig iordning nu och sen dra mig mot sängen.

Imorgon efter skolan drar jag in till stan med olivia och ska leta efter lite julklappar, sen ska vi gå på bio. Eftersom jag knappt är hemma imorgon slänger jag in något tidsinställt inlägg. Men måste sova nu, Godnatt!

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din


Självlockar



Idag har jag gått omkring i mina självlockar och mjukis kläder. När jag kom hem städade jag mitt rum, damsög till och med under sängen, har inte gjort det på typ 689494 år. Om en halvtimma går min buss till älsklingen och jag är skithungrig så måste springa och äta nu. Ha det bra, kram!

snö ♥



Emilia har varit hos mig i stort sett hela dagen, gjorde inte så mycket, chillade och kollade på film. Min huvudverk gick bort helt senare på kvällen. Senare kom omer och han drog vid halv 10. Tog en dusch, och nu sitter jag här. Imorgon ska jag till skolan, älskar tisdagar, slutar vid 1 och senare på dagen träffar jag älskling igen! 

XOXO // emma

I brist på liv. Bjuder på mig själv.



Nån sa till mig för ett tag sen att den ville höra mig sjunga någonting på engelska. Dock är ju videon ganska slarvig och smått oseriös.

Morgonen i bilder

vaknade ett tag efter 8, hade fortfarande huvudverk och sov ca 5 timmar inatt så ingen skola för mig idag.massa säger att det äntligen snöar i norrköping, men när jag kollar ut? nae </3känner ingen mening med att klä på mig när jag ändå bara går runt hemmabehövde lite mat, tror jag var utan i ca ett dygn haha..

Ingenting är logiskt, för att ingenting är magiskt, och det är så tragiskt. Så jag springer tillbaks till dig.



Har ganska så mycket sprängande huvudverk och har inte ätit mer än frukost och chips idag. Vet att jag borde sova men kan inte. Skönt att jag redan har lämnat in mitt SO-arbete annars hade det blivit att plugga halva natten. Funderar på om jag ska gå till köket och sitta och äta ett tag, för är så himla hungrig. Fast nae, känner inte att jag har dom krafterna så att jag ens orkar resa mig från sängen och gå ut ur mitt rum. Känns ganska alone att sitta uppe och skriva ett ganska onödigt inlägg såhär på natten, men har faktiskt inget bättre för mig just nu. Tänkte lite, lyssnar lite håkan, tänker lite till. åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort. Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det.
Och be aldrig mer om ursäkt, för sakerna du aldrig gjorde.

Det roligare är att även fast jag har tanken att vara uppe hela natten så vet jag själv att jag kommer somna när som helst och var som helst. Jag kommer somna med alla lampor tända, med alla kläderna på och med min dator liggandes brevid mig eller nerputtad på golvet. Ska snart ringa upp min finaste pojkvän och kommer antagligen somna vart efter. Stolt om ni orkar läsa hela denna oläsvärda text. Godnatt läsare♥


VÄRT ATT SE


kent ♥





Och det kommer kanske inte alltid va vi två, bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan, klarar av att slå.





Söndag


// jag och olivia i sommras ♥

Jag och omer
gick upp runt 1 och sen kom olivia hit. Alla käkade frukost och sen drog omer hem vid halv 3. Just nu sitter jag och olivia och lyssnar på håkan och ska kolla film om en stund.
Har ganska seg blogglust idag så får se när jag bloggar igen. XOXO

uppdaterar


jag, omer & lillebror ganska nyss

Igår va jag och kadriye i stan en stund och sen drog vi till gården och träffade massa folk. Senare vid 12 mötte vi omer och käkade på mc och sen drog vi hem. Jag somnade nästan direkt och sen sov vi i 14 timmar alltså vi vaknade halv 4 på dagen. 

Idag har vi fixat i kadriyes rum och sen tog jag och omer bussen tillsammans hem till mig. Han sitter i min säng just nu och spelar temple run. Men ska va social med honom nu. Ha det bra!



Jag precis nyss



Och nu drar jag till stan och träffar kadriye!

FREDAG


Veckan har gått asfort, så jävla skönt med helg också. Idag träffar jag kadriye och sover hos henne. Saknat henne massor, får se vad vi hittar på, man vet aldrig med oss haha. Min buss går om mindre än en timma så nu måste jag käka och byta om. Ha det bäst! Jag bloggar antagligen senare ikväll!

01.20 Nattbloggar

Har precis sett filmen Remember Me, grät som till de flesta filmer. Om en person var här med mig skulle jag sova bra med hans armar runt om mig. Fast måste ändå gå och sova nu, i min stora säng. Godnatt♥



1 December - vart är min snö?


// en bild jag tog för ca 1 år sen

Omer drog för över en halvtimma sen. Innan det tog vi en dusch och jag har faktiskt inte börjat plugga på biologin än. Ska gå och göra varm oboy och sen pluggapluggaplugga, ska tvinga mig själv till det.

Laddade ner Remember Me en gång till och laggar inte lika mycket den här gången, kanske ser den innan jag somnar. Sista inlägget för idag, annars kommer det sluta med att jag aldrig somnar.

PUSS & GODNATT READERS ♥

You Me At Six - Underdog

Sitter och lyssnar på en himla bra låt och ska börja plugga lite till biologiprovet imorgon. 
Ska nog käka ganska snart och senare kommer älskling hit. XOXO


HÅKAN HELLSTRÖM ♥



Såg videon på olivias blogg och var bara tvungen.
Rätt så gammal video, men lika bra ändå, jag ryser.

hahaha så jävla dålig


Dagens outfit


RSS 2.0