SIX FROM MY IPHONE:

Hej, hur mår ni? Trots det dåliga vädret så har vi det iallafall hur bra som helst. Hitills har vi ätit god mat, lärt känna fyra härliga grabbar, spelat massor av kortspel, flyttat tre gånger (eftersom att det är fullbokat här), gått kvällspromenader och diskuterat över livet och tonårstankar. Åker ju hem på fredag igen så vi får hoppas på sol de sista dagarna!  KRAM

U P P D A T E R I N G A R

jag och världens bästa katt imorse:


HEJHEJHEJ
- jag har  ä n t l i g e n  köpt biljetten för att se kent för tredje gången, exploderar nästan av lycka.
- försöker att spara ihop pengar eftersom att det finns allt för många äventyr jag vill ut på.
- det är inte mycket kvar av sommarlovet och allt känns bara konstigt, snart börjar jag andra ring.
- min storebror ska flytta ca 100 mil härifrån och det är såå himla långt att det gör mig ledsen.
- Imorgon åker jag till Öland med min fina vän Filippa, så vi får höras när jag kommit hem igen! 

KRAM PÅ ER.

KÄNN • INGEN • SORG

 okej. det här filmen var så himla bra och jag är redan taggad på att se den en gång till.
vi både skrattade och grät så mycket. Oavsett om du är ett håkanfan eller inte, see den! 
 
 
 

i n s t a g r a m b i l d e r

jag är hemma igen. vet inte riktigt om det känns skönt eller jobbigt att vara tillbaka. Ikväll ska jag iallafall gå på ''Känn ingen sorg'' med tre fina tjejer, vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig men har hört att den är jätteeebra, och jag litar på det. tiden i Dalarna gick för fort men jag har iallafall haft det bra med min bästavän.

bjuder på lite bilder från min instagram:

(man äter alltid lite för mycket när man är hos farmor).

(det här är nog mitt favoritställe på sommaren. man kan liksom glömma resten av livet för en stund)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

no, I don't need them


eftersom att uppdateringen är så dålig nu när jag är i Dalarna så bestämmer jag mig istället för att ta en kort paus tills jag är hemma igen (måndag). Hitills har vi iallafall ätit god mat, varit på en liten släktträff och jag har övningskört en del. Nu är jag så himla trött att jag ska krypa ner i sängen. Vi hörs när jag är hemma igen. Kram!
 
 
 
 
 
 

under hundralappen


är pank men hade glömt att pappa var skyldig mig massor, och den här gick under hundralappen, såå.
 

J U L I & D A L A R N A

3 pics härifrån
 

DALARNA

ville mest bara säga att vi är framme i dalarna nu. Vi badar, äter jordgubbar och har det bra. Hoppas ni också har det bra, hörs senare! xoxo 

G O D M O R G O N


Godmorgon! Jag och Alex vaknade precis och jag är så jävla hungrig så vi ska väl käka snart. Dagen ser ut så att om jag hinner så ska jag dra iväg med några kompisar och bada, annars så kommer min bästavän hit ikväll för att vi ska åka upp till Dalarna för fjärde året i rad. Tar med mig datorn men får se hur det blir med bloggningen! Ni får ha det bra iallafall. KRAM
 

panda da panda


KOMEDITIPS

såg den här filmen för ca en vecka sen. Den liknar ''baksmällan'' lite och är klockren! värd att se!
 

pics from my iphone:


Det är sommarlov och därför är uppdateringen dålig. Jag har iallafall haft det bra:

- jag har ätit piggelin i sommarvärmen.
- badat och tvättat håret i sjön.
- ätit pizza och pratat bort timmarna tillsammans med två fina tjejer.
- haft ännu ett film-maraton och ätit alldeles för mycket onyttigt.

Ganska nyss följde jag med Rebecca till tågstationen och sa hejdå efter att ha spenderat de senaste dygnen med henne. Nu ska jag till min babe Emilia som jag saknar massor. Hoppas ni har ett bra sommarlov! Kram
 

13:07:2013

 en dålig jävla mobilbild på hur jag har sett ut idag.
 

det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

skansen 9 juli - 2013
 

02.59

klockan är alldeles för mycket. Josef gick hem precis, olivia ligger här brevid mig och vi ska gå upp om ca tre timmar för att gå mot tågstationen. tidigare ikväll var jag med Robin och kollade lite filmer, det var chill och jag hade nog inte orkat göra så mycket annat. nu måste jag fixa iordning och gå och lägga mig, godnatt! 
 
 
 
 

H.H

trots att jag mår så dåligt över hur tomt det är i min plånbok (och att jag ska klara mig på det resten av sommaren), så har jag bestämt mig för att åka till Stockholm imorgon. Det är ju trots allt Håkan.

 

allting har förändrats men du finns kvar

istället för att gå på promenad helt ensam igårkväll så drog jag hem igen, packade och tog sista bussen ut till åby där jag träffade André. Vi tog en lång promenad och någon timma senare hamnade vi hemma hos mig där vi gjorde kaffe och inte somnade förrens 4 imorse. Nu är jag hemma igen och får se om jag orkar hitta på något senare. hoppas ni mår bra, kram


It's okay, it's okay, it's okay

tänker gå ut på en promenad och rensa tankarna lite. inget annat intressant händer ikväll. ciao
(btw. det finns nya svar i blogresponse)
 
 

lite nytt i garderoben:


det här kom min mamma med hem till mig för några dagar sen. tröjan och shortsen är världens gosigaste!
 

21:26

En bild från min instagram! @eemmadahlstedt
 
just nu är jag hemma hos Alex och vi vaknade ganska nyss efter att ha sovit ett tag. Förut var vi och badade, sen såg vi film och jag antar att vi bara ska va hemma och chilla nu ikväll. 
 
(om tre dagar spelar Håkan på Skansen och jag har ångest om jag kommer kunna åka dit eller inte)
Är det någon av er jag träffar där isåfall?
 
 

ikväll är jag l y c k l i g


Hej på er! känner att alla mina senaste inlägg har varit så himla ointressanta och tråkiga och börjar fundera över varför jag ens har några läsare kvar (fast alltså ni får ju gärna stanna). Det ska bli bättre igen, promise.

Idag har det hänt mycket mer än vad jag förväntade mig. Har varit med min kompis Robin hela dagen, som var sjukt längesen jag träffade! Från början skulle vi bara ta en fika men det slutade med att vi käkade kebab istället haha. Sen var vi hemma hos honom och chillade innan vi spontant drog iväg på bio och såg ''The Lone Ranger'' tillsammans med två andra. Såå - idag har jag haft det bra. nu ska jag fixa mackor och efter det ska jag sova. Ha det så bra fina ni! ♥
 

GODMORGON!

Kom hem ganska så sent inatt och somnade direkt. Just nu ligger jag i soffan framför tvn och försöker bli lite friskare med hjälp av ben&jerrys. Har inga planer för dagen än sålänge så jag får se vad jag hittar på. Vad ska ni hitta på idag?
 

FUCK YOU I WON'T DO WHAT YOU TELL ME

idag har jag övningskört (körde inte på en enda människa).
Och nu ska jag dra mig in mot stan för att se vad kvällen har att erbjuda! kram
 
 

bloggtorka

 


(det gör mig ingenting om ni ställer lite frågor i blogresponse!)

har absolut ingenting att blogga om just nu, bloggtorka och ingenting kul händer.
men ska försöka göra något av den här dagen nu, vi hörs senare. Kram



21:25



Hej på er! Jag har lyckats blivit lite festivalsjuk så idag har jag mestadels legat i sängen. För övrigt så vaknade jag upp hos Calle imorse och drog iväg tidigt eftersom att jag skulle till tandläkaren. Kommer behöva gå dit snart igen för att dra ut en visdomstand. (är livrädd). 

Annars så ligger jag här med lite godis och ska snart starta igång en film. Ganska så skönt att vara ensam ikväll faktiskt, har inte varit ensam på ca en vecka. Har pillat ihop en liten bråvallafilm också (dock väldigt slarvig), men den får ni se lite senare. KRAM!
 

LATEST FROM IPHONE

photo1: kvällsdopp uppe vid sörsjö, hur skönt som helst.  photo2: plockade de smultron som fanns kvar. photo3: kollade på konsert i regnet och träffade mina saknade vänner. photo4: fick för mig att jag ville rita, drog fram papper och penna och ritade av en bild på jocke berg.

(därför är jag inte så aktiv. det är sommarlov och jag har lite annat för mig. det hoppas jag att ni också har!)♥

 
 
 
 

TILLBAKS IGEN


har inte kunnat uppdatera er på ca en vecka och ni förstår nog varför. Nu är jag iallafall hemma efter 5 sjukt bra dagar på Bråvalla: jag har sett några av mina favorit band, ätit och sovit alldeles för lite, skrikit mig hes, suttit på axlar, tappade en sko under en konsert, stött på så många nya härliga människor och gått sönder i hela kroppen (speciellt fötterna). 

Trots att det är så himla skönt att äntligen få äta hemlagad mat och sova i en riktigt säng igen utan att folk skriker dygnet runt så saknar man nästan redan hela festivalkänslan. Men jag har iallafall haft det sjukt nice och nästa år är jag säkert tillbaks på någon festival igen! (visar bilder/videos från festivalen senare någon gång) Hoppas att ni också har haft det bra. KRAM!
 

RSS 2.0