VALBORG

De senaste dagarna har jag sovit med min pojke. Åkt karusell med Clara, Olivia, Sebbe och Omer. Haft filmkväll med grabbarna och Olivia. Disikerat en hamburgare. Träffat Teresa som jag Inte träffat på ca ett år. Åkte till Rebecca, fotade, gjorde popcorn och checkade film.

Nu har vi vaknat och ska fixa i ordning oss innan vi drar till stan. Senare ikväll blir det grillning med massa härligt folk. Vad ska ni göra idag? Tar med kameran så kommer antagligen bilder senare. Ha en bra Valborg läsare, XOXO!


Kort bloggpaus.


ONSDAG

Bildbrist.

Idag i skolan har vi dansat och bakat äppelpaj. Just nu har jag kollat på BigBrother avsnittet jag missade igår och ska snart ta spårvagnen till omer. Ska nog sola lite också. Kan redan nu säga att det blir dålig uppdatering. Ha det bra sålänge, XOXO!

TVÅ MOBILBILDER

image descriptionimage description

Sitter just nu vid TVn och väntar på att maten ska bli klar. Idag har jag hunnit vara i skolan, suttit på balkongen och solat(tills det började regna) och har varit och kollat på ett hus. Efter maten drar jag till Omer och får se vad vi hittar på. Kram!

 


ÅHH.


Längtar sååå till sommaren när man kan gå runt ute i bara shorts och linne. :(.

Dagen har varit jättebra från morgon till kväll. Åt mig proppmätt med älsklingen och sen gick vi hem till honom. Har duschat och packat upp och tror jag ska checka en film eller BigBrother medans mitt hår torkar så att jag kan sova sen. Imorgon har jag sovmorgon och slutar 1, standard för tisdagar. Sen ska jag göra några ärenden och sen får jag se vart dagen tar mig. Ska gå och borsta tänderna nu. Säger godnatt också. GODNATT & XOXO!

I SKOLAN

Idag är det lång skoldag, men det går ändå så fort eftersom det är måndag. Efter skolan ska jag till mamma och sen ska jag och Omer ut och äta Kina mat igen för att fira ett år. Hinner inte blogga så vi hörs ikväll! Ha en bra dag, kram!


Ett års dag ♥

Idag firar jag och min fina pojkvän ett år. Ett år har gått så himla
fort. Jag tror och hoppas verkligen att det kommer bli många
dagar, månader och år till. Ord kan inte beskriva hur mycket
jag älskar dig och hur glad jag är att jag har dig vid min sida.
Älskar våra pratstunder om allt mellan himmel och jord. Hur
jag faktiskt kan vara mig själv med dig till 100%. Att även
om vi bråkar så blir vi alltid sams igen. Jag älskar dig och vill
leva med dig resten av mitt liv.
Idag firar jag och min fina pojkvän ett år. Ett år har gått så himla fort. Jag tror och hoppas verkligen att det kommer bli många dagar, månader och år till. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig och hur glad jag är att jag har dig vid min sida. Älskar våra prat stunder om allt mellan himmel och jord. Hur jag faktiskt kan vara mig själv med dig till 100%. Att även om vi bråkar så blir vi alltid sams igen. Jag vill dela resten av mitt liv med dig. Jag älskar dig mest av allt. ♥

Gammalt


Söndag. Så himla lång söndag. Ligger i sängen med datan i knät och borde gå och packa för imorgon ska vi till mamma, har inte varit där på över en månad nu. Åh orkar inte resa mig från min sköna säng. Idag har jag cyklat på pappas cykel, klippt massor i jeans, stökat ner mitt rum lite till och snorat och hostat de sista gångerna, hoppas jag. Nae nu måste jag packa, sen ska jag facetima med älskling, hihihihihihiih. Nej jag vet inte vad jag håller på med är lite övertrötttttttttttttttttt. HERÅ.!.


--> (http://emmadahlstedt.blogg.se/fotoblogg/)

BEN & JERRYS

Pappa kom precis hem med lite B&J♥ Om 5 minuter börjar Big Brother så ska ta mig upp till Tvn och glo lite. Imorgon är det skola igen, blä har massa saker jag måste fixa. Idag har jag gjort ett par shorts, visar er någon dag, fast de är inte färdiga än! XOXO

MITT RUM.


I drop it and just pretend that nothing happened.


MOBILBLOGG FRÅN MAMMAS PLACE

Omer och jag drog först till stan, sen till mediamarkt och sen till maxi. I inlägget under ser ni shortsen jag köpte, tänkte köpa ett par andra också men fanns Inte i min storlek. Drog hem och kollade fotbollsmatch och avslutade kvällen hemma hos Olivia med Hampus, Guss, Ruvejda, emely och Julia. Kom precis hem och ska käka innan jag ska sova. Vi hörs imorgon mina läsare, XOXO!

 


NEW


HEMMA


Onsdag, torsdag och idag har bestått av att ligga i sängen och glo på film från morgon till kväll. Var hemma från skolan idag också, men eftersom jag börjar känna mig bättre ska jag inte sitta hemma hela dagen. Ikväll är det Norrköpings Melodifestival, får se om jag ska dit. Annars så ska jag spendera kvällen med min pojkvän. XOXO!

MÅR INGET VIDARE

Har druckit te, ätit nudlar, varit med min pojkvän, sett två filmer, tagit en spontan kort Springtur på min gata - inget har hjälpt. Imorgon har jag engelska nationella, antingen går jag till skolan och bara gör provet eller så är jag hemma hela dagen. Krya på mig!! Tack och kram!

Bjuder på en sliten bild från förut


JEANSJACKA

(checka in mitt fina golv också) - Har kommit hem från skolan och mår inget bra alls. Vaknade upp imorse och trodde att jag inte kunde andas. Har skit ont i halsen och känns som att jag ska dö ut. Ska ordna nudlar, te och lejonkungen. Bloggar kanske inget mer idag. Ha det bra mina läsare, XOXO!

Du faller men är uppe på fem.


SYSTRAR I JEANS



Kommer ni ihåg den här filmen? Haha kände för att ladda ner den igår så såg halva innan jag somnade och ska kolla klart på andra halvan snart. Skoldagen har varit kort som alla tisdagar, hemkunskap - matte. Senare ska jag ta bussen hem till omer och kommer antagligen hem sent ikväll.

Och så vill jag bara påminna er om den andra bloggen: http://emmadahlstedt.blogg.se/fotoblogg/
XOXO!

Dagens Outfit


SMOTHIE, NU BLIR DET BIGBROTHER


16 APRIL


Skulle egentligen träffat Emilia idag, men hon var sjuk. Sen ska jag gå och ta ut pengar och annars händer det inte så mycket idag. Nu ska jag fixa lite i mitt rum. Kram!

FISKBENSFLÄTA

Lärde mig igår, hihi. Lite slarvigt gjord men.

SISTA DAGEN PÅ LOVET


En bild från igår - so happy.

Jag hade faktiskt helt glömt bort att skolan ens skulle börja igen. Har fått reda på mina intagningsprov poäng också, en aning besviken på mig själv, men kände redan där borta att det inte gick såå bra som jag hoppades på... Kommer antagligen inte somna på några timmar, och det leder till att vakna upp som ett lik imorgon. Hoppas ni har haft ett bra lov iallafall. KRAM!

ANGÅENDE FOTOBLOGGEN


Har inte lagt ner så mycket energi på fotobloggen än. Som den ser ut just nu så får det duga sålänge.
Om ni vill checka så klickar ni HÄR! Annars heter den emmadahlstedt.blogg.se/fotoblogg

NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR


TODAY I LOOK LIKE THIS:


Svarta Jeans - ''Halvskjorta'' - Skinnjacka

Ska snart röra mig ner mot bussen och ska hem till Omer ett tag innan vi upphämtade och åker till linköping och kollar när min bror ska ha konsär. Tar med mig kameran så antagligen visar jag lite bilder senare. Hörs ikväll eller imorgon! XOXO

GODNATT

Klockan är 02.21 och jag är helt död. Dagen har varit en av de segaste i mitt liv förutom att min pojkvän var här i några timmar, vi bara myste och lagade mat. Ska sova nu, godnatt!


FILMTIPS - DISTURBIA



DISTURBIA - Såg den för några dagar sen. Rolig och lite halvläskig film. Jättebra är den!

30 – En bild när jag var liten.

Jag och världens bästa storebror.
image description

SEG DAG

image description
Hej mina läsare!

Just nu sitter jag hemma hos Omer och han är och pluggar.Idag har vi i stort sett gjort ingenting och allt är bara segt. När han pluggat klart kanske vi drar ut och träffar någon så att något händer iallafall.
Som vanligt har jah tappat blogglusten och funderar på en bloggpaus,
? KRAM!

SÅHÄR SER JAG UT IDAG

image descriptionimage description


INNE-OCH-MYSA-DAG


4 bilder som är tagna idag.

Fram tills nu har jag hunnit duscha, måla naglarna och ätit pannkakor. Trodde att sommaren var på väg men tydligen får vi vänta ännu mer på värmen. Åh längtar så till Turkiet, Peace & Love och massa annat! Ikväll åker jag hem till min pojke. Vi ska hyra film och så stannar jag där för natten.
Readers, må bra XOXO!

Grattis storebror på 18års dagen!

Vaknade med Olivia och träffade Omer en kortis också. Nu har vi fikat och firat Frans som fyller 18 idag. Ska bara ta det lugnt resten av kvällen, är hungrig och trött. Hoppas ni mår bra iallafall, kram.


FILMMYS MED MIN FINA VÄN


NYSS VAKNAT

Nu har Rebecca och jag vaknat och precis ätit frukost. Ska börja klä på oss osv och senare ska Rebecca till Holland så vi får se vart dagen leder mig. Hoppas ni har ett bra lov, XOXO!

 


SÖNDAG


Sorry för uppdateringen.. Inatt sov omer hos mig fast vi somnade inte förrens kl7-8 på morgonen. När vi vaknade tog vi iallafall en dusch innan vi drog ner och käkade pizza. Han drog för ett tag sen och nu ska jag packa och göra mig iordning för att sen ta bussen till stan, göra ett ärende och sen åka vidare till Rebecca där jag stannar inatt. Kanske slänger in en mobilblogg senare, XOXO!

INSTAGRAM

Följ mig hihi, började dock med det här iförrgår fast börjar bli lite smått beroende redan.

 


MYSDAG


Jag och älskling åkte hem till mig och senare gick vi och köpte Ben&Jerrys och lite godis. Är jätte trött, ska nog kolla lite BigBrother och sen sova. Hoppas ni mår bra, kram!

DJ QUALITY

Jag, Rebecca och Omer fixade oss och sen drog till en förfest innan vi drog vidare till borgen, en del spårade ur men för övrigt hade jag det roligt. Just nu är jag hemma hos älskling och är skit seg, skit väder ute också, snöstorm i april?? Aja ska till Åby sen och får se vart jag sover inatt. Kram!


GODNATT READERS

 

 


Jag och bror i skolan



Lite småseg dag, har iallafall varit i skolan och sen har jag städat rummet. Om en halvtimma ska jag gå ner till bussen för att sen möta Olivia och Omer och boka tågbiljett. Bloggar ikväll igen. XOXO!

 


Iphone


Fick min Iphone idag så har hållit på och fixat med den fram tills nu, har fått nytt nummer också!
Just nu sitter jag och kollar på de BigBrother avsnitt jag missat och senare ska jag in till stan. XOXO

SOVMORGON


Hade äntligten tagit mig upp ur sängen när jag kommer på att vi har sovmorgon till kl 9, haha.. Just nu sitter jag och gosar med katten i knät. Efter skolan ska jag kanske träffa Rebecca en kortis, annars träffar jag iallafall omer senare, får se hur det blir med det. Ska gå och käka lite frukost, första gången jag hinner med det nästan.
Ha en bra dag, XOXO!

Om 49 år och 3 veckor firar vi 50 år tillsammans.

Idag har jag haft en jättebra dag med min fina pojkvän som jag älskar så otroligt mycket.
Orkar inte blogga något mera idag. Ha det bra, XOXO!

GE MIG SOMMAR


FILMTIPS!

Har sett klart filmen nu. Den var mycket bättre än jag trodde. Sevärd!!

LOOSIES

Chill dag idag, söndagar är alltid chill. Fram tills nu har jag planerat bland annat Peace&Love och inför torsdag då det är dj quality, är så taggad inför allt som väntar! Nu ska jag kolla på filmen 'Loosies' och sen plugga fram tills kl7 då jag åker in till stan igen för att träffa Rebecca & Omer. Kyss

Den här följde med mig hem i fredags:


GÅRDAGEN

Vaknade brevid Omer, vi käkade och tog en dusch. Sen kom Rebecca och vid 6 åkte vi till stan där vi träffade Olivia, Emely, Hampus & Guss. Sprang till bussen som vi var nära att missa och sen chillade vi hos rebecca och planerade en massa saker, stannade kvar för natten också.

Idag gick vi upp 8 och jag kom hem för ett tag sen men kan tyvärr inte somna om.. Ska nog in till stan igen sen och träffa rebecca.  Nu ska jag iallafall kolla ett BigBrother avsnitt och visa er en tröja jag köpte i fredags. XOXO!

RSS 2.0