Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet

Nu drar jag och träffar alls(alice), saknat henne massor. ha det bra, XOXO

LITE NYA SAKER

co1fur on Make A Gif, Animated Gifs
WVrSam on Make A Gif, Animated Gifs
2QPYdu on Make A Gif, Animated Gifs
 

Godmorgon.



har precit vaknat och har nog aldrig behövt en dusch såhär mycket, ser ut som en häxa atm. Blev en sen natt med mycket känslor och prat med många fina människor, love you. Nu ska jag upp och duscha och ända planerna för idag är att Omer kommer hit ikväll. Får se vad jag hittar på under dagen. Uppdaterar later. XOXO

Godnatt.

 

TURKIET - DEL 2


Gårdagen

Vaknade upp hos pojkvännen och chillade hela dagen. Senare mot kvällen träffade jag Olivia som sov här inatt, vi träffade också Macke och chillade på Mc. Längesen vi skrattade så mycket som bara vi kan. Fram tills nu har vi lyssnat på bästa håkan och svenska björnstammen som vi ska se om några dagar! Nu ska vi ut och träffa några. Uppdaterar senare, då jag är i åby. XOXO

Min drog idag

 

GE MIG NÅGONTING NYTT



Skulle vara snällt om ni kunde lämna en kommentar och hjälpa mig. För min fantasi är slut.

TURKIET - DEL 1


efter att ha dansat i konfettiregn


En bild från konserten igår - Olivias och min hand

Det är så sjukt värt att vänta i flera timmar på Kent när man får stå längst fram och dansa, gråta och sjunga med i alla låtar. Det var så jävla grymt och för andra gången fick jag höra en av mina favoritlåtar live. Efter det gick Rebecca och jag hem till mig och somnade nästan direkt. Hörs senare! XOXO

MOBILBILDER


Nu har Rebecca och jag varit på stan och hämtat ut biljetterna och tagit en fika. ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD.
Iallafall, om ett tag möter vi upp Olivia och ska börja köa.
(Vi gick förbi kön förut och den var inte så lång som jag trodde!!) Livet äger. hejdå.

LOOK OF TODAY


GODMORGON

Plötsligt har jag blivit en morgon människa, kanske för jag vant mig efter Turkiet. Iallafall at the moment sitter jag och lyssnar på kent och har redigerat massa bilder. Om några timmar ska jag träffa Rebecca, ta en fika och snacka lite. Sen någon gång träffar jag Olivia och börjar köa till Kent, jag räknar med att jag inte kommer få stå längst fram den här gången, borde sitta i kön nu egentligen ... Nu ska jag börja städa rummet, käka och fixa iordning mig. Uppdaterar senare. XOXO!

HEMMA I SVERIGE


Åh vad trött och glad och allt jag är på samma gång. Veckan i turkiet har verkligen varit jättebra, fint väder varje dag, god mat och sköna människor! Dock gick veckan alldeles föööör fort :( Mera bilder & videos från turkiet kommer senare, när jag hunnit få alla från Omers kamera osv..

Varför jag är JÄVLIGT GLAD är för att vi precis har bokat Kent biljetter så ska dit imorgon! Är för trött och har för jobbig huvudverk för att orkar skriva något mer, lite rörigt inlägg kanske, men vi hörs imorgon! GODNATT

På väg hem


en tidsfördriv att dö för


Har fördrivit tiden genom att knäppa lite bilder. Om ca en halvtimma står vi utanför Omers hur och packar in våra väskor i bilarna. Pappa och storebror skjutsar oss till flygplatsen. HIHIHI är så jävla glad.

Kommer alltså hem om en vecka igen, om jag har tid kanske jag mobilbloggar någon gång, men kanske njuter av liver lite för mycket för att orka med det. Ni får ha det bra iallafall, hoppas det regnar på er! ;)

DANNY THE DOG.


Såg nyss på en film som hette ''Danny The Dog'' - Den var jättebra!
Handlar om en kille som blivit uppfostrad som en hund och används som ''vapen?''  iallafall han slår ner folk åt hans ägare. Tillslut rymmer han och hittar ett bättre ställe att bo på. Brukar inte kollar på action filmer så mycket men den här var faktiskt jätte bra. Ni borde också se den (även om jag är dålig på att förklara hur bra den var) KRAM!

Ibland är en lögn det finaste man har.


KAMERAN ÄR TILLBAKS (min bror också)


Dagen har spenderats med min pojkvän, familjen, härlig musik, ångest över vad jag ska packa ner i min resväska (Jag hade packat klart igår men packade upp allting igen...)
Senare kände jag för att ta ett bad så har suttit där i över en timma kombinerat med filmtittande och ljus, jättemysigt faktiskt. (Nu är jag ett russin)

Kan fortfarande inte fatta att vi åker imorgon, åh en vecka kommer gå för fort.. Eftersom min bror kom hem idag så kom kameran också hem, den hänger självklart med till Turkiet, så jag kan lova er en massaaa bilder! Ska försöka packa en gång till nu. Hörs imorgon. XOXO!

I VÄNTAN PÅ POJKVÄNNEN


GÅRDAGENS OUTFIT


Godmorgon!

Godmorgon! Har precit vaknat och ska börja städa rummet tillsammans med bra musik, kommer ju
inte hit på ett tag. Sen åker jag till mamma igen och kommer träffa min storebror som jag inteträffat
på jättelänge, saknat han massor. Imorgon åker vi hihi! Ska börja med rummet nu. Uppdaterar senare.
XOXO

KOM PRECIS HEM


Från en av de bästa filmer jag sätt. Nu ska jag spendera natten med massa tankar och musik. Bye


SPONTANT

Olivia och jag har tänkt se den här filmen ett tag, egentligen har ingen av oss pengar men nu har vi bokat och ska se den här filmen ikväll! Älskar att göra spontana saker. (Filmen heter LOL, så himla ful filmtitel)

DET GÖR INTE ONT ATT FÅ SKITEN I SIG. DET GÖR INTE ONT SÅ LÄNGE DU ÄR MED MIG.

Godmorgon! Bjuder på en bild från Dalarna på mig och Olivia. Ska träffa henne senare idag, får se vad vi hittar på, hoppas på bättre väder iallafall. Först ska jag ta mig en dusch, käka, fixa mig och lite sånt. Hörs senare! XOXO

OM 2 DAGAR ÅKER JAG!


Hejhej, at the moment ligger jag i sängen och chillar till underbar musik! Smsat och chattat med lite folk. Idag åkte jag till pappa och har börjat packa inför Turkiet, fattar inte att vi åker snart! Senare hittade vi igelkott bebisar på gården, något av det sötaste jag sätt, typ hälften av min sko (Jag har små fötter, storlek 37).

Nu väntar jag på att ringa upp min pojkvän och facetima lite innan jag somnar. Sista inlägget för idag, idag fick jag plötsligt min blogglust tillbaka hihi. Godnatt sov gott finisar!

GLÖM INTE BLOGRESPONSE

 

NÄR ALLA SÄGER NEJ SKA JAG SÄGA JA.

 
Är på tröttpålivet humör för tillfället, den här låten får mig att må bättre. 

♦Har haft tankar på att göra ny blogg, ny facebook - Bara för att jag känner att börja om på nytt och att rensa vänner tar åratal. Får fundera ett tag till och får se hur jag gör.
♦Saknar sommaren 2010 och 2011. Kollot, alla vänner - Den här sommaren suger för tillfället.
♦Jag vill att det ska bli höst så fort som möjligt. Så jag kan färga mitt hår, gå runt i gosiga tröjor, frysa, sitta framför en film och mysa med oboy - Visst det kan man nu också men det är inte samma känsla..
♦Jag saknar min katt, vart fan har den tagit vägen, om den har lämnat mig så dör jag.
♦Jag hoppas verkligen att Håkan-ullevi blir av, ska börja spara pengar oavsett.
♦Jag klagar på att livet suger men är för lat för att göra någonting åt det.

Hejdå.

VEM VAR JAG DÅ, VEM FAN ÄR JAG NU?


Söndag / 15 juli.

Idag har jag och min pojkvän bakat chokladmuffins, kollat tv och film, myst, duschat, skrattat, bara tagit det lugnt, snart ska vi spela FIFA och stannar här inatt också, har svårt att lämna det här huset ibland. Måste bara erkänna att jag längtar bort från sommaren, skitsverige. MEN OM 4 DAGAR DRAR VI TILL TURKIET!! nu ska jag gå och pussa på min pojkvän. XOXO


Rubrik

Ibland tror man att livet suger, men det gör det inte. Ikväll har jag varit med Rebecca, Teresa, Kadriye och Rebecka. Kollat lite film och solat, nu ligger vi halvdöda och små sover. Sommarlovet går före bloggen, även om det är det segaste lovet någonsin. Får göra något bra av de sista veckorna. Må bra läsare! XOXO


NEW SHORTS.

 
 
    
 
Idag var vi i karlstad där vi gick runt på massa olika ställen. Tänkte inte köpa något egentligen men fick med mig ett par shorts ändå. Har haft en rolig kväll och imorgon tar vi tåget hem. Ville bara uppdatera mig lite. XOXO!

VÄRMLAND.


PACKAR INFÖR VÄRMLAND!

Inatt såg jag och älskling Titanic, för han hade aldrig sett den hihi. När vi somnade sen hade solen redan gått upp igen. Idag var vi på ingelsta och nu sitter jag hemma och lyssnar på Kent och har börjat packa inför värmland, åker ju imorgon! Någon mer som har problem med blogg.se appen? Har försökt flera gånger men den vill inte fungera. Så om jag inte har tillgång till dator kommer jag inte blogga på ett tag igen. 

Och så vill jag bara säga att jag är så jävla glad över att jag har dig. Trots alla de stunder som inte alltid är så bra. Jag vill vara din förevigt och jag kommer föralltid älska dig Omer Manov. ♥

LIMEGRÖN.


INSTAGRAM; EEMMADAHLSTEDT



Idag är det en bra dag.


Fortsätter med mobilbilder eftersom jag inte har någon kamera för tillfället. Vaknade brevid Rebecca och hon drog för en timma sen. Ska packa lite för på fredag åker jag med henne till Värmland! Men först idag ska va med pojkvännen, får se vad vi hittar på. Som ni ser på bilden behöver jag börja städa, hörs senare XOXO!

Fyra bilder från dagen


Fick med mig en bekini hem från stan men tror jag ska byta till en större storlek, drog till halvars en stund också. Senare badade vi, träffade lite folk och sen va vi med Anton. Nu ska vi äta popcorn framför Shoo Bre! Ha det jävligt bra, som jag alltid säger. XOXO! Älska att leva.

Dagens outfit.

brorsan tog med sig kameran så fick bli en mobiloutfitbild. [Shorts-Cubus] [Skjorta-Bikbok]

Oh it's sad to think, we just let it be. Prisoners of love.

GODNATT.

NEW IN.

Det här fick jag med mig hem från dalarna. + en parfym. En jeansväst har jag velat ha i över ett år, vet inte varför jag aldrig har köpt någon. Egentligen tycker jag att kent tröjan är ganska tråkig, men var tvungen att ha en bara för att det var kent liksom. Allt kommer komma till användning ändå. XOXO


HEMMA IGEN!



trots allt regn, bråk och värk i hela kroppen har jag haft så jävla roligt. Det här kommer jag absolut att göra om. Dock finns det mer saker jag hade velat göra. Men ska inte klaga på något, allt var värt det. Fick äntligen se Kent, och ännu finare blev det i spöregnet. 

Nu ska jag fortsätta packa upp och städa mitt rum. Det ser förjävligt ut. Visar er mer bilder som jag har på mobilen senare, har också massa videos men det kan ta sin tid innan jag lägger upp dom. Snart tillbaka. PUSS

RSS 2.0