s å r a d e k ä r l e k s s j ä l a r - repris

(Ikväll tänker jag alltför mycket och kände att jag bara var tvungen att lägga upp den här texten igen. Jag minns att jag skrev den för att jag ville att ni skulle ta åt er, att ni ska inse och förstå. Skrivet för ca 9 månader sen men håller fortfarande med mig själv om vartenda ord jag skrev. Ta er tid och läs om ni vill) 

kärlek
är någonting som alla kommer att uppleva, redan har upplevt eller kanske upplever just nu. men låt aldrig det ta över så att du själv blir sårad tillslut, aldrig någonsinhur hårt du än har fallit för en person så låt a l d r i g den personen behandla dig så dåligt att hela ditt psyke förstörs.
 
Lögner. Otrohet. Det är någonting av det värsta som finns och jag hoppas att ni aldrig utsätter er själva för det. 
Jag vet att det är jävligt svårt, för oavsett om det är världens idiot man är förälskad i så går det inte att släppa taget. Man gör allting för att få känna samma kärlek tillbaks. Men jag lovar dig, om någon sårar dig gång på gång medvetet, är han/hon är inte värd dig. Du förtjänar bättre än att lekas runt med. Att stanna hos någon som gör så mot dig, att ge honom/henne tillåtelse att såra dig gång på gång, då tar du bara sönder sig själv ännu mer. Även om man tror att han/hon är det det bästa och enda man har, var stark, våga släppa taget och försök gå vidare. Hur svårt det än är så kommer du att må bättre än att vara kvar i den där jävla cirkeln. För vet ni vad felet är? Man vet redan någonstans där inne att det inte är rätt, men man älskar så jävla hårt att det får en att tro att det är det enda rätta. Det finns ingenting som kan hindra en. Man låter det gå över gränsen, alldeles för många gånger. Man låter sig själv sitta uppe långa sömnlösa nätter utan att få något bra svar på varför allting är åt helvete. Man blundar för verkligheten för att man fortfarande tror att det kommer förändras. (jag menar inte att allting är omöjligt, saker går att ordna om man väl kämpar) men låt det aldrig gå för långt, det är fel om du redan kämpar ensam.
 
Ni som väljer att såra (för det finns faktiskt personer som är medvetna om det), det är en människa som ni tar sönder, tänk på vad ni gör, för har man gått sönder på det sättet en gång så är det svårt att bli hel igen. Du gör mer än att bara såra någon, du tar så mycket mer ifrån den personen. Man blir rädd för att släppa in nya personer i sitt liv, oavsett vilken ny bra människa som kommer in i ens liv så har man tappat förtroendet. Så jag ber er, lek inte med någons känslor på det sättet. 

Jag vill inte att ni ska vara rädd för kärleken, det är inte det jag vill komma fram till. Men jag ber er, om du är med någon som behandlar dig fel, inte älskar dig på samma sätt, ljuger för dig eller helt enkelt sårar dig hela tiden - det är
 faktiskt inte värt det. kärleken är fin men den äcklar mig ändå, jag tror jag hatar den.

(Och idag kan jag säga, något år och många månader senare: Jag ångrar stort att jag lät mig själv såras och jag har insett nu i efterhand att man faktiskt kan hitta någon bättre sen. Någon mycket, mycket bättre, tusen gånger bättre. Någon som verkligen gör allt för att få vara med dig och som älskar dig på riktigt. Så lägg inte energi och tid på idioter, ge istället den tiden till någon som förtjänar det, som är värd dig. Vill på något sätt också tillägga att ni inte ska vara arga och låta det gå ut över nästa person som du släpper in i ditt liv, och om det fortfarande är svårt att lita på någon, smält det först. Påbörja inte någonting nytt om det gamla inte är helt avslutat än, bara gör det inte. - men vet inte hur jag ska säga det på rätt sätt) 
 
 
och - ta hand om er


 

Max Helyer


hahaha alltså det här är min jävla babe
BARA TRETTON DAGAR KVAR TILLS JAG SKA SE YOU ME AT SIX, SJUKT!!!!

pls ge mig

varje kväll brukar se ut såhär: går in på varje klädhemsida jag vet, lägger asmycket snygga grejer i kundvagnen, kryssar hela skiten eftersom det finns för mycket jag vill ha och jag äger för lite pengar. assåååå vill ha jobb nu och vill kunna köpa saker jag inte egentligen behöver utan att behöva må dåligt. får typ dåligt samvete över att jag klagar men dock mår jag också dåligt över att typ inte ha råd att leva?? det är inte bara kläder osv heller utan alla festivaler, alla konserter, alla dyra tågbiljetter som behöver köpas för att kunna uppleva lite äventyr i livet. 
 

pallante

söndag och sista dagen på lovet vilket suger. Har iallafall haft ett helt ok lov, åkte skidor i två dagar och när jag kom hem träffade jag brudarna på bilden ovanför och sen chillade med lite nytt folk, rätt så nice ändå. Ikväll behöver jag verkligen min alex, men får se om jag träffar honom. Hoppas ni mår bäst, puss
 
 
 
 
 

OOTD - 27 FEBRUARI


OOTD - 16 FEBRUARI

bjuder på en outfit från förra veckan - Idag har vi varit i Romme Alpin och imorgon drar vi vidare till en annan backe. Imorgon kommer jag hem ganska sent och då ska jag antagligen på fest ganka direkt, så vi hörs senare xoxooo! 

NU DRAR JAG

Igår hade jag en chill kväll med mysigt folk, vi åt jävligt mycket mat och körde musikquiz typ haha. Nu drar jag till Dalarna för att åka skidor med Rebecca, så jävla naaaajs. Kommer hem på lördag igen! 

SVAR

lol hatar att se mig själv sitta och prata, orkar i vilket fall inte göra om den, så här är svaren på en gammal frågestund:

ALL I WAS SEARCHIN' FOR WAS ME.

GODNATT.

ALLA HJÄRTANS DAG

I fredags var det ju alla hjärtans dag och den spenderade jag med Alex. Vi lagade god mat, badade och såg på film och hade det mysigt. Hoppas att ni också hade en bra alla hjärtans dag! xoxo

yesterdays:

 

EN DAG KVAR

Idag gick jag hem från skolan redan innan lunch och har försökt skriva klart på mitt reportage som aldrig verkar bli klart.
imorgon är det alla hjärtans dag som jag har lite planer för, och på lovet ska jag antagligen åka skidor, de blir skojjjj

alexandro

alex är på väg hit och jag vet inte hur många kvällar han har räddat bara genom att sätta sig på en buss. det är konstigt att vi har känt varandra i över ett år nu och det är konstigt att han står ut med mig. han är bra
 
 
 
 

på replay


har 16 timmar på mig att plugga till ett prov jag verkligen inte orkar med, men om ca 44 timmar så får jag äntligen ta lov och det behövs nu känner jag. Ikväll lyssnar jag på den här låten och försöker tvinga mig själv till att må bättre, har mått så konstigt den senaste månaden och hoppas på att det bara är en såndär period som försvinner snart igen. För första gången valde jag att inte visa det på bloggen så mycket men ville mest säga att det kan vara orsaken till seg uppdatering.

(btw: tror jag har bestämt mig för att försöka mig på en ny blogg, dock kommer det ta sin tid, men just saying)

BESLUTSÅNGEST?!


Har gått runt med beslutsångest en väldigt lång tid om jag ska göra en ny blogg eller stanna kvar på den här typ föralltid? Samtidigt som jag vill börja om på nytt och försöka göra det bra så känns det lite tråkigt att byta blogg när jag haft den här i nästan 4 år haha.. VAD TYCKER NI?? jag kan verkligen inte bestämma mig.
 

5 SAKER

5 saker som finns på min do-before-you-die-list:
Hoppa fallskärm, simma bland hajar, åka ''jorden runt'', krama om Jocke Berg, flytta till gbg

5 saker jag vill ha just nu:
ett jobb, pengar, egen lägenhet, en bokad resa utomlands, tid. 

5 ord som beskriver mig:
glad, SNÄLL, spontan, ärlig, klantig

5 saker jag hatar:
oärlighet, avundsjuka, känslor, smulor i sängen haha, dömande personer

5 saker jag älskar:
mina vänner, musik, att dansa, festivaler, ben&jerrys

5 saker jag skulle vilja göra:
Tatuera mig, åka till något fattigt land och typ göra välgörenhet??, åka utomlands med bästa tjejkompisarna och
bara leva livet, egentligen vill jag göra typ allt man kan göra här i livet så vet inte vad jag ska välja ut haha

5 saker jag saknar just nu:
fjortis&msn-tiden haha, sommarkvällar, Richardo, en period i livet då ALLT var bra, personer jag inte längre har kontakt med.

5 saker jag skulle vilja uppleva igen:
att vara barn, östervik, att vara sådär jävla nöjd med livet, FINNS SÅ MKT jag vill uppleva igen typ alla roliga äventyr osv


instagram-bloppis


Gjorde en instagrambloppis istället eftersom att det kändes mycket lättare. @emmadbloppis

MIN FREDAGKVÄLL:

Kvällen spenderades alltså med Rebecca och vi drog på en spontanbio, vilket har blivit ganska standard för oss haha. Vi såg på ''RoboCop'' som tydligen hade världspremiär idag, hade ingen aning om det, men den var jättebra iallafall! Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Hoppas ni haft en fin fredag, godnatt! xoxo

KOLLA PÅ DET HÄR. BARA GÖR DET.

Tittade på en jättebra dokumentär nyss, oavsett om ni tror att ni redan vet allt om allt osv, bara kolla på den här.
Tycker det är sjukt hur killen i andra delen skaffade ''vänner''. Klicka HÄR eller på någon utav bilderna för att se videon:


JUST NU:



Spontanbio med Rebecca, haha standard! Bloggar när jag är hemma igen, xoxo

OOTD

Jeans - Gina / Tröja - Gina / Jacka - H&M / Skor - Nastygal

FIRAT BÄSTAVÄN SOM BLIR MYNDIG

 
Igår blev alltså världens bästavän myndig och det firade vi genom att dra till Texas och käka runt ca 8 och senare hamnade vi på en bar där vi satt ända till midnatt och bara snackade skit. Vi hade det jättetrevligt och för första gången längtade jag till att också fylla 18 haha! Bjuder på lite mobil och instagram bilder. XOXO

3 4 D A G A R K V A R

Om 34 dagar så befinner jag mig i Stockholm för att se You me at six. Kan knappt inse det än och blir galen bara av att tänka på det, vet inte hur mycket jag har längtat och tjatat om att de ska komma till Sverige?! Någon av er som också ska dit???

(och Max Helyer är så jävla gullig!! dör)

P E R F E C T J E A N S

Dålig bild men här är mina nya jeans, älskar dom!

SE DIG OM, EN DAG ÄR ALLTING BORTA

Inatt sov Rebecca här och vid lunch drog vi till ingelsta för att käka med hennes familj! 
Tryckte också i oss fika så att vi blev ännu mer proppmätta och sen så fick jag med mig lite saker hem, visar sen!
Nu ska jag följa Rebecca till tåget och sen ska jag plugga lite innan jag packar och dra till Alex! HA DET BRA
 
 

RSS 2.0